Jump to content

Golf 7 - Configurare

Ioana
 Share

Postare recomandată

Montajul nu e mare smecherie. Mai simplu ca la Bi-Xenon :winter:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Atentie pentru cei care desconsidera Park Assist-ul! Pentru doar 150€ diferenta fata de Pilot primesti 4 senzori in plus, senzori care ajuta foarte mult la parcarea laterala, ca sa nu mai vb si de parcarea automata... Eu regret ca am luat doar Park Pilot, retrofitul e acuma aprox 300€...

Link către comentariu

golf7 r-line<>

Si mie imi pare rau ca am luat doar park pillotul dar acuma dupa o luna de la lansarea comenzii banuiesc ca nu mai pot face nici o modificare...

Link către comentariu

Ce fel de soferi sunteti ma voi care nu puteti parca un Golf fara senzori :) Gata nu dati cu rosii, dar eu personal nu mi-as pune nici Park Pilot pe G7. Am O2 si n-am atins-o niciodata in parcare. In schimb la Passat/Superb e putin mai greu acolo se vede care a luat permisul pe blat :D

Link către comentariu

iulianb2007, cum s-a mai discutat...nu e vorba ca nu stii sa parchezi o masina

Link către comentariu

Chill .. glumeam :) Keyless e interesant dar am vazut ca daca esti pe partea soferului nu iti deblocheaza decat portiera ta. Banuiesc ca se poate modifica din CB comportamentul asta ..

Link către comentariu

Din ce-am văzut se poate selecta să deschidă fie toate ușile, fie cele de care se trage, fie cele de pe aceeași parte pe care se trage de mâner (aka toate dacă e câte unu pe fiecare parte). Ideea e că funcționează doar la ușile din față. Deci dacă vrei să poată intra puștiulică în spate da nu vrei să le descui pe toate, ori setezi să se deschidă pe aceeași parte, și-atunci e nevoie de madam pe dreapta în față, ori te folosești de cheie. Deci sistemul on it's own e bun la agățat..după, îl setezi să deschidă toată șandramaua :))

Link către comentariu

Poti seta sa se deschida la prima apasare fie decat usa soferului, fie toate cele 4 usi...In cazul in care e setat doar pe usa soferului, ca sa le deschizi pe toate 4 trebuie sa incui din nou masina si apoi sa o descui.

http://www.youtube.com/watch?v=FxM-fN0xLAE

Modificat de Hayate
Link către comentariu

@aurel.banu: Tiguan are DSG7 varianta DQ500 (daca nu ma insel la cod) care este cu ambreiaje in ulei, Golf-ul are DSG7 varianta DQ250 (ambreiaje uscate). Deci nu sunt aceeasi cutie de viteze.  :offtopic:

Legat de Park Assist, el functioneaza pana la 30 km/h si sincer, cred ca atunci cand parcam cu totii si cautam loc, nu merge nimeni mai repede de atat. Trebuie sa poti sa si opresti din timp sa folosesti locul gasit. Oricum, daca esti increzator in talentul tau de a parca, atunci cu siguranta nu ai nevoie de acest sistem (nu renunta totusi la senzori!).

Daca esti atat de ingrijorat de fiabilitate, atunci renunta la DSG si iti raman bani pe care eu personal i-as investi in motorul de 1.4. Motorul este elementul principal al unei masini si aportul lui (bun/slab) il resimti tot timpul.

Link către comentariu

Ai dreptate. Si eu as lua 1.4. Totusi 1.2 are deja o bila neagra, desi teoretic acum e alt motor, inca mai trebuie demonstrata fiabilitatea sa.

Link către comentariu

Si eu tot pe motorul de 1.4 as merge, pe langa upgrade-ul de motor mai primesti si suspensia spate multi-link (cum s-a mai spus deja).

Link către comentariu

@aurel.banu: Tiguan are DSG7 varianta DQ500 (daca nu ma insel la cod) care este cu ambreiaje in ulei, Golf-ul are DSG7 varianta DQ250 (ambreiaje uscate).

http://www.e-automobile.ro/categorie-transmisii/108-cutie-dsg-vw.html

Daca articolul este corect, pe G7 este tot DQ200 (cele cu probleme, ambreiaje uscate), DQ250 este DSG6 si DQ500 este DSG7 de pe Tiguan

http://www.e-automobile.ro/categorie-transmisii/114-cutie-dsg-7-vw.html despre DSG7 (DQ200)

Modificat de codz
Link către comentariu

Probabil ca este corect, mereu incurc codurile intre DSG6 si DSG7 uscat. Mersi de corectare. :)

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Atentie pentru cei care desconsidera Park Assist-ul! Pentru doar 150€ diferenta fata de Pilot primesti 4 senzori in plus, senzori care ajuta foarte mult la parcarea laterala, ca sa nu mai vb si de parcarea automata... Eu regret ca am luat doar Park Pilot, retrofitul e acuma aprox 300€...

eu, unul, n-am "Desconsiderat" park assistul! uiti ca ne aflam intr-o situatie de genul "Sa iau aia sau ailalta" - e vorba de o alegere in detrimentul alteia pentru a te incadra in buget, de exemplu.

si mie-mi place sa iau masina "cu de toate" cum am luat touareg-ul. sau, de altfel, cum am luat si jetta insa in Nov2011 nu existau optiuni care acum sunt.

in cazul de fata cand pui langa: DSG, xenon si park assist avand de ales 1 sau doar 2 nicidecum cele 3, ultima mi se pare cea mai putin necesara mai ales daca ai park pilot - a.k.a 8 senzori cu OPS si acustica ceea ce e arhi suficient. daca mai ai si mirror-down parcarea laterala e parfum.

xenon la drumuri de noapte sau dsg la fatzait prin oras sunt un pic mai importante, zic eu. deci nicidecum nu e vorba de desconsiderat. doar ca nu pare a fi de importanta celorlalte doua optiuni ce insa sunt pe masa.

Link către comentariu

Era o sugestie pentru cei care opteaza pt Park Pilot. Parerea mea e ca pentru diferenta pe care o platesti pana la Park Assist (vreo 150E) primesti mult. Nu discutam aici daca "merita" sau nu sa iti iei senzori, asta e la latitudinea fiecaruia...

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

din partea mea...orice optiune care-ti face viata mai usoara e un plus.

pana la urma tot posesorul stie mai bine cati bani are, daca intra ce vrea si daca nu, ce alege.

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6, total de-acord cu primul tău comentariu de astăzi.

În final am ales să rămân pe Xenon și restul de opționale (Light Assist + Oglinzi + Keyless) gândindu-mă că voi trece de la o mașină veche pe una nouă, ceea ce ar trebui să însemne o transmisie superioară ce oricum ar aduce un plus de confort.

Fără Xenon chiar nu-mi place cum arată mașina. Și-atunci, să dau 20k pe ea și să nu fiu mulțumit de primul lucru care-l vezi la ea, nu e ok. Plus, am ales Xenon (adaptiv pe viraje) pe motiv de siguranță. Da, o să conduc rar noaptea probabil, dar când o fac, să merg în siguranță.

M-am gândit că voi încerca 3.5 ani așa, fără DSG, și dacă și după experiența asta nu sunt mulțumit de condusul unei mașini manuale, voi trece la DSG.

Da, am luat Assist, așa cum ați spus și voi, pentru 160E, ai 4 senzori în plus, și îmi place ideea că mă ajută să determin dacă intru într-un loc sau nu.

Vă mulțumesc enorm pentru părerile voastre și pentru răbdare.

O săptămână frumoasă!

Modificat de 1-Q
Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

Asta e cel mai important ca-n rest se gasesc un milion de pareri. Cel mai mult conteaza sa ai tu sufletul impacat ca ai luat ce ti-ai dorit :)

Asteptare usoara! Sa-i faci jurnal cand o veni :)

Link către comentariu

Aia sigur. 

Doar acum am văzut demonstrația de la Kessy, am râs bine la faza cu portbagajul :)) Clever little rascle. 

Link către comentariu

Hello,

exista o idee preconceputa ca Xenon-ul e bun doar pentru mersul in afara orasului, la drum intins; GRESIT. Cel adaptiv are profile in functie de viteza de deplasare si anumite modele (nu stiu daca se aplica si la Golf) si in functie de vreme (ud/uscat detectat prin senzorul de ploaie).

Concret ajuta f mult si in oras avand un fascicul mai lat preponderent spre dreapta cat si prin partea activa de cornering. Scoate la iveala mai repede gropi si nu numai. E vorba si de culoarea luminii care se stie ca e mai odihnitoare pt ochi.

Legat de Kessy. Se poate seta sa deschida doar usa unde este simtita prezenta "mainii" (fata stanga/dreapta) sau toate sau doar pe partea respectiva (fata+spate stanga/dreapta), dar (si aici am cautat in tot manualul si nu scris) daca bagi mana in maner de 2 ori consecutiv rapid, se deschid toate usile indiferent de setare.

DSG7 are o problema de proiectare la discul 2 de ambreiaj, care in timp si in mod special la cald produce vibratii si zgomote la cuplarea treptei la sarcini partile. Intre timp reperul a fost schimbat si problema rezolvata. Eu sunt unul dintre cei care a beneficiat de aceasta schimbare pe garantie. Au fost cazuri izolade de mecatronic defect. Se schimba de garantie si alea, daca nu mai este garantie prin kulanta daca s-au efectuat reviziile la service autorizat VW si daca nu exista oameni pe forum care repara/reconditioneaza sa ceva. Masinile noi vin cu piesa imbunatatita.

Daca ar fi sa aleg din nou DSG7 cu disc uscat (DQ200) as face-o fara rezerve. mai multe detalii gasiti aici:

http://vwforum.ro/topic/102040-jurnal-dsg7/page-14

Spor la cumparat masini!

Modificat de gigelm5m3
Link către comentariu

Stie cineva ceva legat de wireless-ul de pe Discover Pro ? Exista ? Pe vremea cand se anunta lansarea, se tot laudau cu el.

Are cineva noutati legate de camera video ? E scoasa din configurator si stiu ca au fost intarziate multe comenzi din cauza ei

Dar de side assist (ca la passat) si parbriz incalzit ?

Modificat de C Z R
Link către comentariu

Din ce am reusit sa citesc pe la nemti, si ei sunt complet in ceata legat de wi-fi. Era/este trecuta pe lista de optiuni, nimeni nu o avea la momentul respectiv.

Link către comentariu

Salut pe toti membri on sau off line

Am tot citit opiniile exprimate aici si am considerat necesar sa mi fac si eu cont mai ales ca in curand voi fi si eu in randul posesorilor de golf, primul meu golf si de fapt primul meu Vw.

Pe scurt, dupa ce am vazut si condus o multime de compacte si nu numai am decis sa cumpar un gof 7. Recunosc, avea, de mult fetisul de a avea un golf insa abia acum s-a nimerit sa fie. ^_^

Asadar, azi am confirmat comanda finala desi avansul l-am achitat inca de sapt trecuta.

Masina va fi un golf highline, 1.4 tsi, 122 cp, cutie manuala in 6, alb, R-line.

N-am vrut diesel pentru ca m am saturat de asa ceva si nici n-o sa circul cine stie ce asa ca am preferat sa fie o masina foarte bine acesorizata. In afara de ce are standard in nivelul HI am mai adaugat urmatoarele:

- Climatronic;

- Alarma Plus (vine musai cu pachetul Tehnology);

- Bi Xenon cu led de zi si toate alea;

- Pachet R line exterior si interior

- Jante Salvador pe 17 (in Germania R line ul vine cu aceleasi jante dar pe 18);

- Pachet Tehnology care printre altele inclune keyless ul si lampile spate cu led (le am vrut musai);

- Pachet iarna;

- Oglinzi rabatabile electric;

- Pachet lumini si vizibilitate;

- Radio CD Composition media;

- Park Asist inclusiv Park Pilot;

- Suspensie sport (obligatorie cu jantele Salvador).

Cam asta ar fi masina, sper sa nu fi uitat sa scriu ceva.

Cand o veni nu se stie dar ma astept sa fie la nivelul laudelor pe care le-a tot primit prin reviste. :cool:

Link către comentariu

Sa ne zici daca ai incalzire in scaune sau daca puteai lua in combinatie cu r line (care schimba scaunele)

Modificat de C Z R
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!