Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

buna

stie cineva de unde se poate achizitiona o husa pt bara fata de golf 5 ? am pus atasat o poza care exemplifica mai mult sau mai putin ce caut (in poza e o husa de bmw pe un golf 4 dar nu am gasit altceva pt exemplu :ceuameni: )

dudu- 1. ce am avut eu era o husa de capota.

2. a fost cumparata din targul din Iasi

3. sotiei mele nu i-a placut cum se vedea acea husa si de aceea am vandut-o. Salutare si am terminat cu :angry:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• sol1

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

imi da si mie codul pentru sertare sub scaune la golf 5 ?

mersi

Link către comentariu

Aveti idee daca as putea gasi partea acea de pasla pentru antifonarea motorului care este prinsa sub capota cu niste cleme, pentru un golf V?

Link către comentariu

Am si eu nevoie de ajutorul vostru : sunt posesorul unui G5 varianta de echipare Trendline si vrea sa inlocuiesc ornamenele (trim-urile) de pe usile fata si de pe plansa de bord. Din pacate am observat ca acestea fac corp comun cu fetele de usi, respectiv bordul. S-a mai lovit cineva de problema asta si i-a gasit o solutie? Merci

Link către comentariu

olteanu82 - Capitonajul de pe capota motor costa 170 RON, chiar vineri 19 dec., am intrebat la SERPICO - Craiova. Bafta.

Link către comentariu

Salut.mi-am montat acum cateva zile un mp3 player pionner.pentru a putea face lucrul asta a trebuit sa imi cumpar un frame de plastic 2DIN ca sa poate sa imi puna casul.ideea e ca mie nu imi place cum se vede partea goala kre mi-a ramas.este ca un sertar si este spatiu de depozitare.stiti cumva unde as putea gasi un capac pentru bord sa il pun acolo?mersi

Link către comentariu

Stie cineva daca gasesc sa cumpar emblema care este pe volan si cum se monteaza?

Link către comentariu

Din pacate nu cred ca se schimba decat cu tot cu airbag. Am gasit asta in ETKA - ceea ce sustine ce am spus anterior (avand in vedere ca nu arata vr-un cod separat pentru emblema)

55383030qn8.jpg

w189.png

Pacat, si eu as fi vrut sa o schimb, pentru ca s-a cam zgariat, poate de la spalatorie...

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Emblema ti-o pot oferi eu,dar daca vrei sa o inlocuiesti va trebui sa declansezi airbag-ul.

Link către comentariu

Asta e emblema si vine cu tot cu airbag.Imi cer scuze daca sunt off topic.

post-25792-1230581783_thumb.jpg

post-25792-1230581792_thumb.jpg

post-25792-1230581802_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu se poate dezlipi numai emblema de pe plastic ? :icon_santa:

Link către comentariu

Daca desfaci cele 4 picioruse se poate scote,dar cea pe pe masina?

Link către comentariu

Probabil ca s-ar scoate prin distrugere... Am subliniat ca nu exista ca piesa ca de schimb decat impreuna cu airbagul (cum spune si ETKA). Dar poate in situatii disperate se poate schimba totusi numai partea respectiva.

Link către comentariu

capacelele alea negre de la jante...care vin peste prezoane...stie cineva cat costa ?

Link către comentariu

pai eu am 5 prezoane / roata deci 20 de capacele imi trebuie + sarma aia cu care le tragi...cred ca am pierdut`o...

Link către comentariu

Teoretic pentru patru roti ai nevoie de 16 capacele pt prezoane si 4 capacele pentru antifurturi...si toate astea ajung undeva la 25 ron, dar pe una din paginile anterioare gasesti si codurile lor!

Link către comentariu

Uite aici.

Pentru Golf V am mai gasit in ETKA un tip ce capacele, mai alungite (pentru un singur model de jante) cu codurile:

1k0 601 173 C - capacelul pentru suruburi

1k0 601 173 D - capacelul pentru surubul cu atifurt.

Link către comentariu

salut... caut sa cumpar un set de capace originale de Golf 5, 15". Stie cineva unde gasesc? Multumesc anticipat....

Sergiu

Link către comentariu

Mai bine incearca sa cauti capace de roti pe 15 originale pe la aria vanzari pe forum ca nu stiu daca iti convine pretul de la reprezentanta de 100E. Alta varianta tot buna si mai ieftina decat sa le iei noi sa te duci prin Vitan pe la astia care aduc masini si mai faci cate o intrebare ca acum cu criza asta dau jos de pe masini cam tot ce se poate.

Link către comentariu

Eu mi-am comandat din germania capace pe 15 pentru rotiile de iarna si ma duce undeva la 55 euro...

Link către comentariu

Gasesti capace noi care arata exact ca cele originale (cu sigla VW cu tot) la 50 Ron setul (4 capace) in Autovit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!