Jump to content

Forum

1. Generale

1. 82,3k
      postări
    2. 17,9k
      postări
    3. 16,7k
      postări
  2. Tehnic

1. 859,2k
      postări
    2. 28,8k
      postări
    3. 44,5k
      postări
    4. 175,4k
      postări
    5. Modele Electrice

Arie de discutie pentru modelele electrice ale Grupului VW (ID, ID Roomzz Concept, ID Buggy Concept,  ID Buzz Concept, ID Crozz Concept, etc. )
      Instrucțiuni, sfaturi, încărcare, offtopic modele electrice. 

11k
      postări
    6. 281,4k
      postări
  3. Comunitate

1. Masina mea

Forum dedicat prezentarilor masinilor membrilor. 

304,2k
      postări
    2. 144,3k
      postări
      • Emy D
    3. 119,5k
      postări
      • lupo_bv
  4. Administrativ

1. 10k
      postări
      • voinea
    • lupo_bv
      Este destul de probabil sa ai catalizatorul obosit. Tu ai depăşiri la HC şi CO adică alea care sunt transformate în catalizator în CO2 şi H2O. Ori la tine CO2 este mai mic decât limita inferioară deci catalizatorul nu mai are eficienţă şi pe evacuare ies valori mai mari de HC şi CO şi valori mai mici de CO2. Factorul lambda este în limite deci sonda lambda funcţionează în parametri şi nu pare să ai amestec bogat. Asta îmi spune logica, nu sunt chiar sigur. Oricum dacă ai vcds citeşte doc de mai jos şi verifică parametrii (posibil să poţi verifica şi eficienţa catalizatorului, eu am încercat o dată şi nu am reuşit, dar nici nu prea am avut răbdare)     0-6 basic functions.pdf 10-29-Ignition.pdf 30-49,29-lambda.pdf 50-69-cruise control.pdf 70-75 EGR.pdf 100-conformity code.pdf
    • mad_kat
      Mi s-a parut ca recunosc spalatoria - intr-adevar movilele de sticla sunt extrem de aproape. Eu folosesc de ani de zile spalatoria mica vis-a-vis de Profi. E mai ferita chiar daca are spuma un pic mai "diluata" pe masura pretului.    Bine in cazul asta ca s-a infipt in masina ...     
    • Al Bundy
      iti trebuie aparat de reglat faruri si tester de diagnoza.
    • Doomy
      @Muale nu stiu ce a fost , cert este ca eram cu spatele tras in rampa de la aspiratoare la spalatoria cu fise de langa Ava Grill , in spate sunt movilele de sticla macinata de la BA GLASS .  Care sunt pline de tot felul de fiare.  Movile care sunt mai inalte decat gardul de la spalatorie.....in ziua aia era si vant tare , posibil sa fi zburat ceva.    Alta explicatie nu am dar cert este ca s-a auzit extrem de tare impactul.    @mad_kat la spalatoria cu fise de langa tine s-a intamplat ......daca vei studia atent rampele de aspiratoare langa gard , pe jos sunt cioburi multe aduse de vand din movilele de la BA GLASS .  Mare bulan am avut daca stau sa ma gandesc.    @tavitara  adevarat......pacat ca nu s-au terminat , asteapta si urmatorul post    
    • marius1982.11
      Vrei sa spui ca farurile tale nu au autolevelling?   @sandumbogdandaca farurile tale bat la 1km, atunci poate nu ai fauri standard ci reflectoarele de pe un stadion sau farul de la constanta.  
    • CristiALF
      Apropos, update: oglinda/solutia rezista foarte bine, se degivreaza normal, nu s-a miscat deloc. In urma cu 2 zile am trecut si lai rotile de iarna ca deja am asteptat destul si vremea a inceput sa se cam strice. 
    • laurstef
      Am înțeles! Și în acest caz, din experiența voastră, ce ziceți? Este suficient să merg la un aterlier auto care dispune de aparat ca să îmi regleze (mecanic) lumina, sau trebuie mai mult decât atât, adică reglare din VCDS sau alt soft care permite relgarea intensității farurilor. Precizez că în meniul Navigației am funcție de reglare a farurilor pe o scală de la 1 la 4, iar reglajul se face din soft-ul mașinii/ navigației, nu este un buton fizic de acces.
    • mad_kat
      Fix asta cu caldura a patit-o un prieten cu un non VAG de prin 2007 tot cu clima automata - dupa ce am desfacut bordul sa verificam motorase, mi-a dat prin cap sa verific turul si returul caloriferului, si ghici ce - returul era doar putin caldut. Cu presiune a mers curatat... insa are 18 ani ...   Nu prea inteleg cum s-a murdarit un calorifer nou intr-un an jumate ...
    • Al Bundy
      Ai erori pe motorase, dar nu pe cel din dreapta.  
    • Muale
      fix prin asta am trecut/trec si eu. calorifer schimbat, motorasul ala cu probleme. motorasul, l-am comandat.195 lei. la mine e 2Q0907511F
    • tavitara
      Craterul ala de la o piatra de pe sosea ? Sau de la o cioara ? Mi se pare putin probabil Ce a cazut acolo daca iti cadea in cap te facea varza  Dar la ce jungla de tehnologie pluteste deasupra noastra si se dezintegreaza partial in atmosfera , sa ne asteptam sa tot fie cazuri din astea 
    • Muale
      sticla este lipita pe un suport de plastic si intre cele 2 este traseul de incalzire. suportul de plastic este prins cu cleme de motoras
    • Muale
      a fost o piatra sarita de pe sosea sau ceva scapat de o pasare? am patit sa imi cada de sus ceva pe masina, de la un corb (sa nu spun cioara ca nu este lgbt-friendly)
    • tavitara
      Macar scrie o carte , la cate ghinioane ai avut si cum le-ai rezolvat , e ceva de invatat pentru toti 
    • Muale
      se vede ca dracu ancorarea subwoofer-ului. nu ai un inel in portbagaj, in colt? de el poti sa agati o chinga textila (neagra) cu care sa il legi.   legat de ungerea suruburilor, parerile sunt impartite. "la carte" pt masina ta nu se recomanda .
    • mad_kat
      extrem de ciudata intamplarea... ai avut bafta mare ca ai gasit sa schimbi asa din scurt...
    • filip.ra
      Bună dimineața si respect! E un AZD, 1.6 benzina, nu are erori in bord si nici cu un vdcs "china"! Urmează astăzi sa merg ptr o diagnoza REALA si revin cu detalii! Mașina are 180.000 km reali! Mulțumesc frumos!
    • lupo_bv
      Sincer nu cred ca poti rezolva problema aici pe forum pentru ca dispui de prea puține informatii despre problema (fara o scanare de erori si vizualizarea unor parametri live nu se poate discuta prea mult). Cel mai bine ar fi sa mergi la un mecanic competent care sa verifice ce este de verificat si eventual sa revii aici cu mai multe date.
  • Anunt pentru oaspeti

Pentru a avea acces în toate secțiunile forumului și a primi un număr redus de reclame vă recomandăm să vă înregistrați pe forumul nostru

• Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!