Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Inca nu le-am montat pe masina, mai am ceva de lucru la ele...probele le-am facut pe o solenza...

In principiu cred ca vor ramane aprinse si noaptea....nu stiu inca de unde sa iau alimentare pt ele inafara de pozitie...

Referitor la costuri...mutam discutia pe PM. iuly1209 face si el asa ceva, pt vanzare, are si topic dedicat, deci nu vreau sa ma bag peste el. Eu le-am facut pt mine, daca mai este si altcineva interesat..putem discuta.

http://img687.imageshack.us/g/imag0024b.jpg/

http://www.youtube.com/watch?v=t1CBLH6TVU4

http://www.youtube.com/watch?v=bXcX0oL4_fE

http://www.youtube.com/watch?v=ZvftQCHijLI

Modificat de Seby19
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu am scapat si usor si ieftin undeva la 280 ron.Sunt din inox 100%

Ne poti spune si noua de unde le-ai luat?

:P

Am un var in Germania si de la el le am.Nu stiu de unde le-a cumparat, eu doar l-am rugat sa-mi caute ceva cromat sa acopere grila din plastic.

Link către comentariu

Eu am scapat si usor si ieftin undeva la 280 ron.Sunt din inox 100%

Ne poti spune si noua de unde le-ai luat?

:D

Uita-te aici Seby,trimite si in Romania(17E).

Link către comentariu

pun si eu o interbare daca nu se supra nimeni;))La al meu nazdravan de passat as vrea s aii pun la usi chederele alea din aluminiu......ma puteti ajuta cu un sfat , o idee , :)un pret??????dar nu preturi colosale:))mu;tumesc mul deocamdata

Link către comentariu

• 3 weeks later...

A montat cineva o priza de 12v suplimentara in masina ? Ma gandeam sa monteza o priza undeva sub torpedou sau prin zona, pentru a conecta permanent detectorul.

Link către comentariu

Imi place mie mult cum arata fata de a mea de la 1.9 parca sunt tevi de logan acolo poate e un fix de al meu totusi nu mi a rasp nimeni concret !

eu am pus iesirile de octavia rs pe passat 1.9 tdi

thumbnmail.png

087e.th.jpg

thumbnmail.png

Link către comentariu

A montat cineva o priza de 12v suplimentara in masina ? Ma gandeam sa monteza o priza undeva sub torpedou sau prin zona, pentru a conecta permanent detectorul.

vezi ca detectorul se poate conecta la plafoniera, eu asa il am, si e chiar tuning, adica scapi de fire prin masina.

Link către comentariu

Poti sa-mi dai mai multe detalii...ce trebuie sa desfac....unde ma leg cu alimentarea decodorului....

Merci.

Link către comentariu

Poti sa-mi dai mai multe detalii...ce trebuie sa desfac....unde ma leg cu alimentarea decodorului....

Merci.

Trebuie sa desfaci plafoniera fata si cu un aparat de masura verifici pe care fire ai tensiune permanent

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Vreau si eu o parere despre urmatoarele piese tip "tuning" :blah_:

post-28301-1273148754_thumb.jpg post-28301-1273148728_thumb.jpg post-28301-1273148732_thumb.jpg post-28301-1273148735_thumb.jpg

Link către comentariu

NU

Link către comentariu

Arata un pic incarcata dar daca iti place tie e ok :)

Link către comentariu

dark_master

Daca vrei DRL, mai bine scoti proietoarele cu totul si pui cele de S6. E si varianta cu faruri, dar mi personal nu imi place.

Link către comentariu

da despre Angel eyes -urile de B6 ,ce parere aveti?

Modificat de criv
Link către comentariu

@dark_master: stiu ca cea mai buna solutie sunt proiectoarele de S6 ;)

@But_Fns: fa abstractie de turela de taxi :P

Oricum vroiam sa citesc si alter pareri.

Sa scot licitatia din watchlist si mai scotocim dupa altceva :)

@criv: Angel Eyes e specific BMW-urilor... mai bine incerci farurile Audi Style ;)

Link către comentariu

Mai bine inlocuiesti semnalizatorul cu DRL+semnal pe led,cred ca le stii de pe forum..chiar daca sunt 200E eu zic ca merita,sunt foarte discrete si iti fac masina speciala. Pun poze luate de pe forum (sper sa nu se supere nimeni) sa le vezi exact.

P.S Eu nu as renunta la proiectoare pt o banda de leduri nici in ruptul capului..sper sa nu le dai jos..

post-20287-1273153305_thumb.jpg

post-20287-1273153309_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Riddler, eu as pune in continuarea semnalizatorului care si asa se aprinde doar pe jumatate. Caut "realizator" sau unul gata facut...

Link către comentariu

Mai bine inlocuiesti semnalizatorul cu DRL+semnal pe led,cred ca le stii de pe forum..

Ai idee pe cineva care ar putea ajuta cu aceasta lucrare (eventual si cu piesele). Eu as fi dispus sa investesc aceasta suma, dar trebuie sa gasesc pe cineva care sa imi procure piesele si sa faca lucrarea.

Link către comentariu

E cineva pe forum care face chestia asta..cauta-l pe iuly1209 parca.

Link către comentariu

@criv: Angel Eyes e specific BMW-urilor... mai bine incerci farurile Audi Style :emthup:

aha...nu mai e deloc specific numai BMW-urilor.... pana si la Solenta am vazut... bineinteles after market...

Bine, eu v-am intrebat doar intr-o doara, nu ca n-ar conta si ce ziceti voi dar mie mi-a placut ideea si m-am "procopsit" cu angel eyes-uri pe Passat...o sa va pun si poze (trebuie sa spal masina intai...),

Link către comentariu

scuze daca postez gresit...dar stie cineva ce dimensiuni au boxele pe fata la passat ?

sunt interesat daca se potrivesc cele de pe sistemul Bose de la audi... scrie pe ele ca ar fi de 20 si pe spate de 16,5.pe spate la passat sunt de 16,5 dar pe fata de cat sunt ?

riddler ptr luminile din postul 887 si parerea mea e tot nu.par kitch ...

tot la s6 as bate si eu... :Driver:

Modificat de kalu
Link către comentariu

ce parere aveti de jantele astea?

post-55698-1273496131_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!