Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Din cate am vazut aici nu cred sa fie probleme. Un tutorial interesant pentru cei care nu au puddle lights dar doresc sa-si monteze gasiti aici

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Seamna izbitor cu cele dintr-un post de-al meu

Link Post #887

Vreau si eu o parere despre urmatoarele piese tip "tuning" :blah_:

post-28301-1273148754_thumb.jpg post-28301-1273148728_thumb.jpg post-28301-1273148732_thumb.jpg post-28301-1273148735_thumb.jpg

Ideea de baza e: O sa ai probleme cu militieni sau nu daca montezi astea ? :unsure:

@pronet: frumos tutorial de lumini in oglinzi :)

Intrebarea mea ar fi: de ce a facut o gara rotunda cand suportul de leduri este patrat ? :huh:

Nu mai bine modela gaura dupa forma suportului ?

Oricum idee ea buna si personalizabila dupa preferintele propietarilor ;)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Ai perfecta dreptate privind gaura pentru dispunerea suportului de leduri. Poate i-a fost mult mai usor sa taie rotund. Totusi, recomand puddle lights-urile OEM la care poti daca vrei sa-i schimbi becul si sa-l treci pe led - sau macar lampile de la cele OEM (acum nu stiu daca sunt piese de schimb sau vin cu tot corpul).

Link către comentariu

Ideea de baza e: O sa ai probleme cu militieni sau nu daca montezi astea ?

In teorie cel putin, cred ca DA(practic depinde daca se leaga de tine politistul sau nu, desi cred ca daca mergi in afara localitatii doar cu DRL, sigur se vor lega de tine). Din cate stiu, in legislatia romaneasca nu sunt reglementate(inca) luminile de zi.

Link către comentariu

Cunosc personal un membru VW forum care a ramas fara certificat pt ca mergea doar cu DRL aprinse

Link către comentariu

Acele Philips LED Daytime sunt mici! Au doar ~ 20 cm lungine, vor arata urat pe masina! Mai ales pe o masina de clasa mare!

Am vazut montat pe un Passat, exact ca cele din poza, in trafic, si pot spune ca de la distanta nu mai au nici un rol! Sunt ca si inexistente!

Trebuie avut in vedere ca DRL -urile gen audi (oem) au 50 cm!

Aia da modificare, merita, insa pretul lor ajunge, pe ebay, la ~200 euro!

post-6376-0-56784400-1290507151_thumb.jp

post-6376-0-75352500-1290507330_thumb.pn

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Ciao

Dectane mai produce ceva, dar costa o avere. Iar calitatea nu stiu cum o fi..

post-5336-0-99495900-1290626188_thumb.jp

Link către comentariu

Desi solutiile cu LED-uri sunt frumoase, eu zic ca pentru Passat-ul nostru cea mai buna solutie (daca s-ar reusi) ar fi o adaptare pe faza lunga(gen Passat CC, desigur pentru cei cu faruri cu halogen).

Modificat de dark_master
Link către comentariu

Trebuie vazut pe centrala electrica de G6 care-i adaptarea exacta

Link către comentariu

din cate mi-au spus in alt forum vw, se poate bface dar se pierde faza lunga pe passat

Link către comentariu

Golf 6 cred ca are 2 becuri unde vine faza lunga.

fpassat, nu ai mai multe detalii?

Link către comentariu

golf6 are un bec special pentru faza lunga si altul pentru DRL.mi-au spus ca pe ultimele modele eos cu bixenon se poate activa pozitia ca DRL pentru ca are o centralita noua care permite acest lucru

Link către comentariu

Ma eu nu stiu sa fi vazut vreun al doilea bec sau vreun bec cu 2 filamente...

Am prin zona biroului un G6 simplu, 1.6MPI (era un TL chiar) si i-am inspectat farurile odata cand l-am vazut ca are functia activata

Ce-am observat este doar 1 singur bec, are are functia si de faza lunga si un bec mic W5W care e pozitia

Maine cand ma duc pe la birou fac o poza mai exacta la far

Poate dau de propietar si-l rog sa ma lase sa studiez problema..

P.S.: Suntem cam offtopic aici cu chestia asta :mellow:

Link către comentariu

Salutare ! passat 103kw/140cp motor bkp 2,0 ma intereseaza cip tuning ..voi unde ati facut sau unde se poate face cu soft original ca sa zic asa .....ceva recomandari va rog

Link către comentariu

descult

Sal.,

Ai posibilitatea sa faci aici :

http://www.tcm-turbo.ro/

http://www.revotechnik.ro/

http://www.abt-sport...category/17/28/

http://www.superchips.ro/chip-tuning

http://www.rbn-tuning.ro/

http://www.skn-tuning.ro/

Tu alegi unde in functie de ce bani vrei sa dai .

Binentele ca sunt mai multe firme de ciptuning dar mai poti cauta pe google .

O seara buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

cu resoftarea am rezolvat o si sunt multumit acum vreau sa modific evacuarea ca in poza ce nu stiu .........cum se numeste plasticul ala negru inconjurat de mine si unde il gasesc ....scuzati intrebarile tampite dar vin de pe BMW....acolo imi erea mai simplu dar la vw toate piesele sunt pe coduri milioane de coduri ....oriunde sun pt ceva ma intreaba si codul?....ce cod? ....cum nu stii codul?

post-80554-0-68655100-1291497804_thumb.j

Link către comentariu

ce ziceti? nu a costa foarte mult si sunt chiar bestiale

post-75796-0-58454800-1291500670_thumb.p

Modificat de antonio.ferra
Link către comentariu

ce ziceti? nu a costa foarte mult si sunt chiar bestiale

sunt faine,dar nu vei avea aceeasi calitate a luminii k cele originale(noaptea) chiar si cu kit xenon!!!nu am avut pe masina mea,dar am 2 prieteni care au si am vazut diferentele!sunt made in taiwan oricum..

Link către comentariu

descult

Sal.,

Nu gasesti doar plasticul negru ci trebuie sa iei fusta spate cu totul .

Aia din poza e masina mea iar fusta e de la model-ul R-LINE .

E destul de scumpa, din ce stiu eu in jur de 2200 ron, daca nu sa mai ieftinit .

Dar daca nu ai tot pachetul R-LINE nu merita sa iei doar fusta asa ca a mei .

Poti lua fusta spate de la model-ul de 3,2 l V6 .

Evacuarea am modificat-o la Pilot Tuning Bucuresti si a costat 1000 ron cu drum cu tot .

O zii buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Sal .stiam ca e masina ta e chiar reusita mult bun gust nu sorcova cum am mai vazut la altii am acoperit placutele sa nu te superi ...in fine multumesc pt ajutor sper sa gasesc bara sau prelungirea aia, pe forum se vand cu 350 euro si sincer mi se pare mult chiar daca am banii pentru treaba asta.. mai caut

Link către comentariu

• 4 weeks later...

La inceputul acestei luni am montat si eu semnalizatoarele modificate de Iuly1209 avand montate leduri + DRL.

Cateva foto(din pacate, nefiind foarte priceput in setarea aparatului foto), au iesit astfel:post-28008-0-87586700-1293706612_thumb.jpost-28008-0-38381400-1293706618_thumb.jpost-28008-0-27321100-1293706622_thumb.jpost-28008-0-19784000-1293706626_thumb.jpost-28008-0-23511300-1293706630_thumb.jpost-28008-0-36959500-1293706634_thumb.jpost-28008-0-99535700-1293706638_thumb.j

DRL-ul se stinge in momentul in care semnalizez pe partea respectiva, sau se sting ambele atat timp cat functioneaza avariile, dupa care se reaprind :icon_thumright:, multumesc Iuly pentru aceasta optiune!

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare,

E primul meu post aici. Nu vroiam decat sa va arat jantele mele de 16 (poza e facuta cu telefonul, deci nu e stralucita). Jantele nu sunt de firma si nici scumpe nu au fost, dar sunt foarte incantat de ele.

post-82829-0-81775400-1301579646_thumb.j

Link către comentariu

@zetbv: Sa le stapanesti sanatos, dar ar fi frumos daca ne-ai da detalii de genu': nume, firma, pret, de unde, etc. :blah_:

Si daca vrei te asteptam la Intalnirea Saptamanala din Brasov in fiecare JOI sa le putem admira live :rolleyes:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Singura modificare de pe masina mea sunt jantele pe 17 :Driver:

post-31267-0-76564200-1301863735_thumb.j

Modificat de alinboblea
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!