Jump to content

lamele buton geamuri electrice


karja
 Share

Postare recomandată

salut. am si eu o rugaminte. pentru modelul passat b4 cu geamuri electrice pe fata  , butoanele de contact au o lamela mica de cupru pare a mea dar asta conteaza mai putin. aveti idee unde pot gasi acele lamele ? pentru ca eu am desfacut la geamul stanga sa le curat si mi-a zburat una prin masina initial , dar nu am gasit-o , si mai eram si cu fi-miu. s-o agatat pe haine ori a intrat printr-o gauta pe undeva , nu o mai gasesc. unde as putea gasi? multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din fericire am gasit lamela in casa pe canapea cand ma uitam la film , cred ca a ramas pe haina fiului meu pe undeva , sau chiar mie nu este exclus. partea proasta e ca tot nu merge geamu , ala de pe dreapta a tot facut figuri , cand merge cand nu merge , il desfaceam il dadeam cu spray w40 , si isi revenea. acum 2 saptamani am curatat lamele de la butoanele din partea soferului. ca nu mergea sa deschid geamul pe dreapta de la butonul de pe usa soferului , si dupa ce le-am curatat au mers. asa am zis ca nu e de la fire. dar au mers doar in ziua aia , a doua zi nu au mai mers iar la cateva zile nu a mai mers nici de la butonul din dreapta . am zis sa le curat da vad ca degeaba . poate isi revin cand se incalzeste afara :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Verifica si firele din usa soferului, deoarece la mine asa a fost era un fir rupt la usa soferului si ambele geamuri de pe fata erau moarte din cauza ca modulul de control al acestora e un usa soferului. Mai verifica si acest modul si mufele de acolo sa nu fie oxidate din cauza apei prelinsa in usa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!