Jump to content

Octavia 3 - Impresii/probleme constatate de către PROPRIETARI

Rave
 Share

Postare recomandată

da ,da bine rau.si geamurile raman asa.nimic folie?felicitari.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Geamurile au Sunset din fabrica, destul de dezamagitor insa pentru ca sunt ff deschise!

Folie nu voi pune, nu imi place cum o sa se vada pe luneta spate in dreptul stopului de frana!

Masina va ramane asa , nu vor fi modificari, poate doar scos scrisul pe spate si sigle negre cand or aparea :). Nu am timpul si nervii necesari sa ma apuc de cine stie ce Modificari :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Modificat de bogdann81
Link către comentariu

Eu nu mai inteleg moda asta :) Parca se purtau elementele in culoare caroseriei. Acum se trece iar la negru, doar ca nu mai e mat, e lucios. Elegant era putinel crom, inclusiv la sigla. Acum vad ca se cauta negru, sau lipsa.

Sa fiu sincer mie imi place prea mult asa cum a venit Elegance-ul din fabrica, sunt adeptul factory style, clean and clear. Ce mi-ar placea si mie ar fi eleronul ala. Da super. Nu as schimba nici un alt element la ea. Doar mi-as face garaj in casa cu pereti de sticla ca sa o vad mai des. Imi pare rau ca atunci cand o conduc nu o pot vede pe de afara si nici nu pot sa ii admir stopurile.

Link către comentariu

Pentru cei interesati, eleronul vine standard pe 1.8 TSI.

Link către comentariu

@aditu..totul se rezuma la gusturi! Eu urasc cromul pe masinile mici..si in combinatie cu culoarea alb.

Pt ca au pus faruri negre in fata, cromul ala e din alt film. Parerea mea evident :)

Tot ce am pus eu azi pe masina sunt accesorii OEM, montate la Dealer Skoda, din pacate nu le am putut lua cand am comandat masina si a trebuit sa le achizitionez/montez dupa.

Black Pack e optional doar pt RS iar eleronul vine standard sau cu 1.8 TSI sau cu pachetul design( eu n am luat nici una nici alta) :)

Link către comentariu

-byte0468 stim ca la tsi vine cu eleron dar nu stiu daca la 1.6 tdi e optiunea sa vina direct din fabrica asa eu unu nu am vazut ( oi fi eu mai chior) oricum bodgan smecherie eleronu luni o sa mi l comand si eu :d

Link către comentariu

Vine si din fabrica daca iei pachetul design(insa nu apare nicaieri in configurator ca ar veni si eleronul) . E un coleg aici caruia asa i a venit eleronul , cu acest pachet !

Link către comentariu

Zonele marcate in poza atasata, nu sunt cam predispuse a colecta frunze, si alte minuni care mai cad din cer la noi in Ro? Sunt oarecum protejate de capota si cheder, dar uitandu-ma mai atent nu sunt complet izolate cand e inchisa capota motorului. Plus ca ar cam putea provoca zgomote la viteza. La Polonic nu aveam asa ceva. Am observat ca la fel e si la G7. Oricum sunt identice sub capota.

post-17144-0-28559300-1384021784_thumb.j

Link către comentariu

Bogdan, ar merge scoase siglele pe spate. Ca sa-ti faci o semi-idee, uita-te la pozele puse de mine. Eu le-am zis sa le scoata cand am ridicat masina. Bravo pt black pack. ;)

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Da, o sa scot si eu scrisul clar , inainte sa o duc la pregatirea de iarna! In caz ca mai ramane lipici sa fie curatat bine!(nu mi a trecut prin cap sa le cer asta :) )

Totusi sigle negre s ar potrivi si mai bine, dar de unde? Nu as vrea sa fac tiganie cu vopsit sau colantat

Modificat de bogdann81
Link către comentariu

Zonele marcate in poza atasata, nu sunt cam predispuse a colecta frunze

Idem si la Superb 2 FL. La fel si la usa portbagajului de unde de fiecare data imi cad frunze in interior.

Link către comentariu

De la reprezentanta :)

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Toate accesoriile au fost comandate si montate la Brady Bucuresti

Link către comentariu

interesant, la reprezentanta ( Avia) de unde am luat eu masina pretul pt eleron este de 468 ron,  ce e drept ca nu stiu sigur daca e cu montaj si vopsit inclus dar am sa ma mai interesez

Modificat de kyu
Link către comentariu

posibil sa fie inclus in pretul ala si nu stiu ce adeziv special..dar vopsit nu cred ca e

Cateva poze cu aparatul, pe foarte fuga facute, multe reflexii fara filtru..

post-125093-0-29296800-1384116985_thumb. post-125093-0-73706100-1384116986_thumb. post-125093-0-80801700-1384116987_thumb. post-125093-0-53933100-1384116988_thumb. post-125093-0-82221600-1384117387_thumb. post-125093-0-55547100-1384116989_thumb. post-125093-0-67797200-1384117039_thumb. post-125093-0-16116400-1384117063_thumb. 

Modificat de bogdann81
Link către comentariu

posibil sa fie inclus in pretul ala si nu stiu ce adeziv special..dar vopsit nu cred ca e

Cateva poze cu aparatul, pe foarte fuga facute, multe reflexii fara filtru..

attachicon.gifDSC_0856.JPG attachicon.gifDSC_0902.JPG attachicon.gifDSC_0924.JPG attachicon.gifDSC_0933.JPG attachicon.gifDSC_0931.JPG attachicon.gifDSC_1017.JPG attachicon.gifDSC_0940.JPG attachicon.gifDSC_0999.JPG

Superb arata masina. Favoritele mele sunt scaunele alea. Mor de ciuda :))

Link către comentariu

O schimba complet intr-adevar, si va arata si mai bine fara scris..tot la o masina alba cu black pack am vazut asta :)

Link către comentariu

Cred ca ma las pagubas cu eleronu doar ce am plecat de la reprezentanta si erau 2 o3 lasate fara eleroane de "baietii veseli" si cu haioanele bulite :)))

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!