Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

Pai daca microfonul sau cablajul e defect...prin codare crezi ca se repara???

Verifica microfin,cablaj...si lasa codarile...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut din nou! 

După ce am citit aproape toate paginile din acest topic, nu prea am găsit rezolvare la problema mea. Dețin un Golf 6 Variant model 2008 cu pregătire telefon și modulul BT 3C0 035 729 G. Unitatea media e un RCD 310. Bănuiesc că vechiul proprietar (a se citi samsar) a schimbat această unitate. Am această suspiciune, deoarece zilele trecute, desfăcând radioul am descoperit că mai am acolo un cablu de antena de navigație. Pe plafon an antena de tip rechin. Recent am achiziționat un cradle Bury s9 3xl. Pot să conectez telefonul (Huawei P9 Lite 2017) la VW UHV, să răspund, efectuez (se aude f bine în boxele mașinii), și să termin apelul din butonul Phone de pe volanul multifuncțional. Bineînțeles că nu pot face streaming audio și nici nu pot inițializa apeluri deoarece nu îmi afișează nici pe RCD, nici pe MFD agenda. Întrebarea mea este următoarea: ce ar trebui să schimb ca să pot beneficia și de afișarea agendei, măcar pe MFD?

1.RCD-ul cu un RNS, dacă da, ce îmi recomandați? Bineînțeles, să fie compatibil cu ce am eu. 

2.Modulul Bluetooth? 

3.Ambele variante. 

Mulțumesc anticipat! 

IMG_20190306_112344.jpg

Link către comentariu

Ptr afisare pe Mfd-schimbi modulul cu unul premium.Va afisa daca ceasurile sunt HL.

Schimbi si Rcd daca vrei afisare pe display radio...cu un Rcd/Rns 510.

Ps. 3c0....729G e un modul vechi...nu s-a pus pe mk6.

Modificat de spido
Link către comentariu

Pai nu e MK6, e 5 break 01.2008 (s-au fabricat intre 06.2007 - 08.2009 (cred...) 

Ceasuri HL înseamnă cumva afișaj alb pe fond negru? 

La mine e afișaj roșu, nu ar merge dacă schimb modulul cu unul premium? 

Link către comentariu

iti trebuie un modul premium care sa afiseze pe ceasuri rosii sau unul care afiseaza pe alb plus modul polar FIS.

Link către comentariu

Am găsit unul:

5N0 035 730 B
Hovero HT-2 

300 lei

Ar fi ok? 

Link către comentariu

28 minutes ago, ovidiu_peep said:

Dețin un Golf 6 Variant model 2008 cu pregătire telefon și modulul BT 3C0 035 729 G. Unitatea media e un RCD

Eu asa citesc aici..

Da,e ok 5N0...va afisa pe rosii dar e conditionat de conectare doar Rsap.

Modificat de spido
Link către comentariu

Îmi cer scuze, am tastat greșit. E un Golf 5 Variant 01.2008.

Link către comentariu

Valabil ce am scris mai sus. Daca sunt ceasuri maxidot rosii-va afisa 5N0..

Link către comentariu

Mulțumesc mult! Prețul de 300 e ok? 

Link către comentariu

Salut! 
Pe un Scirocco 2010, am genul acesta de bluetooth, nu se conecteaza cu iphone ‘mobile phone is not compatible’ am mai incercat cu android, acelas mesaj, pana la urma a functionat cu Galaxy S6, doar ca nu am de gand sa migrez de la ios la android. 
Aveti idee, se poate rezolva problema cu un update ceva sau trebuie schimbata unitatea BT?
Merci

36D192BD-941C-4A4A-8BDB-928BAFA552AA.jpeg

Care sunt cele compatibile cu iphone?

Masina are ceasuri cu alb, RNS 510 cu comezi pe volan, iar pt unitatea BT, doua conexiuni, mufa lata pt date si o mufa mica, probabil antena

Link către comentariu

5N0 xxx xxx D, parca are si A2DP, dar doar cu ceasuri albe...sau interfata FIS Link

5n0 ......A - cu bord rosu, B - cu bord rosu si afisare pe RNS

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Da,are. El a gasit B,care nu are.Iar D-ul..e cam instabil....din pacate.

Link către comentariu

Salut. Am avut unele priorități și am lăsat la o parte problema cu modulul. O să iau 5NO... B-ul. Am văzut ca are și mufă pentru antena GSM. E necesar să o cumpăr și să o conectez, sau merge și fără? 

Link către comentariu

Oare s-ar putea adapta un modul bluetooth, 3c0 035 729 G, la un passat b5,5 cu radio beta 5?

Ma gandesc sa-l pun la mine pe masina, sa-l imperechez cu telefonul, apoi sa-l pun la b5. Am văzut că beta 5 are 3 pini aferenti telefonului, problema ar fi daca modulul se "intelege" cu radioul sa comute pe intrarea de telefon.

Link către comentariu

Nu merge. 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare, am un golf 6 - 2010 cu dotare din fabrica RCD310, respectiv modul bluetooth 5N0 035 730 C cu rSAP (antena externa telefon)

Vreau sa fac upgrade la RNS510 si as schimba cu ocazia asta si bluetooth-ul din cauza ca imi functioneaza doar pe telefon Samsung, HTC dar nu si pe OnePlus 6. Versiunea mai noua, 5N0 035 730 D am vazut ca are si A2DP, respectiv 3G... stiti cumva daca sta mai bine la compatibilitatea rSAP? Ideea e ca sunt foarte multumit de faptul ca am antena externa la telefon si nu as vrea sa renunt la asta... 

Multumesc

Link către comentariu

5N0...D are dubla functionalitate-si Rsap si Uhv.Deci,va functiona cu orice telefon. Antena nu o foloseste decit Rsap.

Link către comentariu

Perfect, asta e ceea ce ma interesa. Caut cu D atunci sau eventual 3C8035730D/E care suporta si WiFI... mersi!

Link către comentariu

Atentie! Astea enumerate au nevoie de comenzi volan si ceasuri HL ptr a functiona corect.

Link către comentariu

Am comenzi pe volan, de ceasuri nu stiu... e prima data cand aud de HL dar ma gandesc ca daca imi merge varianta cu C ar trebui sa mearga si celelalte

oricum incerc intai varianta 5N ... D pentru ca am inteles ca de la C la D merge plug&play, fara VCDS... si e mai ieftin

Link către comentariu

Buna seara!Dupa ce am cautat pe diferite forumuri/grupuri de facebook si nu am gasit o rezolvare exacta va prezint urmatoarea situatie.Pe masina personala,Passat B6 2.0 TDI 170 CP BMR echipare Highline am urmatoarea problema.In prima faza nu aveam meniul phone pe instrument cluster(IC rosu/albastru) si nici iconita BT pe RNS 510+incapacitatea de accesare a modulului 77(Phone) pe vcds.Ulterior am gasit modulul de sub scaunul pasagerului(5N0 035 730) deconectat cu mufele izolate cu banda.Dupa conectarea modulului a aparut meniul phone pe IC si iconita BT pe RNS dar inactiva.Problema este ca am eroare pe modul(00992-Consumption Cut-Off Active) si nu ma pot conecta sub nicio forma la modul.Pe IC am mesajul "Initialising telephone.Please wait!" care persista ceva timp dupa care revine la meniul Phone pt cateva secunde apoi intra iar intr-un loop cu acelasi mesaj si tot asa.Pe vcds in meniul adaptation de pe modulul 77 am doar cateva optiuni(Documented adaptation channels can be selected here;Base volume;Afterrun time;Bluetooth Connection cleanup;Mute Delay;Audio Output Delay);orice alt meniu/channel daca vreau sa il accesez in adaptation imi da "error".Sper ca nu v-am plictisit,multumesc anticipat!

P.S:Masina este echipata cu tastatura numerica in bord,cradle in cotiera(pentru Nokia) si butoane plafoniera.

Modificat de angelgab
Link către comentariu

Se mai poate face ceva sa-l repar sau necesita inlocuire?Daca schimb modulul dispare si eroarea 00992-Consumption Cut-Off Active?

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!