Jump to content

Octavia 3 RS/ RS FL - echipare, optionale, intrebari tehnice despre produs

TudorM
 Share

Postare recomandată

Monstrul bazaitor a parasit incinta :)

E mult mai bine acum... Operatiunea s-a desfasurat in service la Brady si n-a durat mai mult de 15 minute.

Il pastrez , poate cand vand masina il pun si o vand ca masina sport :D

post-125378-0-11973300-1383773234_thumb.

post-125378-0-78243200-1383773235_thumb.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E mult mai bine acum... Operatiunea s-a desfasurat in service la Brady si n-a durat mai mult de 15 minute.

E situat exact ca in clipul de mai sus?

Link către comentariu

nu-ti apare vreo eroare in bord? poti sa il elimini pur si simplu?

Link către comentariu

Da e cam in acelasi loc, poate un pic mai pe centru ca la gti, dar accesul se face la fel - un cheder si un plastic de dat la o parte.

Cei din service inca nu aveau manual de service pentru RS, dar le-am aratat schema din pdf-ul de marketing postat mai sus si un film pe youtube cu operatiunea pentru GTI.

Le-am zis ca probabil nu apar erori pe ecu si au verificat si ei. Ideea e ca nu se leaga la ecu direct mai e o unitate de control. Au izolat mufa, au scos pucu' si asta a fost.

Acum am limuzina :)

Link către comentariu

Da, am incercat si eu aseara in Sport... Si e clara senzatia de fals, mai ales dupa ce ai mers o perioada buna cu Normal. Afara nu se aude mai nimic si in masina urla "V8"-ul...

Ce am descoperit e ca nu am "VRS Mode" pe buton, ci doar "Mode" simplu. La voi cum e?

Link către comentariu

Am si eu o problema....aseara mi se stingeau si se aprindeau farurile parca era in club:)). Si pe auto si pe faza scurta direct. Aveti idee de ce?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Am si eu o problema....aseara mi se stingeaua si se aprindeaua farurile parca era in club:)). Si pe auto si pe faza scurta direct. Aveti idee de ce?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Modificat de yellow pwr
Link către comentariu

Facand si pe normal faza scurta, nu doar auto, ma gandesc sa nu se fi miscat siguranta si sa nu faca bine contact. Uita-te la sigurante!

Link către comentariu

daca se potriveste pe 1.8 l-as cumpara eu... :D mai recuperezi din investitie :))

Link către comentariu

Ti-l vand sa-l inramezi ca pe masina mai greu cu montatul...nu ai unitatea de control, cabluri, prinderea probabil nu e....

Poate il montez totusi ca sonerie si il retrag de la vanzare :)

Link către comentariu

• 1 month later...

Masina arata senzational cu aceasta culoare. Albul de pe jante nu se potriveste totusi, in opinia mea.

Link către comentariu

De fapt, mie tocmai albul imi place foarte mult :D. Arata foarte bine, felicitari!

Link către comentariu

Pe caroserie argintiu metalizat ar fi dat mai bine jantele pe negru decat pe alb, mai ales ca sunt deja elemente negre pe masina precum capace oglinzi. Este doar parerea mea, in rest pot doar sa-mi inchipui ca masina este senzatie.

Sa o stapanesti sanatos si "Drive Safe!" :Driver:

Link către comentariu

Nici mie nu imi place culoare jantelor.

Dar astea au fost la indemana...

Le vopsesc eu la anul. Sau poate chiar anul asta :D

Link către comentariu

Eu zic ca jantele ca model si ca culoare se potrivesc perfect :D

Link către comentariu

Masina arata intr-adevar foarte bine cu elementele de personalizare pentru RS.

Eu as alege negru pentru jante. Parca albul nu se impaca dpdv cromatic cu metalizatul deschis al caroseriei.

Este doar opinia mea :rolleyes:

Link către comentariu

Am condus zilele astea masina lui Bartolomeus, prin oras, si am descoperit ca nu mai este atat de enervant sistemul Start Stop, atunci cand mergi bara la bara.

Adica, motorul nu se opreste decat daca apesi tare pe pedala de frana (dupa ce masina este deja oprita). Daca vezi ca stai in coloana, stiind ca inaintezi putin cate putin, nu trebuie sa opresti sitemul Start Stop din buton, este de ajuns sa fii mai bland cu pedala de frana si acesta nu se activeaza, nu se mai opreste motorul pentru 2 secunde.

Poate unii stiau de treaba asta, poate nu e la toate masinile asa, dar eu acum am descoperit-o.

Link către comentariu

Da, asa este. Iar cu DSG este chiar f ok si usor de folosit sistemul. Te joci din pedala de frana si gata. Numai ca oricum sistemul start-stop merge folosit mai rar iarna, fiind destui consumatori care-l dezactiveaza plus incalzirea mai grea a motorului.

Link către comentariu

Ce termene de livrare v-au fost date initial si cat a durat in realitate? Inafara de cazul lui TudorM unde stiu ca i-a venit mult mai repede decat era termenul initial, altele nu stiu.

Vreau sa pun comanda pentru RS TDI Hatch si nu-mi place deloc acel termen de 28 saptamani.

Oare mai exista restrictii la anumite optionale? care sa prelungeasca termenul de livrare?

Link către comentariu

Intreaba la dealer. Au liste cu optionalele care cauzeaza intarzieri asa ca-ti pot spune imediat. In afara de cele care pot aparea dupa ce lansezi comanda...

Link către comentariu

Asta-i problema ca eu nu o iau de la dealer. O sa ii intreb pe cei de la leasing, numai ca astia cand intrebi mai mult decat "regular" incep sa se balbaie.

Link către comentariu

Erau probleme cu radarul pt FA/ACC, KESSY, camera pt LA si trapa panoramica la combi (nu e cazul tau). Care e situatia la momentul asta nu-ti pot zice exact.

Link către comentariu

Si acum vreo luna jantele Teron parca, priza de 230 V, suna la orice dealer si intreaba, nu cred ca se vor feri sa-ti raspunda...

Link către comentariu

• 75NOR changed the title to Octavia 3 RS/ RS FL - echipare, optionale, intrebari tehnice despre produs

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!