Jump to content

Forum

  1. Generale

    1. 81,7k
      postări
    2. 17,8k
      postări
    3. 16,6k
      postări
  2. Tehnic

    1. 853,7k
      postări
    2. 28,6k
      postări
    3. 44,6k
      postări
    4. 173,3k
      postări
    5. Modele Electrice

      Arie de discutie pentru modelele electrice ale Grupului VW (ID, ID Roomzz Concept, ID Buggy Concept,  ID Buzz Concept, ID Crozz Concept, etc. )
      Instrucțiuni, sfaturi, încărcare, offtopic modele electrice. 

      10,1k
      postări
    6. 277,5k
      postări
  3. Comunitate

    1. Masina mea

      Forum dedicat prezentarilor masinilor membrilor. 

      301,5k
      postări
    2. 144,2k
      postări
      • mihaizamfir
    3. 119k
      postări
      • pronet
  4. Administrativ

    1. 10k
      postări
      • voinea
  • Posts

    • eutavi
      Și eu am aceeași problemă....doar la oglinda șofer: din când în când rămâne pliată. Trebuie să mai fac o închidere/deschidere ca să o ia ...
    • andreidumitru
      Salutare, am o nedumerire legata de farurile de la un VW Phaeton 2009. Conform seriei de sasiu, scanarii VCDS pe masina ar trebui sa fie faruri cu AFS si static cornering, dar in mers / pe loc nu functioneaza doar static cornering-ul ce este pe bec separat. Las mai jos niste detalii teste ce le-am facut, poate are cineva idee unde ar putea sa fie problema: 1) la punerea contactului farurile fac check-ul sus-jos si stanga-dreapta dupa care revin in pozitia de lucru 2) scanare cu vcds -> nu sunt erori pe faruri sau alte module ce tin de partea electrica. 3) output test -> AFS stanga/dreapta -> functioneaza perfect, faza scurta se misca stanga respectiv dreapta exact cum ar trebui sa functioneze si in mers. 4) am incercat o adaptare, dar fie nu am eu codul bun la login fie este o problema pe calculator deoarece nu pot termina procedura de adaptare deoarece apare eroare ca nu poate accesa un anume canal. 5) Am vazut la alte masini ca au optiune pentru activare/dezactivare functie AFS / bend light in ceasurile de bord, eu nu am nimic. 5) va las o poza cu codul modulelor. Daca cine are vreo idee unde ar putea fi problema sau ce sa verific in continuare as fi recunoscator.
    • Adi_vw
      Acum doua luni am cumparat 05E905602 pentru 1.5tsi DPBA si au venit fiecare in cutie pe care scria OE VW, cu protectie la elctrod. In cutii erau NGK-uri marcate 05E905602, la fel ca cele care le-am dat jos de pe masina.
    • Al Bundy
      are cod de original pe ea ?  
    • red_viper
      Salut! Am dat comandă de o bujie OE vw pentru un golf 7 și am primit o bujie BERU într-o punguliță la mișto ambalată. Așa vin aceste bujii sau sunt eu prea pretențios? Scandal apoi în magazin că eu nu știu ce e echipare OE, treburi socoteli, poate chiar așa sunt aceste bujii dar dacă nu sunt în stare să le pună măcar într-o cutiuță nu mai cumpăr. Îmi pare rău că nu am făcut o poză.
    • pantera.
      Recent am schimbat axul cu came si tachetii dar problemele au reaparut dupa 2 luni. M-ar interesa sa aflu care sunt marcile originale pentru axul cu came si tacheti.
    • Al Bundy
      Eu zic ca nu, si am 2 masini pe care le pot compara.  
    • vizitator
      Ieri am auzit un reportaj la radio privind piata masinilor electrice in luna august. Ei spuneau asa: In Romania vanzarile de masini electrice au  scazut cu 69%, in Germania cu 68% si la francezi cu 33%. La nivel de Uniune Europeana scaderea pe luna august a fost de 44%. Deci este clar, scaderi de vanzari sunt peste tot. Tot de la radio am auzit si cauza: masinile electrice sunt prea scumpe raportat la cele pe combustie interna (comenta invitatul). Asa o fi, ma intreb eu?
    • digilaci
      Va salut,si eu am aceeasi problema ,passat 2010,rns 510, am schimbat modulul cu 5N0 O35 730A, nu se poate conecta telefonul,pe bord apare telefonul ca l a gasit dar dupa ce bag pinui ce mi zice pe bord  apare conection failed, pe rns nu apare la media sau la setari functia BT, la codare modul apare 0020055, ari trbuii codat altfel? Am mai incercat cu un alt modul premium si facea la fel   Din telefon nu gaseste bt
    • F l o r i n
      Costisitor. Plus o sa fie complicat cu ELV ul, având în vedere ca adaptarea acestuia trebuie făcută online cu ODIS original si acces server Geko, iar acest lucru nu o sa fie posibil pe seria ta de sasiu, întrucât nu este masina echipata cu acesta opțiune, de fabrica 
    • marius1982.11
      Sa servisezi in ce sens? Cred ca ar potrivi lupe morimoto.
    • MP79
      Daca nu ai rezolvat intre timp, iti recomand Volksgarage (https://www.volksgarage.ro/).
    • cyti
      @lupo_bv, mulțumesc frumos pentru explicațiile detaliate.
    • Cristi_V
      De ce nu funcționează imediat?!
    • akon
      Probabil ca are inca montate blocatoarele de transport sau e parcată ciudat, nu e așa înaltă cu suspensie standard. Legat de tableta/climă, clar la modelul următor vor schimba, e o tâmpenie actualul. Eu de exemplu în cele mai multe cazuri închid AC cu ceva vreme înainte să opresc motorul ceea ce înseamnă că la următoarea pornire trebuie sa pornesc AC iar tableta nu funcționează imediat după pornirea motorului, trebuie să aștepți...sa aștepți.
    • Crs.Vag
      Tableta aia e ce trebuie, nici mare, nici mică. Pt 900 euro față de cea standard, eu zic că merită.  Plus că are alta interfață,  e și mai mare, ai și navigația la cockpit. Bezel mai mic.   Mi se pare înaltă din cauza diferenței dintre anvelopă și aripă. 
  • Anunt pentru oaspeti

    Pentru a avea acces în toate secțiunile forumului și a primi un număr redus de reclame vă recomandăm să vă înregistrați pe forumul nostru

×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!