Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

da de la el...l-am contactat pe forumul de vanzari ... o sa il sun maine...poate are el modul si rezolv totul cu el la pachet

Modificat de raduugl
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut colegii! 

Am o nedumerire, modulul 9W2 1K8 035 730 D nu poate afișa pe IC sau pe RNS ?

Am reușit să mă conectez la mașină, dar pe IC nu găsesc tab-ul PHONE. 

Mulțumesc și Sărbători fericite!?

Link către comentariu

salut

nu stie nimeni de compatibilitatea intre cele 2 module  bluetooth  8P0862335D si 5P0-862-335-C

am mfd 2 deci nu vreau recomandari de alte modele, 5P0-862-335-C afiseaza pe ic+ nu stiu nimic de 8P0862335D decat ca a fost pus pe audi

Link către comentariu

salut,

Am citit toate posturile fara sa gasesc pe cineva care a dat jos modulul touch adapter 3C0051435TA.  Modulul bluetooth pe care il am instalat e unul standard 1K8-035-730-D. Planuiesc sa fac upgrade la unul premium dar intre timp as vrea sa dau jos Touch Adapter-ul asta. Stie cineva cum si cat de complicat este?

Multumesc

Link către comentariu

da, se poate da jos. Nu e complicat, dar ramai cu o gaura frumoasa in plansa de bord.

Link către comentariu

Multumesc baieti, am pus cap la cap modulul cuparat, antena cumparata, codare vcds, totul ok ...  o informatie despre montare antena GSM ...unde este indicat sa fac sa o lipesc? dupa parerea voastra ?  Multumesc.

Modificat de raduugl
Link către comentariu

poti sa o amplasezi linistit sub bord. Altfel, poti trage prin stalp fata si o bagi intre plafon, fixata pe interiorul tapiteriei - capitonajului

Link către comentariu

eu totusi iti recomand sub bord - si la stalp si la plafon, nu stim cum o sa fie proiectata, in caz de Doamne fereste.... impact si declansarea airbag-ului cortina de pe aceea parte. 

Link către comentariu

Daca lipesti (fixezi) antena pe stalp sub airbag, nu o sa fie proiectata nicaieri la accident si declansare airbag.

Link către comentariu

Ma rog, fiecare o amplaseaza unde si cum doreste

Link către comentariu

ok am ascultat sfaturile voastre si am  dat jos partea de capitonaje de pe stalp, parte din plafon si am pus-o acolo ( lipita) si fie vorba ...cea mai mica problema in caz de accident sa fie faptul ca se rupe antena sau altceva( am avut grija si cu airbagul sa nu fie deranjat in nici un fel. (Nu doresc la nimeni evenimente de nici un fel in trafic)

Link către comentariu

CiprianChiriac
On 10.10.2016 at 23:24, CiprianChiriac a scris:

Salut cine are montat pe rns 315 bluetooth  separat sub scaun.Vreau sa stiu daca 315 afiseaza agenda pe display??? modulul bluetooth este capabil. dar nu stiu daca suporta unitatea .momentan afiseaza doar pe maxidot si nu functioneaza microfonul modulul este 7P6×××××××D

Nu a mai intampinat nimeni problema cu afisare display ...cu microfonul am rezolvat-o.am tras fire pana la modul la pinii 11 si 12 .precizeZ cablajul 9w2.Mai trebuie ceva modificari la pini??

Pe 510 merge fara probleme afiseaza agenda tot

Problema e cu rns315 nu vrea sa afiseze pe el .

Link către comentariu

salut, la multi ani !

revin cu aceasta eroare in urma retrofitului cu un modul bluetooth ...care e buba ...am incercat diverse codari ...

Address 77: Telephone       Labels: 3C0-035-730.lbl
Control Module Part Number: 5N0 035 730 A    HW: 5N0 035 730 A
  Component and/or Version: J412                4100
           Software Coding: 0020055
            Work Shop Code: WSC 01324 785 00200
                      VCID: 2657D39708E7F932451C70D-8072
Fault Codes have been Erased

1 Fault Found:
02749 - Control Module / Control Head for Telephone (J738) 
            004 - No Signal/Communication
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 01100100
                    Fault Priority: 3
                    Fault Frequency: 1
                    Reset counter: 11
                    Mileage: 211824 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2022.14.19
                    Time: 13:17:44

Link către comentariu

adica daca acum am codarea 0020055 modific in 0020655

Link către comentariu

• 2 weeks later...
ovidio2_materassi

Buna ziua.  Pt a abilita o centralina bluetooth premium 3C8. ... pe un passat din 2010. Masina nu avea din fabrik asa ceva,  doar comenzile pe volan.  Am intrat in CAN si am selectat in "Instalation List" casuta 77 Telefon dar dupa VCDS-ul nu reuseste sa comunice cu el.  Am controlat alimentarea din mufa modulului bluetooth si este tensiune intre pini 1 si 2.  Ce se mai poate face? 

Link către comentariu

Trebuie verificat si conexiunea can.Daca ai cumva un alt modul bt ...pune-l de proba si vezi daca comunica.

Successo ! ;)

Modificat de spido
Link către comentariu

ovidio2_materassi

Buna ziua.  Pt a abilita o centralina bluetooth premium 3C8. ... pe un passat din 2010. Masina nu avea din fabrik asa ceva,  doar comenzile pe volan.  Am intrat in CAN si am selectat in "Instalation List" casuta 77 Telefon dar dupa VCDS-ul nu reuseste sa comunice cu el.  Am controlat alimentarea din mufa modulului bluetooth si este tensiune intre pini 1 si 2.  Ce se mai poate face? 

Cred k am gasit o posibila cauza dar As vrea o con firmare. E posibil k cablul plug&play sa aiba doar o mufa pt microfon?  Am vazut k sunt si cu 2 , iar legatura se face in functiona de stereo cel ai rns sau RCD

Link către comentariu

Ai legat firele de can de la telefon?

Nu are treaba cu microfonul, acesta este unul singur, nu s-au mintat niciodata 2 microfoane. Stii tun ceva cu 2 canale, dar nu se aplica la microfon ci la conexiunea dintre radio si modulul de telefon.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

ovidio2_materassi

http://Guardalo su eBay http://www.ebay.de/itm/371347655810

La modelul asya de cablu ma refer. Al meu are doar o mufa pt microfon. Cred k am gasit o posibila cauza dar As vrea o con firmare. E posibil k cablul plug&play sa aiba doar o mufa pt microfon?  Am vazut k sunt si cu 2 , iar legatura se face in functiona de stereo cel ai rns sau RCD

Link către comentariu

Cablul ala cu mai multe mufe este pentru a lega microfonul in RNS si atunci ai comenzi vocale pentru RNS sau in modulul de tf si atunci ai comenzi vocale doar pentru telefon.

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!