Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Deci, legat de vopsire

Se dau cu "chit de pistol" iar apoi se netezesc cu banda abraziva fina...am vorbit cu un cunoscator si mi-a zis ca le vopseste fara probleme. Plus de la chitul respectiv devine si mai elastic si cica vopseaua are rezista mai bine si la indoituri...in unele limite, evident

Acum legat de kit. Am reusit in final sa dau de chinezoaica.

Pretul / kit este de 350USD

Partea proasta este transportul care este 900USD.

Singur nu ma bag sa il iau, asa ca daca vrea careva sa ne "adunam" si sa impartim transportul ar fi super. Daca se iau mai multe kituri, pretul per transport creste dar nu semnificativ.

Ar fi ideal macar 5 sa fim...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...
  • Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

salutare. din pacate sunt usor off topic si intarziat in ceea ce priveste discutiile dar intrebarea mea se incadreaza cel mai bine in topicu.ul acesta.

din cate am obs ati schimbat bc.ul si vreau sa va intreb daca se pot schimba led.urile care ilumineaza panoul acela (kilometraj si turometru) pt ca mi s.au ars cateva beculete.

multumesc

Link către comentariu

se schimba ledurile..... sunt leduri sms - plcc - care sunt lipite pe`placa. Se dezlipesc si se inlocuiesc.

Link către comentariu

Nu stiu daca am nimerit bine pe aici.. apropo de titlul topicului insa, a facut cineva resoftare la varianta de 170 cai? Si daca da ,unde si cu ce rezultate?

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutari!

Am si eu o problema la Passat B6 2006, de cand am luat masina din 2010, am niste lumini slabe pe faza scurta. Mi-am pus si xenoane intr-un timp dar dupa un an le-am dat jos ca se slabisera (erau ceva chinezarii). Dati-mi va rog idee ce becuri sa pun sau ce tip de xenon sa pun ca sa am lumina mai buna pe faza scurta????

. Sa fie lupa aia din far de vina, desi nu am avut niciodata probleme cu farurile, sunt originale pe masina. Si faptul ca nu am proiectoare ma dezavantajeaza f mult, abia vad sa merg cu faza scurta..:)

Modificat de nicollas27
Link către comentariu

se mai murdaresc si lupele.... asta o vezi, doar tu la masina.

kit xenon.... altul aftermarket.... sau becuri - cauti unele mai bune - de la Philips, Osram....

Link către comentariu

Florin

Chiar exista posibilitatea sa intre praf acolo in interiorul lupei? Eu sincer ma cam indoiesc...dar nu stiu de aia intreb. Am pus Osram este mai bine intradevar dar nu o diferenta f mare.

Mersi.

Link către comentariu

cum sa nu.... intra, ca nu sunt ermetrice - si se depune pe lupe - am desfacut cateva faruri pana acum. Dupa ceva timp, apare praful pe lupe... cum le stergi, se vede diferenta.

Link către comentariu

Poti sa ma ajuti ce ai folosit pentru curatarea lupelor, dupa demontarea farurilor?Ma gandesc ca sa dai farurile jos oare trebuie data si bara fata jos?

Mersi Florin..

Link către comentariu

Pe langa ca se da bara jos se "taie" si farurile ptr a le desface.

Link către comentariu

Cum adica se "taie" si farurile...?...si apoi cum le mai montezi?...vrei sa spui ca se rup urechile de prindere...?  La passat B6 as face interventia asta.

Modificat de nicollas27
Link către comentariu

Pentru a avea acces la lupe farurile trebuie dezlipite.

Link către comentariu

eu recent am schimbat un far si vreau sa va spun ca este diferenta enorma intre lupa veche si cea noua acum am vazut si eu ce inseamna xenon.  cred ca orice curatare a lupei este binevenita numai daca se mai poate curata.

pun cateva poze facute in seara asta de mine(sunt poze facute cu un telefon dar eu zic ca diferenta se vede, lupa noua fiind mult mult mai clara) sa vedeti diferenta enorma intre lupe:

post-110380-0-45763200-1418068192_thumb.

post-110380-0-45846000-1418068238_thumb.

post-110380-0-44443300-1418068241_thumb.

post-110380-0-46482400-1418068244_thumb.

post-110380-0-47341700-1418068247_thumb.

Link către comentariu

Si daca dezlipesc farurile sa curat lupele, oare exista riscul sa nu mai pot sa le lipesc, sau sa-mi faca condes apoi in ele...ce parere aveti merita incercat,sau sa nu risc..??

Fara sa dezlipesc farurile, oare nu merge bagat ceva lunguet avand infasurat material moale in lupa, si incercat sa fie sterse pe interior, sau suflat cu ceva aer inauntru??  Care ati mai incercat cum ati procedat??

bibi1411 cat te-a costat farul nou?

Modificat de nicollas27
Link către comentariu

Eu am incercat la cel vechisa il curat fara sa il desfac dar nu reusesti nimic. Fara sa fac reclama este un coleg care decapseaza si le curata. Eu cred ca la noi sau cel putin la mine lupa este arsa si nu ai ce sa ii mai faci dar este doar o presupunere

Este bine sa il desfaca cineva care a mai facut asa ceva parerea mea sa nu te trezesti ca se abureste farul sau ca nu l-ai lipit bine sau nu tine unde ai lipit.

Link către comentariu

Poti sa ma ajuti ce ai folosit pentru curatarea lupelor, dupa demontarea farurilor?Ma gandesc ca sa dai farurile jos oare trebuie data si bara fata jos?

Mersi Florin..

automat, bara jos....

Si daca dezlipesc farurile sa curat lupele, oare exista riscul sa nu mai pot sa le lipesc, sau sa-mi faca condes apoi in ele...ce parere aveti merita incercat,sau sa nu risc..??

Fara sa dezlipesc farurile, oare nu merge bagat ceva lunguet avand infasurat material moale in lupa, si incercat sa fie sterse pe interior, sau suflat cu ceva aer inauntru??  Care ati mai incercat cum ati procedat??

bibi1411 cat te-a costat farul nou?

nu merge sa le cureti cum trebuie, cu ele montate.... suflate cu aer - nu ajuta la nimic... mizeria e depusa pe lupe, nu e doar praf.... e ca si lipita pe ele....

trebuie dezlipite, curatat, dupa care lipite la loc.

Link către comentariu

si cam cum se dezlipesc farurile ?..si apoi cu ce se lipesc, ceva solutie??, daca nu cer prea mult....

Mersi Florin de info!

Link către comentariu

Farul m-a costat 1400-1500 ron este valeo, al meu fiind bixenon, iar pe original era undeva la 2700 ron cele simple sunt mai ieftine

Link către comentariu

@ bibi1411

ale mele sunt simple (passat B6 2006), oare as putea pune in loc de astea simple, unele bixenon??, sau nu suporta sistemul masini astfel de faruri?

Mersi bibi14

Link către comentariu

se poate face retrofit la bixenon OEM, dar trebuie pus si tot sistemul de autoleveling.... senzori, calculator leveling, cablaje - de confectionat.

Link către comentariu

Este o investitie prea mare dupa parerea mea daca iei piesele de noi, numai 3000 ron te duc farurile in sine. Plus becurile care mai costa 700 ron in magazin, plus multe altele care nu sunt ieftine din pacate.

Link către comentariu

acum, depinde de fiecare..... piesele se pot cumpara si la SH... oricum nu este un retrofit ieftin, dar schimba total vizibilitatea pe timp de noapte, look ul masinii, s.a.m.d.

Link către comentariu

• 6 months later...

Salut. Știe cineva Cum sau unde sa repar a fata de ușă șofer? Are pe marginea de sus urma de la cot. Am mai văzut la passat.

Link către comentariu

NU merge reparata .

A incercat un baiat din Galati cu aceeasi problema si solutia a fost schimbarea .

Cauta la dezmembrari o fata de usa si rezolvi problema .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!