Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

mersi pt ideea legata de farurile bixenon , dar sunt totusi cam scumpe ..eu deja am montat instaltie de xenon si faza scurta si proiectoare .. inca ma gandesc la varianta de a schimba farurile , daca stii de unde pot cumpara o prelungire de bara fata r line sau abt va rog sa imi spune-ti si mie ! multumesc .

pt casper : eu am deja o parte din acel kit adica bara de spate (si eu sunt interesat sa cumpar decat o bara de fata v line , gasisem una dar la 450 euro ..parerea mea e ca e mult prea scumpa ) , legat de grila eu cred ca se potriveste din cate am vazut asa pare !

Modificat de razvanb
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

razvanb

Prelungirea fata de R-Line o gasesti la colegul " VOLKSMAN" costa cam 800 ron + vopsirea ulterioara .

Codul ei este "3C0 805 903B GRU" .

Uite si o poza sa vezi cum sta pe masina mea .

post-20331-1258360268_thumb.jpg

Link către comentariu

ma gandesc sa achizitionez kitul de V-line si am grila fara semn.stie cineva daca potriveste sau trebuie schimbata si grila?

nu stie nimeni???

Link către comentariu

pana la urma am sunat la reprezentanta si am intrebat. Cine doreste sa achizitioneze pachetul V-line trebuie sa schimbe toate grile din spoiler fata.

Si-a schimbat cineva farurile (Halogen ,H7) cu BiXenon?am gasit pe net la 600 E farurile cu instalatia Xenon cu mufe adaptoare,dar am inteles k ar mai trebuie 2 module (stanga -dreapta,aprox 1500Ron).Ma intereseaza sa stiu daca ar functiona si fara cele 2 module.

Modificat de Casper_bvl
Link către comentariu

intentionez sa achizitionez un passat insa din pacate nu are pachet de crom, este simplu negru, doar grila fata este cromata si doresc sa-i pun la usi sus la chedere, gasisem ceva insa se lipea pe caroserie nu pe ramele geamurilor si nu imi place asa, stiti unde pot gasi si eu un astfel de produs si daca se poate monta si de mine sau necesita montare de catre profesionisti si eventual cat ar costa?

mmultumesc mult !

Link către comentariu

Sincer, mai bine o lasi asa cum e decat sa-i pui banda cromata din targ. Daca vrei sa iasa lucru ca lumea, cumpara pachetul crom original. Daca vrei tiganie, ia banda cromata la metru din targ si lipeste-o pe unde crezi.

Link către comentariu

Salut

Casper daca vrei chitul V-line de la importator poate facem o socoteala si te scap eu de bara spate,ptr ca e singura care imi lipseste si nu vor sa o dea separat.

Link către comentariu

Sincer, mai bine o lasi asa cum e decat sa-i pui banda cromata din targ. Daca vrei sa iasa lucru ca lumea, cumpara pachetul crom original. Daca vrei tiganie, ia banda cromata la metru din targ si lipeste-o pe unde crezi.

nu , ca nici eu nu vreau sa para tiganie, de aceea am intrebat daca se poate pune aftermarket si unde, si sa fie de calitate nu sa se dezlipeasca dupa scurt timp, exista cineva care are cunostinta ?

Link către comentariu

cumparata de la dealer , o sa te coste ceva bani sau poti mai gasii pe la dezmembrari ca sa scapi mai ieftin.

Link către comentariu

Nici acolo nu-i prea ieftin :mellow:

Cel mai "bun" pret la dezmembrari = 300 EUR

La reprezentanta colegului dark_master i-au facut un deviz de ~1700 RON (~400 EUR) :)

P.S.: Exact ca in proverb: "ce iei pe mere, dai pe pere" :lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

stie cineva cum pot scoate si eu partea cromata de sub numarul de pe bara fata ?? cel din imagine ms

post-12391-1259488273_thumb.jpg

Modificat de Madala
Link către comentariu

Salut! Vreau sa cumpar si eu decor de aluminiu pe bord complet tip (highline)+pedalier si footrest R +logo R volan si unde gasesc. de asemenea ma intreseaza si niste ornamente aluminiu pentru praguri.

A montat cineva oem rns 510? Merge upgrade de la rcd 500 vwsound?

Multumesc

Link către comentariu

Sunt si eu interesat daca merge plug&play upgrade-ul de la RCD 500 vwsound la RNS 510.

A facut cineva?

Link către comentariu

@sylver170: studiaza urmatorul topic-ul si vei gasi raspunsul la intrebarile tale -> Ce Modificari Putem Face La B6 Dupa Ce L-am Cumparat, Modificari ulterioare achizitiei (OEM NU tuning)

@hedgehog2: la fel, topic-ul -> Rns 510, MFD3-navigatie :D

P.S.: Voi intrebati de upgrade-uri OEM, nu AM, asa ca practic suntem cam offtopic pe-aici :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

sylver170

Sal,

Decor de aluminiu cel mai rezonabil pret il vei gasi pe E-Bay:

[url="http://cgi.ebay.de/VW-Passat-3C-B6-Dekoreinlagen-Aluminium-gebuerstet_W0QQitemZ390119273308QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh

Modificat de D@ny
Link către comentariu

salut , daca si-a schimbat cineva luminile la bord din albastru in alb as vrea sa vad si eu cum arata pt ca ma tot gandesc sa le schimb si eu , daca puteti pune o poza cu un bord de b6 cu lumini albe sa vad si eu cum arata , Va multumesc !

Link către comentariu

Sunt proiectoare originale de S6? Le-ai montat in locul proiectoarelor de ceata?

Link către comentariu

Am gasit pe afara o poza cu un passat tunat . Din cate am inteles e un kit ABT sau facut de ABT . Oricum m-a lasat cu gura cascata .

post-32123-1260398632_thumb.jpg

Link către comentariu

am inteles. aia bateau campii pe un forum din franta ca e ABT . sau cel putin asa am inteles eu .

oricum si kitul si jantele arata super.

Link către comentariu

are cineva idee, cat costa o grila tip plasa, pt passat b6?

as dori sa o schimb pe a mea si sa pun una, mai frumoasa.

clasicul asta, te omoara uneori si te face sa te plcitisesti de masina, la un moment dat.

asa, cu mici schimbari de look, te indragostesti si mai mult de masina si nu mai ai timp sa te plictisesti

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!