Jump to content

Passat B6 2.0 TDI 2009

flo1984

Postare recomandată

jssa.jpg

Poza cu una dintre jante trimise la reconditionare la Pak Racing Bucuresti...

Link către comentariu
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• flo1984

140

• xDaniel

29

• C3Z@R CJ

19

• JohnnyCiorobea

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

A iesit bine dar parca nu mai arata a OEM ma gadesc ca asta era si ideea.

Link către comentariu

Ideea era sa le reconditionez si sa fie o nuanta sa se potriveasca cu elementele exterioare de chrome.

Pe mine ma intereseaza jantele OEM ca constructie in primul rand (rezistenta fata de cele AM), ca daca vroiam sa arate OEM luam alt set nou (iar 1,000 Eur mi se pare enorm de mult).

In tara nu stiu daca gaseam pe cineva care sa faca diamond cut.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pregatite jantele de aliaj, le-am facut tratament inainte. :icon_thumleft:

post-111946-0-74693100-1398788133_thumb.

post-111946-0-31128200-1398788138_thumb.

post-111946-0-91214200-1398788142_thumb.

post-111946-0-47227200-1398788147_thumb.

Modificat de flo1984
Link către comentariu

Pregatire de weekend...

w5l3n.jpg

Reflexii...

fzo3.jpg

Link către comentariu

In weekend, colegul Humerg mi-a montat noile pedale sport, ledurile la plafoniera si TPMS.

Am sa revin cu mai multe poze...

Cum se monteaza? Prin inlocuirea celor stock, sau lipite/prinse peste?

Link către comentariu

Inlocuirea celor stock.

Scrie-i un mesaj lui Humerg, poate iti va da el detalii.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Cu ajutorul lui Humerg, mai punem cate un retrofit. :beer:

post-111946-0-33271100-1408101717_thumb.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Eu am renuntat la bec halogen pentru pozitie si am pus led.

Pentru ceata ideal ar fi bec galben. Nu cred ca ajuta prea mult acel unlimited, pt ca pt ceata trebuie lumina cat mai apropiata de culoarea galben.

Ori acel bec este eficient in alte conditii meteo. Pe ceata nu ma intereseaza "xenon look".

Link către comentariu

Pe pozitie am avut si eu led (china), dar vroiam ceva de la Osram, insa consuma 1W si da eroare in bord.

Si pe mine nu ma intereseaza xenon look, ci sa fie lumina mai puternica decat cea stock.

Modificat de flo1984
Link către comentariu

Pe pozitie am avut si eu led (china), dar vroiam ceva de la Osram, insa consuma 1W si da eroare in bord.

Si pe mine nu ma intereseaza xenon look, ci sa fie lumina mai puternica decat cea stock.

salut, ma bag si eu cu referire la led.

am led pe pozitie philips care consuma tot 1W parca, dar am anulatoare de eroare tot de la philips. 30 lei la emag. Se clipseaza direct pe fir si merge perfect de 1 luna si ceva.

Link către comentariu

Sper sa nu gresesc postarea!

Sunt posesorul unui passat 2007 dsg echipare highline motor bkp 140 de cp si posesorul unor injectoare noi datorita campanii de la reprezentanta!

Masina are scaune sport dublu climatronic jante "17... 200207 km.

Dupa o luna de la achizitionare si schimbate bucsara filtre si incaltata cu cauciucuri noi vredestein potenza

Cu un profil foarte frumos, am avut parte de un eveniment neplacut si m-am hotarat sa modific masina din "temelie" ...

Am inceput cu un bodykit MAXTON DESIGN .. Schimbare de culoare grila fata negra fara stema , tot cromul a disparut de pe auto!

Am atasat o poza cum arata passatul stock si cum arata acum in lucru!

Mai este foarte putin de munca pe el ... Vopsire , sistem audio , folie Llumar,navi si jantele 18" model audi s6!

Pentru ce interesati o sa revin cu poze dupa ce e vopsita mai ales ca este o culoare care nu am vazut-o nici pe un passat de pe aici!image.jpg image.jpg

Link către comentariu

ai gresit.

1. ai postat acelasi lucru in 2 locuri.

2. aici postezi in topicul colegului FLO.

daca vrei, deschide-ti propriul topic de prezentare a masinii!

Link către comentariu

salut, ma bag si eu cu referire la led.

am led pe pozitie philips care consuma tot 1W parca, dar am anulatoare de eroare tot de la philips. 30 lei la emag. Se clipseaza direct pe fir si merge perfect de 1 luna si ceva.

Nu-mi place sa pun "anulatoare" pe la becuri, asa cum nu-mi plac xenoanele aftermarket, chiar daca am lupa in far.

Pana la urma am pus la pozitii Osram Cool Blue Intense, iar pe faza scurta Osram Unlimited.

Osram Unlimited H7 m-au tinut 11 luni, ultima data.

Modificat de flo1984
Link către comentariu
  • 2 months later...

Te-am vazut azi prin spate pe la Mall, a iesit in evidenta, toate masiniile murdare, a ta cea mai curata :))

Chiar e frumoasa si ingrijita, felicitari! :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Multumesc Daniel, nu pot si nu mi-ar placea sa-mi fie masina murdara, mai ales ca ma ocup de detailing auto.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Multumesc F l o r i n. :beer:

Azi mi-am schimbat farul din dreapta (mi se tot aburea anu' trecut, l-am aerisit si a fost ok, insa de o vreme era pe jumatate aburit cu picuri de apa). Dupa-masa, am spalat masina si dupa ce am sters-o am observat ca se abureste putin intr-un colt. 

Aveti vreo idee care ar putea fi cauza ?

post-111946-0-14796300-1430942370_thumb.

post-111946-0-48404200-1430942374_thumb.

Modificat de flo1984
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!