Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

La un ciptuning nu renunt si la un kit de inductie Typhoon de la K&N pentru a filtra aerul mult mai eficient si poate un mic plus de putere.

Pretul pentru ciptuning mi l-a comunicat Voinea cu ceva timp in urma, dar pana acum m-am tot interesat ce probleme vor aparea dupa remapare si parerile sunt impartite. Si sincer, deocamdata nu stiu ce anume sa cred in legatura cu problemele care vor aparea dupa. :-??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta cu filtrele AM si filtrarea mai eficienta insotita de un plus de putere mi se par povesti de adormit copiii (si ingrozit adultii, daca ceva nu iese bine). Stiu, sunt dezbateri nesfarsite pe net, dar eu pricep mai greu cum functioneaza minunile astea. Ai grija ce pui pe masina...

Link către comentariu

Cum ai spus tu si ma repet si eu, sunt tot felul de dezbateri iar parerile sunt impartite...

Pana nu incerci pe masina proprie nu vei stie care este adevarul. Eu am intrebat pe toti amicii care s-au remapat masinile si unii ca sunt multumiti, ca nu le-a cazut nimic iar altii ca dupa 4-5ani masina ar trebui vanduta etc...

Asta cu Golful IV a avut cip facut la TCM acum ceva ani in urma, aprox.4ani sa zic si nu a avut nimic (la spusele lui) si acum doua saptamani a facut o modificare majora, paletii de la turbina, intercooler mai mare, evacuare si cip.

Modificat de STOE
Link către comentariu

Poate nu m-am exprimat cum trebuie, insa eu ma refeream la filtrele cu ulei "sportive" (K&N, etc), nu la remapare. Eu nu mi-as pune niciodata asa ceva pe masina

Link către comentariu

Si Voinea tot ceva de genul a zis, citez "...NU recomand kitul K&N..."

Link către comentariu

in iasi cine se ocupa de resotare? exista reprezentant tcm? poate colegi cu aceasi motorizare 1,9 105 cp?

Link către comentariu

salutare, mi-am montat un neon (dinala care se pune sub masima) in portbagaj, l-am legat impreuna cu becul din portbagaj, dupa un timp s-a ars siguranta pt toata lumina din interior, neavand siguranta in momentul de fata, un prieten a pus ceva lita acolo, a mai mers un timp, iar dupa ,nu a mai mers dintr-o data nici un bec in interior, sigurantele sunt bune, stie cineva ce s-a putut arde?

passat b6 2006, 1.9tdi

multumesc

Link către comentariu

ady_brejea

Sal.,

In primul rand vezi ca ai postat in aria de tuning si nu prea e bine.

In al doilea rand vezi sigurantele din compartimentul motor acolo langa baterie (vezi ca sunt 2 panouri unul peste altul) asta daca ai verificat toate sigurantele din interior (stanga + dreapta din bord cum deschizi usile fata) .

Daca sigurantele sunt bune fa o testare cu VAG-COM si posteza in topicul de aici :

http://vwforum.ro/topic/59687-proceduri-vag-com/page__st__1320

O seara buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

salutare, mi-am montat un neon (dinala care se pune sub masima) in portbagaj, l-am legat impreuna cu becul din portbagaj, dupa un timp s-a ars siguranta pt toata lumina din interior, neavand siguranta in momentul de fata, un prieten a pus ceva lita acolo, a mai mers un timp, iar dupa ,nu a mai mers dintr-o data nici un bec in interior, sigurantele sunt bune, stie cineva ce s-a putut arde?

multumesc

Oameni buni voi sunteti intregi la cap. Cum sa pui lita in loc de siguranta, mai ales cand singuranta s-a ars. Crezi ca s-a ars de nebuna ? Ce putere disipa neonul ala pe care l-ai pus ?

PS: Mi se pare foarte trist ca unii inca au ramas cu apucaturi de la vechiile dacii ...

Link către comentariu

vezi sa nu fii patit ceva la centrala electrica( calculator) eu am busit un integrat cu neoanele puse aiurea la picioare. acum e totul ok insa trebuie sa stii la ce pin si daca e voie sa legi ceva in plus la instalatia electrica.

Link către comentariu

andrei_70 , ce integrat ai ars? cum ti-ai dat seama ce s-a ars?

adrian001 , mda...aceste apucaturi le a avut un prieten de-al meu,care pe moment a rezolvat problema...

nu stiu ce putere are :) e un neon albastru ,cum se monteaza alea pe sub masina....

Link către comentariu

vezi ca am topicul deschis in care e scris totul si rezolvarea...probleme stergatoare...

oricum acum am pus neoane pe albastru 4 bucati picioare fata+ spate si merg perfect legate la plafoniera, deci se aprind odata cu deschiderea portierelor independent de plafoniera( aia se poate ori din buton) eu insa am pus o sigurannta de 2 a luata de la dioda din aia care se pune pe fir cu carcasa izolata ce se insurubeaza una in alta..deja 5 a zic eu ca e prea mult..neoanele sunt cam de 14 cm lungime originale marca dekter parca nu mai stiu sigur. o sa fac poza cind am timp.acum caut sa rezolv cu resoftarea sa o aduc la 130 sau 135 cp insa vreau intai sa discut cu mai multi ce au facut operatiunea asta eventual din iasi...

am kitul de ambreiaj schimbat insa imi e teama de turbina.. acum merge perfect nici nu o aud sa fluiere..e silentioasa..

Link către comentariu

am vazut ceva cip tuning de 30cp pe okazii, la 55 euro, alea nu sunt bune?

Link către comentariu

va rog sa nu va suparati, pe opinia mea - B6 e o masina destul de scumpa, ca sa-i dopezi motorul cu o porcarie de 55 de euro.

Fa-i ceva cum trebuie - o remapare - si nu o sa-ti para rau.

Link către comentariu

intradevar nu faci mare lucru cu bec cu led in soclu acolo decat sa scapi de culoarea ca de lumanare .

in schimb cele din pozele de mai jos sunt o alta discutie :)

P.S lupa rosie nu e o reflexie

Salut! imi poti spune cum ai facut lumina aia rosie?

Se aprind cand pun contactul si se sting in momentul in care aprind faza scurta, dar vreau sa le fac sa scada intesitatea in momentul in care aprind faza scurta. Daca stie cineva cum sa fac asta, sa ma anunte si pe mine. wink.png

Din pacate mi se par cam slabe ca intensitate, ma gandesc sa caut pe cineva care sa schimbe led-urile la ele.

Mai atasez 2 poze facute mai pe seara.

Salut omu,:D de unde ti`ai luat ledurile alea albe de pe pozitii?

Achizitia poti sa o faci incepand de aici de pe forum. Poti incerca si la dezmembrari.

Mai ai varianta la reprezentanta, vorbesc de pachetul crom.

Cam tot ce vrei tu ajunge la peste 1.500 E. Crezi ca merita investitia?

Navigatie gasesti si cu 500 E, ce faci cu resttul care sunt foarte scumpe?

Grila noua costa in jur de 2.000lei... deci sari lejer suma aproximata de mine.

Comenzi si insertii cauta pe eBay. Crom nu recomand decat nou, este greu sa gasesti ceva impecabil.

Salut,imi poti spune te rog de unde si unde ti`ai montat RNS`ul de pe passat? ca din cate am vazut in topicul tau ca vinzi masina,ai scris ca e pus de tine separat:D

Link către comentariu

Se aprind cand pun contactul si se sting in momentul in care aprind faza scurta, dar vreau sa le fac sa scada intesitatea in momentul in care aprind faza scurta. Daca stie cineva cum sa fac asta, sa ma anunte si pe mine. wink.png

Din pacate mi se par cam slabe ca intensitate, ma gandesc sa caut pe cineva care sa schimbe led-urile la ele.

Mai atasez 2 poze facute mai pe seara.

Salut omu, :D de unde ti`ai luat ledurile alea albe de pe pozitii?

Salut, scuze ca scriu asa tarziu dar n-am mai intrat pe forum de ceva timp.

De aici mi-am cumaprat led-urile ptr pozitie.

Modificat de Katan
Link către comentariu

Mersi de link, sunt frumoase, dar unele intreg putin masura...ma refer, sunt prea tunate pentru un Passat, ca nu esti in NFS :))

Oricum, eu sunt adeptul "clean tuningului" :), sau cum sa ii spun...ceva simplu, si frumos

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Da ai dreptate, unele sunt prea de tot, dar putin agresivitate merge cum sunt la unele poze.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut. Eu am motor de 2.0 cod motor BVE, doar 90 kw respectiv ..120 cai. Stie cineva cam pana in cati cai o pot urca ..ca sa nu am probleme pe viitor .... niciodata...nu am facut chiptuning la nici o masina avuta de mine deoarece am avut numai masini benzina cu motore aspirate.. si era aproape insesizabila diferenta daca faceam.

Link către comentariu

Salut!

Daca vrei doar din soft, fara sa faci alte modificari asupra motorului ia legatura cu voinea si el iti poate spune mai multe.

Modificat de STOE
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Un passat 2007 Cod motor BMP 2.0 140 cp la cat il pot duce.Are doar 115 000 km.

Link către comentariu

Sal.,

Normai ai putea sa-l duci la 185 cp, dar tinand cont de nr de km eu zic sa-l duci la 170 cp.

O zi buna.

Link către comentariu

Cine imi poate raspunde si mie la urmatoarea intrebare:

Am gasit un volan de G5 GTI cu comenzi. Masina mea are volan cu comenzi si as vrea sa il montez pe cel de GTI cu comenzi. Stiti cumva, trebuie pus calculatorul pe masina dupa ce montez noul volan? Adica sa imi mearga comenzile pe volan.

Astept!

Link către comentariu

Sal.,

Nu trebuie pus nici un calculator pe masina (banuiesc ca la VAG-COM te referi) .

Sa scoti cheia din contact in timp ce demontezi cablul de la airbag (ca sa nu-ti sara in fata) .

O zi buna .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!