Jump to content

Timp de livrare

corbu33
 Share

Postare recomandată

Citeam pe primele pagini despre o aplicatie unde urmariti statusul comenzii? Imi puteti spune unde vedeti? (inafara de intrebat direct la dealer)

Thanks!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din pacate pentru RO nu exista tracking accesibil clientului - sau cel putin nu exista anul trecut cand am facut eu comanda.

Link către comentariu

Citeam pe primele pagini despre o aplicatie unde urmariti statusul comenzii? Imi puteti spune unde vedeti? (inafara de intrebat direct la dealer)

Thanks!

Vine, vine, alexbejan. Stai linistit :001:  si profita de ultimele saptamani de om simplu, ca dupa aia, cu GTI... :001: ...

Link către comentariu

Primit confirmarea ca a plecat din fabrica. Cat face pana in curtici?

Link către comentariu

Alexbejan...astea sunt formalitati, conteaza cand ajunge la tine... Ma crezi sau nu, mie nici macar saptamana in care ar trebui sa ajunga nu mi-au zis...nici nu am intrebat... Dupa ca am prins Pastele si 1 mai cu o gramada de zile nelucratoare am inceput doar sa-mi pierd rabdarea, dar pana la urma a ajuns cu bine, in vreo 2 luni jumate :-))

Link către comentariu

Primit confirmarea ca a plecat din fabrica. Cat face pana in curtici?

A mea a ajuns rapid la Curtici. 2-3 zile. De acolo la Timisoara... peste o saptamana. Plus ca am dedus ca a mai stat si la dealer vreo 2 zile pana mi-au livrat-o.

Dar a mea nu e relevanta, a avut intarzieri enorme in toate etapele, probabil caz tipic de ghinion. Si ca sa nu se dezminta, inca nu am numere definitive de la Porsche Leasing, la 7 saptami de la livrare, dar ce mai conteaza..

LE: tocmai am primit telefonul, am numerele :)

Modificat de carpa
Link către comentariu

Daca nu va apropiati de recordul meu de 3 luni juma', tot degeaba.

Link către comentariu

Trebuie sa recunosc ca la mine a fost totul mega rapid.

Avansul a fost platit pe 23 Iulie si astazi am primit notificare ca masina este in drum spre Romania.

Link către comentariu

@dadu: 3 luni? tsss, aia-i nimic. 5 luni in cap livrarea. Avans platit in 12 feb, masina livrata in 12 iul.

Link către comentariu

Exista vreo explicatie logica pentru aceste termene? Ba mai lungi, ba mai scurte, ma gandesc ca unele optionale ar fi de vina dar totusi...

Link către comentariu

La mine era cat pe-aci sa prind intarziere de 6-7 saptamani doar pentru jante (care sunt standard, ca sa vezi ...)

Inainte sa iau eu a mai fost cu camera video intarziere de nu stiu cate saptamani ...

Link către comentariu

• Administrator

Pe Golf s-au stabilizat termenele de livrare la 10 săptămâni, fără restricții pe opționale.
Acestea variază în general din cauza producătorilor de componente sau datorita concediului fabricii - cel de august

Link către comentariu

• 1 month later...

Cam in cat timp dupa ce se plaseaza comanda/avansul se afla seria de sasiu?

Modificat de Serban F
Link către comentariu

deobicei venea dupa ~10 zile/odata cu confirmarea de la fabrica. Acum, cel putin la mine, a venit cu ~10 zile inainte sa primesc masina (deci 1 luna jumate)

Link către comentariu

• 3 months later...

Stie cineva cat dureaza acum livrarea din Curtici la dealer?.......

Link către comentariu

Depinde de dealer  cat de rapid este in a urca masina pe trailer(si de tine cat de rapid esti sa o achiti), am avut masina sosita luni in Curtici si marti in Bucuresti.

Modificat de TDR
Link către comentariu

Ajuns la curtici: Luni

Platit masina: Luni

Confirmare plata: Marti

Masina la dealer: Vineri

Link către comentariu

Dealerul mi-a transmis ca a facut cerere de transport pe 13.01 si livrarea maxim in 5 zile lucratoare , respectiv 20.01......numai ca am vazut pe forum ca au avut de asteptat si 30 zile pana la livrare, ceea ce mi se pare exagerat de mult, mai ales ca astept din octombrie dupa masina ...

Multumesc...sunt mai optimist acum... :D

Modificat de almatone
Link către comentariu

• 2 months later...

Va rog frumos sa reveniti ON topic si sa va abtineti de la comentarii care incalca regulamentul. Astfel de posturi vor fi sanctionate.

Multumesc.

Link către comentariu

Am platit avansul pe 19.02.2015, maine ridic masina, 10.04.2015.

Asadar, a durat 1 luna si 22 de zile sau 7 saptamani si 1 zi.

Abia astept!

Modificat de Mohicanu
Link către comentariu

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Pe 11 mai am dat avansul si am primit masina pe 27 iulie. (7 saptamani au trecut pana a ajuns in tara si 4 saptamani din Curtici pana in Brasov)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

25.05.2015 am facut comanda si dat avansul

17.07.2015 a ajuns la Curtici... Judetul Arad

29.07.2015 ridicat de la dealer Timisoara!

8 saptamani si 2 zile, termenul din contract a fost 9 saptamani.

Am inteles ca ar fi unicat in Romania, Golf 7, 1.6 TDI BlueMotion 110CP, Euro 6, 6 trepte, 89gCO2/km, consum 3.0-3.2% in afara.

Modificat de djsebius
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!