Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

Pacat ca semnalizarile fata nu sunt si ele cu led, macar sa fi mers cu toata linia sa stie oamenii ca scapa de schimbat becuri cand ti-e lumea mai draga.

Pt cei care se informeaza asupra potentialului actualelor motoare:

ABT Power Preis Datenblatt

VW Golf VII (5G0) 1.4 ltr. TSI von 90 kW (122 PS), 200 Nm auf ca. 118 kW (160 PS), 250 Nm 1.549,00 € brutto

VW Golf VII (5G0) 1.4 ltr. TSI von 103 kW (140 PS), 250 Nm auf ca. 125 kW (170 PS), 300 Nm 1.549,00 € brutto

VW Golf VII (5G0) 1,6 ltr. TDI von 77 kW (105 PS), 250 Nm auf ca. 92 kW (125 PS), 285 Nm 1.549,00 € brutto

VW Golf VII (5G0) 2,0 TDI von 110 kW (150 PS), 320 Nm auf ca. 125 kW (170 PS), 360 Nm 1.949,00 € brutto

Modificat de dadu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e trist ca pe tdi nu s-a avansat deloc in atatia ani, ba chiar se vede dovada ca 1.6 tdi e sub vechiul 1.9

peste 1-2 ani parca vad ca 1.2 benzina bate 2.0 tdi ...

legat de poza cu stopuri postata mai sus, cred ca are retrofit respectivul ... din moment ce pachetul include iluminare cu led la numar :)

si merita mult mai mult sa luati optiunea de fabrica, fiind la jumatate de pret fata de acel retrofit

Modificat de C Z R
Link către comentariu

Eu as spune ca pe TDI se vede progresul: consum din ce in ce mai mic! Nu exista posesor sincer de TDI care sa nu spuna ca in proportie de 90%/ mai mult s-a orientat catre motorul cu cel mai mic consum.

VW nu are ambitiile lui Audi sau BMW de a avea diesel-uri bi sau tri-turbo. Alea sunt facute de BMW ca sa demonstreze celor de la Audi ca ei au 3 'oaie si pe partea de alimentare cu motorina, nu doar cu benzina.

Link către comentariu

Pai e aproape normal lucrul asta. Motoarele diesel au fost mereu comparate cu surorile lor aspirate care scoateau aceeasi putere.

Un 1.9 TDI era mereu comparat cu 1.6 MPI inainte, si tocmai din cauza ca erau foarte bune motoarele diesel comparativ cu cele pe benzina s-a declansat o isterie de a investi in research pentru motoare pe benzina mai eficiente. Acum 6-7 ani toata lumea cumpara diesel-uri pentru ca motoarele pe benzina nu ofereau mai nimic, aceeasi putere cu consum aproape dublu.

Acum noile motoare pe benzina incep sa fie din ce in ce mai eficiente, si motoarele diesel, fiind aceleasi tehnologic vorbind, au cam ramas in urma. O sa urmeze in anii urmatori aparitia unor noi motoare diesel care vor face benzinarele sa dispara de pe piata cat si aparitia a din ce in ce mai multe hibride,

Link către comentariu

Pentru a beneficia de "Park Assist inclusiv Park Pilot",  pe un Highline 1.2 TSI, este suficient kit-ul asta http://www.carsystems.pl/vw-golf-7-vii-5q-park-pilot-front-and-rear-w-ops,id657.html 

sau mai trebuie cumparat ceva? Fata de pretul de lista este o economie de vreo 250-300E. 

Merci

Link către comentariu

Nu stiu daca difera numarul de senzori la Park Pilot fata de Park Assist dar in poze, Golf 7 are 12 senzori.

Link către comentariu

Difera, am eu Park Pilot si are doar 8 senzori, lipsesc ce-i de pe extremitati (2fata+2spate).

Link către comentariu

Sterescugabriel

Daca achizitionezi ambele sisteme dupa http://www.carsystems.pl fac 678 EUR fara transport , in dotarea optionala pentru golf 7 costa 684 EUR.

Park Assist inclusiv Park Pilot
scanează locul de parcare si preia controlul direcţiei pentru parcări laterale sau perpendiculare cod (7X5) pret 684 EUR si daca ai inclus pachetul Relax W90 costa 165 EUR.

Cel putin asa apare in lista de dotari pentru Golf 7 Variant care l-am comandat bineinteles fara aceste dotari :)
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare tuturor.As vrea niste pareri in legatura cu achizitionarea unui golf vii.Fratele meu doreste o masina cu oarecare sportivitate,confort si robustete.Eu l-am indrumat spre un golf vii 2.0 TDI 150 cp.Echiparea este highline,culoare negru,interior shetland si ca dotari optionale in plus fata de standard am adaugat:climatronic,comp.de bord premium,xenon,jante Dijon de 17 care vin cu suspensie sport,pachet iarna,privacy-glass,selectarea modului de conducere,RCD comp.media si cam atat.Pretul final fiind intre 25-26k euro.Eu am zis ca e prea mult pentru un golf si ca la banii astia isi cumpara passat comfortline 2.0 TDI decent echipat si e alta masina.Am zis golf la inceput dar nu am crezut ca o sa il doreasca asa dotat si ,,potent" si mi s-a parut o masina corecta care nu depaseste 20k de euro.As dori parerile voastre in leg cu aceasta alegere.Multumesc.

Link către comentariu

Vrea neaparat Diesel 2.0? Daca nu, pretul s-ar mai reduce, iar motorul 1.4 140CP este unul foarte apreciat. Are si un mod de functionare care atunci cand nu este foarte solicitat se opreste functionarea a 2 cilindri, reducand astfel consumul de combustibil. In rest, sa se orienteze catre pachetele de optionale care aduc un discount simtitor ( gen technology pack). In al doilea rand, daca suma este mare sau nu dispune de toti banii, unele optiuni se pot adauga si dupa achizitie ( retrofit), gen jante, suspensie, geamuri ( folie sau ionizare). Bineinteles ca upgrade-urile astea nu sunt atat de comode sau de ieftine ca si optiunile din fabrica, dar sunt posibile. Cu echiparea HL nu prea ai cum sa iesi sub 20.000€, vei ajunge cel mai probabil in jurul sumei de 23.000€ daca nu ai mana larga. Si nu in ultimul rand, poti include in calcul si un discount de 5-7%.

Link către comentariu

Vrea diesel neaparat pentru ca a avut golf v 2.0 tdi si circula in jur de 40k km pe an..Pretul sub 24500 cu tot cu reduceri nu scade pentru ca ar trebui sa scoata din optionale ceea ce nu vrea.Eu nu am zis sa fie highline neaparat,dar un comfortline 1.6 TDI era super ok.Suma de care dispune este de 25 k euro fara nici un cent mai mult.De un passat nu zice nimeni nimic?

Link către comentariu

Decat un Passat mai slab echipat mai bine un Golf mai bine echipat, daca sunt ambele la acelasi pret. Se poate uita si la un Leon sau o Octavie cu aceleasi motoare, ambele ar trebui sa fie mai ieftine cu cateva mii de euro si poate se incadreaza in bugetul lui.

Link către comentariu

ce vrei sa zica lumea de passat ? unu la care nu ai bani nici de culoare ?

Modificat de C Z R
Link către comentariu

Personal as alege motorul de 1.6TDI EURO6 cu 6 trepte. Cu acest motor si cu discount ai cobori putin sub 20.000E (in echiparea HL), iar cu 3000-4000E poti pune optiuni foarte foarte interesante. 

Link către comentariu

Golf-ul asta e singura masina noua a VW incoace de la B5/B6 - G5/G6 asa ca sunt destule  motivele pentru a miza pe el... mai degraba celelalte au fost/sunt supraevaluate.

Link către comentariu

Passat_A S L

Salutare la toata lumea.Astazi am mers cu fratele meu si am dat comanda de Passat Comfortline 2.0 TDI 177cp culoare negru pearleffect,interior natural brown,ca dotari in afara de cele de serie ar fi bi-xenon,jante 17 Fontana,RCD510,Privacy Glass,Volkswagen Sound System,Oglinzi exterioare rabatabile,Sistem monitorizare presiune pneuri.Iar pretul a fost unul de nerfuzat.

Link către comentariu

Din cate mi-am dat seama, asa arata "reflex silver metallic". Ei o dau in configurator ca fiind gri, dar mi se pare mai mult inspre alb perlat.
post-78960-13730324201882_thumb.jpg
Pure white nu cred sa fie pentru ca era metalizata.
Din fata arata foarte bine cu drl led si trapa :D

Sent from my ApfelPhone

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da, este argintiu(si la 6 este destul de spalacit comparativ cu nuanta de pe g5/g4), care in talon se trece gri.

Link către comentariu

Nu e Oryx White?

Modificat de dadu
Link către comentariu

Asa e, pana la urma este alb perlat ( oryxwhite perlmutteffekt).

M-am uitat in configurator la TL si nu era disponibila, acum vad ca pe HL este. Vopsea de 928euro, cea mai scumpa. Ce-i drept arata foarte bine.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Din poza nu parea alb..dar e drept ca si balansul de alb este in pom.

post-6094-0-82391500-1373034576_thumb.jp

post-6094-0-69351300-1373034587_thumb.jp

Modificat de TDR
Link către comentariu

Da. Faptul ca stralucea a facut ca wb sa o ia razna. Eu tocmai asta am vrut sa surpind, felul in care se vedea in lumina soarelui.

Link către comentariu

Daca o sa revopsesc vreodata masina...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!