Jump to content

Primul meu VW .. Golf 7 1.4tsi 122cp HL


codz

Postare recomandată

A/C ul face la fel si la mine de nou. Asteptam de mult ca cineva sa observe si sa spuna asta. DN7 incepe sa devina supraaglomerat... Mai sunt si bucati pe Dealu Negru unde cade.

Link către comentariu

Compresorul se aude mai tare cu cat e mai cald, nu? Eu as face o vizita la service, dar sa fie cald afara ca sa se auda tare. La Golful meu nu se aude, posibil sa fie si alt compresor fiind si alta motorizare, dar efectiv nu stiu ca functioneaza. Se auzea insa la fosta, huruia chiar tare si era foarte enervant, asa ca stiu cum e.

Drumurile noastre sunt un dezastru, mai ales cele care sunt rute turistice si / sau de transport, ca sa nu mai zic ca sunt pline de toti nebunii. Pe DN7 mai e si trecerea aia de cale ferata dezafectata inainte de Pitesti cum vii dinspre VL, unde se incetineste pana la 15-20 km pe ora, si din cauza careia am prins cozi si de 12-14 km pe Dealul Negru. E asa de ani buni, dar ii doare pe toti in 3 litere. Eu unul m-am lamurit ca n-are rost sa mai sper la nimic.

Link către comentariu

Da, cu cat e mai cald, nu stiu daca se aude si in compartimentul motor, o sa semnalez la urmatoarea revizie.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ODO 40250km, dupa un drum pe litoralul bulgaresc (tot in Sveti Vlas ca deobicei)

unde pot face un test de amortizoare, imi pare ca lasa sa treaca vibratiile rapide, e posibil sa se uzeze vreunul asa repede?

Link către comentariu

Testul de amortizoare il poti face la reprezentanta.

Ar trebui sa fie pana in 50 lei.

Link către comentariu

Cred ca tine si de istoricul de gropi pe care l-a vazut masina..dar totusi e cam repede.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Deabia acum am vazut raspunsurile cu privire la amortizoare, nu am primit notificari de raspuns nu stiu de ce.

Sambata plec intr-o excursie cu masina in Austria si Germania deci amortizoarele o sa le testez la intoarcere.

Am facut o echilibrare a anvelopelor, una de pe spate vroia 15g de plumb, restul 0-0. Una de pe fata insa are o miscare de sus-jos pe masina de echilibrat, am pus-o pe spate.

Apropo de gropi, masina nu a luat gropi, stilul meu de condus este foarte atent, atat la trafic cat si daca se poate la gropi, asa ca daca a vazut 2-3 gropi care nu s-au putut evita, dar nu cred ca ceva care sa dauneze la anvelope, articulatii, cu atat mai putin la amortizoare. Drumurile pe care a mers au fost de asemenea foarte bune, asa ca amortizoarele nu ar avea nici o scuza. Desi cred ca sunt eu prea exigent o sa fac un test sa vedem cum stau fata de valorile de nou.

Link către comentariu

Salutari din Austria, de pe malul lacului Wolfgangsee. ODO 42000km, masina s-a comportat exemplar pe cei 1600km parcursi din Bucuresti si pana aici si imprejurimi, in fiecare zi mergem pe undeva pe aici, Salzburg, lacuri, sa vedem daca ajungem si prin Germania sa mai incercam un 200+. Consum mediu 6.1/100 insclusiv autostrada, m-am mirat cand am vazut 6.0 dupa ce am mers cateva sute de km pe autostrada, deobicei batea spre 7. Peste 40000km masina merge din ce in ce mai bine (ca si fosta O2). Pe drumurile din zona (B-uri) consumul este cca 5/100. Si liniste totala la 80-100kmph. Si bicicleta juniorului in portbagaj peste alte trei trollere :) Trebuie sa gasesc poza sa o pun. Parca si portbagajul creste in volum :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa zona, sa va bucurati de plimbari! Si masinuta sa te incante la fiecare drum! Oricum, imediat ce iesi in afara se schimba datele problemei, ca aia au si drumuri si civilizatie. :)

Link către comentariu

Consumuri "civilizate" 6.0 media pe 1800km inclusiv autostrăzile și sub 5 pe "DN-urile" (B-urile) austriece printre lacuri și munți,  de îți vine să nu mai pleci de aici, în fiecare zi facem cca 100km

2016-09-02 13.58.44.jpg

2016-09-02 13.58.10.jpg

2016-09-02 14.08.25.png

Link către comentariu

La intoarcere, cand si daca o sa fie :)) , sa detaliezi traseul. Ma intereseaza pt o escapada anul viitor.

Link către comentariu

Poza e facuta cu telefonul si aplicat efect HDR in Snapseed. Am si alte poze mai faine facute cu Canon-ul S95 insa nu am avut timp de descarcat/prelucrat.

Zona este Salzkammergut, inainte de Salzburg, zona lacurilor: Wolfgangsee (preferatul meu, este a treia oara cand venim aici), Traunsee, Mondsee, Attersee, Hallstattersee si altele. In toate se poate face baie, in unele locuri amenajat, daca nu oriunde poti opri si exista parcari oricine poate intra nu este interzis, pe langa lebede si rate. Pe majoritatea sunt barci electrice cu motor si volan, distractia celor mici, relaxarea celor mari (plus ca au copertina de soare, nu te prajesti). Zona este mirifica, lacuri si munti, trasee de biciclete peste tot, noi in fiecare zi am facut sau 80km cu masina (si Salzburg e aproape) si/sau 20km cu bicicletele. Mina de sare din Hallstadt este must see, eu nu o vazusem pana acum.

IMG_1485.JPG

Link către comentariu

ODO: 43500km după 3260km excursia în Austria, mașina s-a comportat exemplar, consum mediu 6,2/100, bun spre foarte bun zic eu pentru un benzinar cu mai mult de jumate din drum pe autostrăzi și 100% cu a/c (nici nu îmi imaginez altfel), doi adulți și un copil (cu bicicleta aferenta în portbagaj). Fără pretenții la benzina, am alimentat și de la OMV în Arad lângă A1 de doua ori și în Austria la Shell.

Nu mai compar km conduși în afară cu cei din România,  cine știe cunoaște. Drumurile, șoferii și rablele din Ro își vor face mereu simțită prezenta inclusiv pe autostrada.

20160904_170422.jpg

Link către comentariu

Inca sub 15000km/an (masina avand 3 ani si 5 luni)

20160905_092448.jpg

Modificat de codz
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!