Jump to content

Masina mea: Golf IV GTI, R32 Spoiler, Xenon, LED, 18",...

DerED

Postare recomandată

Arata super bine noile modificari imi place la nebuie... Maine plec si eu in Germania o sa fiu la Nurnberg poate dau de tine pe strazi :beerchug:

Maine pun intai rotile de iarna pa masina si dupa aceea ma uit la Formula1. Daca treci prin N

Link către comentariu
  • Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DerED

75

• Bogdan_wrc

14

• TIR

9

• rudolf.s

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deosebita masina, .. sa o stapanesti sanatos.

Poti sa pui o poza putin mai apropiata cu "noua masca". Folia este lucioasa din cate vad, atat pe stalpi cat si pe grila, nu?

Link către comentariu

Frumoasa masina, felicitari! Mai exista Golf 4 cu jante de 19 in RO :), dar e mai greu de circulat ca la voi.

Link către comentariu

Frumoasa nu e asta iti spun sigur.....................e bestialaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! Sunt curios daca ai curaj sa mergi in ro cu ea he he he he

Link către comentariu
  • 2 months later...

masina e superrrrrrrrrr

sa o stapanesti sanatos si mutlzi km fara probleme :)

in privintza drumurilor parca ai fii nazis sa zic asa deci sincer exagerezi recunoastem cu totzii ca nu sunt drumurile bune ca in germania da tu exagerezii cred ca cunoasti audi TT cu nr astha b 99 czr e ff joasa :P scz daca am facut off topic i`m new

Link către comentariu

Chestia cu drumurile este urmatoarea... Nu este problema ca neaparat sind drumurile chiar asa de nasoale, dar sint unele capcane care trebuie sa ai fooooarte grija.

Eu trebuie sa am chiar si aicea in Germania grija pe unde merg, cum merg si cit de repede merg cu masina. Daca este un hop prea mare atuncea ating chiar cu solul masinii pamintul... Si pe aicea merg in mod normal numai pe drumuri care le cunost deja de ani de zile si pe care merg saptaminal. Sau altfel pe autostrada (da pe acolo nu imi fac grija ca s-ar putea intimpla ceva).

Si la sfirsit ce pot sa spun, este ca jantele mele mi-au fost prea scumpe si mi-ar fi frica sa imi parchez masina in Brasov undeva pe strada si a doua zii sa nu o mai gasesc acolo sau fara jante. Aici in germania imi este masina sau in garaj sau undeva unde stiu ca nu prea se poate intimpla nimica.

Sper sa nu imi luati asta de rau si sa ma intelegeti!

Un an nou fericit!

Link către comentariu

frate masina mea un passat 2.0 tdi 2006 am fost plekt si am uitat sa scot detectoru si nici nu era parcata la lumina sau alte d`asthea si nu sa intamplat nimik :D si astha e o masina mica pe langa ce e in bucuresti si nu le e frica sa le lase in strada cu jante la fel de frumoase ca tn daca nu mai mult :D

la multzi ani

Link către comentariu

DerED nu a mai fost de mult in Romania si trebuie sa il intelegem orecum... Si pe mine ma deranjeaza cand face astfel de afiramtii... da de Romania nu mai este de mult ce a fost odata.

Sunt masini de mor si nemtii...

Link către comentariu

@TIR

Am fost acum o luna in Romania si merg in fiecare an cel putin o data la Brasov...

Cine isi poate permite in RO o masina de Lux ii este pesemne egal daca ii fura cineva ceva... Eu sint student si trebuia sa string fiecare Euro... Am avut experiente neplacute in RO. Problema este pur si simplu numarul nemtesc. Daca ai o masina faina cu numar de RO este mai sigura decit daca ai un numar din strainatate.

Egal, cine vrea sa ma inteleage este bine, cine nu vrea este lafel de bine...

Link către comentariu
Cine are interes... Am facut un Video! Are 22 MB si aici este link-ul! Cine vrea poate sa si-l traga si sa imi spuneti cum va place!

http://rapidshare.de/files/20839799/GTI-R_Mai_2006.wmv.html

nu merge descarcat,imi spune file not found.

referitor la masina ta.... cuvintele sunt de prisos. imi place enorm de mult cum arata.

numai bine :blink:

Link către comentariu

Da, clar, Romania nu mai e ce-a fost... i-am luat prietenei acu' vreo 2 saptamani un Opel Corsa, dupa care am plecat prin Maramures (cu Audi-ul) vreo 5 zile. La intoarcere disparusera capacele (masina are inca numere rosii). Acum cateva luni am lasat suportul de PDA in geam. Mi-au spart masina. Pe drumul spre MM am injurat de mi-au venit spume la gura drumurile, ultimii 150km mi-au luat 10 ani din viata cred si am o suspensie sport de fabrica (deci nu ceva EXTREM de dur) si jante de 16. Asa ca eu il inteleg perfect pe DerED.

Link către comentariu

dupa cum se stie, in toate capitalele sau in alte orase cu trafic sporit de persoane se aduna oameni de factura proasta deci pericolele de genul asta sint mult mai mari pentru ca se imperecheaza si apar altii de factura si mai proasta.

pentru jante/roti exista sigurante, etc. sfaturile Politiei:

PREVENIREA FURTURILOR DE

Modificat de DragosR
Link către comentariu

sunt si la noi ceva nr cu masini de germania si nu cred ca au patit nimik

pe adevaratii patrioti ii deranjeaza astfel de afirmatii parca romania ar fiii tara hotilor din toata lumea

ma rog sa lasam subiectu astha ai mai facut ceva la masina

Link către comentariu

Mai oricum hotia nu s-a inventat la noi... Pt ca nu noi am inventat tot felul de camere de luat vederi, alarme cu senzor de miscare samd... :huh:

Adevarul ca si eu cand ma duc in zone noi, orase las masina intr-o zona luminata sau eventual intr-un peco :lol:

Link către comentariu

La multi ani!

Intradevar au cam intrat la mititica cei care furau masini sau din masini, asta nu inseamna ca au disparut toti, acum 3 luni a ramas un amic fara masina in Bucuresti, pur si simplu ia fost furata din parcare, in shimb sa marit numarul idiotilor care au chei in mana si le folosesc pe post de pix sau betivilor care trec pe bicicleta printre masini si asa mai departe, omul e precaut si bine face.

Felicitari pentru modificarile aduse masinutii, sa ai grija si parte de ea.

Off-topic : Se pare ca inca speram la o Romanie perfecta.Avem atat de multi pomi uscati incat nu avem atatea chibrituri sa ii aprindem

Modificat de zafycom
Link către comentariu

Ca sa ajungem iarasi la tema... :lol:

Deci la masina nu am mai facut nimica pentru ca este prea frig afara, am mult de invatat (deci foarte putin timp). Ieri am fost la T

Link către comentariu
tot ce este beige pe tavanul masinii (se numeste asa? ) o sa imbrac in piele neagra (ca la Audi R8 )

Se numeste plafon :)

Apropo se potriveste volanul de Golf V la IV ? Chiar sunt curios cum o sa arate :))

Link către comentariu

de ce volan de Golf V Gti? Mi se pare mult mai tare volanul de Golf IV .:R32 :Driver:

Link către comentariu

Da, volanul se potriveste... Dar trebuie sa fac citeva schimbari la electica. Imi trebuie alt Airbag si sa trag cabluri noi pentru butoanele de pe iel.

Volanul de la R32 este si eu foarte fain, dar mie imi place mai mult cel de la Golf V GTI! :Driver:

Aicea sint citeva poze... Mai trebuie sa cumpar Airbag-ul!

gti51al1.th.jpg gti52ui8.th.jpg gti53en1.th.jpg gti54kf8.th.jpg

Link către comentariu

Volanul a costat vreo 200,- Euro (prin Ebay si cu mult noroc). Cu totul ajung cam la 600,- Euro. :rolleyes: Cind sint gata si functioneaza totul, o sa pun citeva poze ce a trebuit sa cumpar totul ca sa functioneze... ;) :)

Imi mai tebuie Airbag de la Golf V, un volan de la Golf IV care are functiunea de a comanda Radioul (trebuie sa scot electronica din el si sa o bag in volanul de la Golf V), electronica care este in masina (unde sint toate celelalte chesti ascunse), toate cablurile, un adapter de la Radio VW la Radio JVC si muuuult timp ca sa reusesc sa pun electronica in functiune.

Cam asa o sa arate (asta nu este masina mea si la mine este mai mult de facut decit la el pentu ca vreau si comanda pentru Radio)...

img0010od5.jpg

Modificat de DerED
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut,

azi am montat volanul meu neu! :Driver: Este de la Golf V GTI. Inca nu este complet gata, dar in urmatoarele saptamini primesc piesele care mai am nevoie si dupa aceea mai vine inca un UPDATE! ;) :huh:

g51fa0.th.jpg g52xk0.th.jpg g53vg5.th.jpg g54fa5.th.jpg

Asa ca acuma vind volanul meu vechi. A fost de la un Jubi GTI inkl. Airbag.

Aicea sind pozele al volanului vechi!

airbagsw0.th.jpg jubilenkradsi0.th.jpg jubidetailji1.th.jpg lenkradgesamtiv3.th.jpg

Daca are cineva interes, atuncea prin PN...

Link către comentariu

Arata foarte bine cu acest volan. Este prima data cand vad pe MK4

O intrebare as avea. Vad ca este de la Pirreli Edition deoarece are cusatura galbena.

Ai fi putut sa-l iei de la .:R32 care are cusatura de culoare albastra pentru a fi in linie cu interiorul albastru

Link către comentariu

Sa fiu sincer am cautat unul cu cusatura albastra, dar nu am gasit. Sau neagra, rosie sau galbena... Dar nu albastra! :huh:

O sa incerc sa il colorez sau sa imi faca cineva o cusatura noua! :Driver:

Link către comentariu

Arata foarte bine. Eu am ramas doar la volanul de R32 de la mkIV. Nu m-am gandit la cel de mkV dar arata foarte bine. Recunosc. sa ne dai mai multe detalii de partea de comanda. La urmatoarea masina pun si eu volanul asta. :Driver:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!