Jump to content

Octavia 3 - Impresii/probleme constatate de către PROPRIETARI

Rave
 Share

Postare recomandată

De ex. Aseara am terminat la 2.00 a.m., la 04.00 a.m. a luat-o colegul pana azi la 14.30. Acum la 16.00 am preluat-o eu din nou. Termin pe la 01.00-02.00 la Buzau. Deci.....

sent from Tapatalk-powered by B 1 60LF A

O folosim la transport privat in regim de protocol

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se practica schimbarea unei piese de pe o parte  pe alta pentru a nu pune piese noi in garantie pe cheltuiala lor, incearca toate posibilitatile ca sa vada care e defectul si apoi decid ce piesa trebuie inlocuita.

Eu am de mai multa vreme probleme cu xenonul stanga , nu se aprinde la prima incercare atunci cand e frig afara, au decis inversarea  becurilor dar a recidivat tot pe stanga, acum vor sa-mi ea jos farurile si sa inlocuiasca "drosarul" stanga cu dreapta , si uite asa orbecaim poate poate o fi de acolo sau poate de dincolo...

Link către comentariu

:)))) si ar fi culmea sa faca tot pe stânga probleme. Atunci ar muta soferul pe dreapta :))) ca e posibil sa fie din cauza soferului.

Rugăminte la cei cu xenon. Se poate o poza noaptea cu ele pe sosea, zid ....sau cum aveti posibilitatea pozarii? Primul retrofit va fi xenon. Sa vedem ce si cum apar.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Link către comentariu

ionut_slatina

Uite aici niste poze la zid. Nu sunt de cea mai buna calitate dar sper sa te ajute.

Pozitie LED

post-20874-0-56489200-1386350753_thumb.j

Faza scurta

post-20874-0-07721300-1386350753_thumb.j

Faza lunga

post-20874-0-09634200-1386350752_thumb.j

Modificat de rifflections
Link către comentariu

Ms fain. M-am uitat pe net de ceva faruri cu lupe insa momentan nu am gasit nimic. Erau bune si xenoanele ...pacat ca a aparut pachetul cu discount dupa ce am dat eu comanda.

Link către comentariu

Stiu ca iesi mai scump dar eu iti recomand sa le faci si adaptive. Mie mi se pare cel mai fain lucru la farurile astea.

Link către comentariu

o intrebare am si eu pentru cei care si-au ridicat masinile dupa 20 octombrie ce an de fabricatie  au scris in cartea de identitate a masini .

Link către comentariu

Toate masinile fabricate dupa jumatatea anului sunt trecute in carte cu anul care urmeaza. De exemplu, toate masinile fabricate dupa Iulie 2012 sunt trecute 2013 in carte.

Link către comentariu

pai tocmai aia ii problema eu am luat masina pe 28.11.2013 masina este fabricata dupa august 2013  in carte imi scrie ca are an de fabricatie 2013 trecut de RAR iar dupa VIN Number masina ii 2014 si i-am intrebat daca ii corect trecut anul 2013 din cate stiu eu ei trbuiau sa treaca 2014 dar cei de la reprezentanta zic ca de la 4 octombrie 2013 sau schimbat lucruriile si acuma se trece anu in curs si daia vre-am si aflu daca la voi este la fel ...

Modificat de Catalin_1986
Link către comentariu

Bad post.

Sent from my ApfelPhone

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Daca ei zic ca s-a schimbat legea atunci poate asa e...

Link către comentariu

pai vroiam sa vad daca si la voi este la fel ......

Link către comentariu

Eu am ridicat o in nov si anul fabricatiei este 2013 (in CIV).

Din VIN nu imi dau seama ce an de fabricatie este, sau cum se afla.

Link către comentariu

Eu am ridicar o pe 30 octombrie in carte apare 2013 si pe vin apare 2014 lol si golful e 2009 august si e trecut 2010 da ciudata treaba trebuia sa fie trecut 2014!

Link către comentariu

Una e sa spui fabricata in 2013 si alta e sa spui model 2014 (MY2014 - fabricat dupa 1 iunie 2013).

Link către comentariu

Masina mea e un MY2011, fabricat in 2010, cumparat in 2010 si trecuta, din cate stiu eu pentru ca nu e cartea la mine inca, ca 2011. Banuiesc ca s-a schimbat asta...

Link către comentariu

petrisor.dumitru

Pe a mea am comandat-o pe 20 august si a venit la sf de octombrie si este trecuta 2013.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link către comentariu

S-a modificat legea

Ai inmatriculat-o in DEC 2013 este an fabricatie 2013, ai inmatriculat-o in IAN 2014 este 2014. De acum anul de fabricatie al unei masini este anul in care se inmatriculeaza pentru prima data. Anul ce reiese din seria de sasiu nu mai are nici o importanta.

Aceasta informative o am de la RAR.

Link către comentariu

A mai intalnit cineva un scartait al pedalei de ambreiaj, pe la jumatatea cursei ? Si un usor tacanit cand pedala e apasata la maxim ?

Confirm ce a zis uivil1610

Link către comentariu

Da din pacate si eu am scartaitul ala la pedala de ambreiaj. La mine a inceput dupa primele ploi din toamna. Pana atunci nimic. Totul era ok

Link către comentariu

@TGBabanu: WMS cumva? Daca da, ne-am intalnit la un moment dat, masina avea numere rosii, 2-3 zile vechime

Link către comentariu

Am masina de aproximativ 5 luni si pot spune ca ma asteptam la mai mult pentru cat costa, pentru imaginea de marca, impresiile proprietarilor, etc. Momentan nu am probleme cu aburirea farurilor, cu toate ca am xenon, zgomote la ambreiaj nu au aparut cu toate ca o conduce sotia. Masina mi se pare apreciata mai mult decat merita, iar suspensia spate este criminala. In primavara voi incerca sa schimb amortizoarele, vreau o masina mai moale, iar daca nu se va simti o imbunatatire pe parte de comfort, care momentan nu exista, o voi schimba...si nu voi mai achizitiona vreodata o masina din grupul vag.

Link către comentariu

In definitiv care erau asteptarile neimplinite inafara de suspensie?

Suspensia e prea dura? Este cea sport?

Link către comentariu

Nu știu ce pretenţii aveai tu de la suspensie, dar a mea cu suspensie sport și jante pe 17" e mai suplă și filtrează mai bine decât Leon-ul cu suspensie normală și jante pe 16".

E drept că eu nici n-am avut pretenţii ca la preț de Skoda să primesc confort de Mercedes... :)

Link către comentariu

Suspensia este normala, nici nu era disponibila ca optiune pe 1.2 tsi, 105 cp, o suspensie sport..Am jante pe 16, iar acum i am pus pe 15 cu anvelope de iarna, dar fara efect. Luminile adaptive sunt inteligente, dar intensitatea mi se pare slaba, plus ca prin oras bat numai pe coclauri (spatii verzi, trotuare, etc), in schimb pe autostrada este altceva, la viteza mare lumineaza in fata masinii. Comparatia pentru lumini o fac cu un clio rs, cu xenon din fabrica, care din punctul meu dw vedere este cu 3 clase peste loganul celor de la wv si un saab 9.5 din 2002. La aproximativ 1 luna dupa ce am achizitionat o, s a rupt jumatate din apostroful de la skoda de pe hayon. Luminile la picioare care au fost optionale, la locurile din spate ba se aprind, ba nu se aprind, fac cu randul, cand stanga cand dreapta. Sistemul tpm este rudimentar, vazusem anterior la o vectra c asa ceva si am zis sa pun si eu, dar acest sistem optional doar avertizeaza ca ai presiunea slaba intr o roata nu spune care, astfel ca tb sa faci presiune la toate. La viteza mare, comparativ cu megane ul 2.2, ai o senzatie ciudata, parca se chinuie si da o senzatie ( parca tremura masina) dar poate este doar osenzatie si vb de viteza cu aproximativ 50 km mai mult decat limita ....momentan cam atat, sincer trecerea de la m2.2 la o3 este nesimnificativa cu plusuri pt cea din urma la silentiozitate, directie, spatiu....ca idee la frane mi se pare mai slaba

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!