Jump to content

Forum

1. Generale

1. 82,5k
      postări
    2. 17,9k
      postări
    3. 16,7k
      postări
  2. Tehnic

1. 860,7k
      postări
    2. 28,7k
      postări
    3. 44,6k
      postări
    4. 176,1k
      postări
    5. Modele Electrice

Arie de discutie pentru modelele electrice ale Grupului VW (ID, ID Roomzz Concept, ID Buggy Concept,  ID Buzz Concept, ID Crozz Concept, etc. )
      Instrucțiuni, sfaturi, încărcare, offtopic modele electrice. 

11,3k
      postări
    6. 282,8k
      postări
  3. Comunitate

1. Masina mea

Forum dedicat prezentarilor masinilor membrilor. 

305,7k
      postări
    2. 144,3k
      postări
      • DeathArrow
    3. 119,9k
      postări
  4. Administrativ

1. 10k
      postări
      • voinea
  • Statistici forum

38,3k
    Număr total de subiecte
    2,3m
    Număr total de postări
  • Cine este online   16 Membri, 3 Anonimi, 1.118 Vizitatori (Vezi lista completă)

• Alex265
    • acidone77
    • laur38
    • halamadrid
    • Septimius
    • DeathArrow
    • sdR+
    • Cristian
    • mocasini
    • andrusel
    • adrian001
    • Jeffy86able
    • CristianH
    • Gabriel*77
    • Hayate
    • Cornel3
  • Images

• halamadrid
      *cele de mai sus
    • EEXCALADE
      Problema incepe de la faptul ca producatorul nu prea vinde deloc piese de schimb . In cazul asta rezultatul depinde de “talentul” pompagiului  
    • halamadrid
      N-as zice. Poza e de la masina mea, cel de mai sus erau de pe net, Superb si Golf.
    • iliegeorgebogdan
      Fi mai detaliat în întrebare , te rog!
    • nicusan
      Deci admiți că se pot repara dacă sunt îndeplinite condițiile tehnice?
    • EEXCALADE
      Nu vrea nimeni sa invete in RO ,vor doar sa le carpeasca si sa-ti ia banii .
    • EEXCALADE
      Vacanta de vara ,Grecia Potos (Thasos),prima data pe aceasta insula ( si ultima )    
    • marius1982.11
      Da, bun darkside si in general produsele carpro, inside, reset, inner qd, descale, etc. Lafel si perl pt anvelope si plastice exterioare. Perl e dressing si celalat e sealant de aia tine mai mult. Nu am burete special, dau cu bureti de bucătărie uzati de la nevasta   Pt curatat anvelope/jante e pun si P&S brake buster
    • EEXCALADE
      La sfarsitul lunii iunie am montat gumele Michelin ,pana atunci am mers cu setul de anul trecut . Sunt ce trebuie ,merita banii .Silentioase ,calca bine gropile si consumul e mai mic decat cu rotile pe 18 . Am dat anvelopele cu DarkSide de la CARPRO, rezista bine.
    • iliegeorgebogdan
      In Galați mi-au cerut 600 lei/injector proba pe banc. Deci fara demontat montat, șaibe de foc, oringuri și șuruburi noi. Alea erau extra. 
    • davidut5
      Ultima oara cand am reconditionat era vreo 800+lei/buc. Manopera si piese demontat/montat 3-400lei. Un 500+e sa zicem.
    • akon
      Cat costa aceasta operatiune in Ro?
    • EEXCALADE
      Pentru camerele de sector nu e suficient sa-ti spuna doar cand incepe sectorul .   Pe mine astea doua m-au disperat cu rutele schimbate din mers ,ocoliri/scurtaturi prin spatele caselor ,pe camp .     Si la Ruse e inutila plata taxei de pod online . Bulgarii au banda separata dar e aceeasi aglomeratie ,am stat ieri 2 ore pentru 2€ 
    • iliegeorgebogdan
      Salutare, oameni buni. Mulțumesc de sfaturi. Revin cu verdictul și rezolvarea. După ceva timp in care am mers cu mașina cu țăcănit și consum la relanti de la 0,3-0,4 la 0,7-0,8, am dus mașină la un service specializat in Roma. Eu tot credeam că injectorul 1 (cel schimbat sh) îmi face probleme. Se pare că acela era singurul bun. Va atașez pozele cu injectoarele testate pe banc înainte și după reconditionare. Preț total cu manopera demontat, recondiționat, montat - 350 euro. Nu mi-a dat garanție pe elementele piezo. Eu le-am măsurat și erau toate în intervalul 185-190.  Mulțumesc încă odată pentru îndrumări! Acum mașină merge super, fără țăcănit, fără tremurat, fără consum mare la relanti.  Seară frumoasă! 
    • mirceateodor
      Nu am spalat motorul cu aparat cu presiune.  Am pulverizat zonele murdare cu solutie diluata ( MafraSol), agitat cu pensula, curatat cu pompita manuala cu apa si strers cu carpa curata. Tot procesul a durat vreo 6 ore.  Timoneria nu a necesitat reglaj.  
    • sdR+
      A fost spalat cu un aparat cu presiune?Am si o curiozitate, a fost reglata timoneria dupa inlocuirea ambreiajului? A iesit wow compartimentul motor, felicitari, o munca de chinez.Eu personal as fi reglat o ca la carte, asa pentru nebunia mea, nu are cum sa nu se deregleze de la atata frecat, asa gandesc eu.Nu lua in seama daca intra si iese perfect din viteze.
    • mirceateodor
      Am schimbat si ambreiajul. 230k km. Cu ocazia asta am zis ca e un bun moment sa fac un pic de curat.   Desfacut mare parte din plastice si luat totul la 'mana'.   Inainte:     Dupa: Finalul:   Comparativ:    
    • tavitara
      Cele mai bune covorase de cauciuc si tavite de portbagaj sunt cele de la ProLine , seria 3D premium de la FroGum  2000 lire in UK , la cate s-au facut la masina nu e mult , e normal 
  • Anunt pentru oaspeti

Pentru a avea acces în toate secțiunile forumului și a primi un număr redus de reclame vă recomandăm să vă înregistrați pe forumul nostru

• Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!