Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

Cineva aici m-a intrebat cum ia legatura cu cei de la TMTuning.

acesta este linkul

http://www.tmtuning.com/HOME/contact/contact.htm

Damian este persoana care raspunde la mail-urile trimise la: sales@tmtuning.com

Modificat de golfulet v
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...
  • Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• sol1

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut.am si eu o intrebare .d eunde as putea cumpara asa ceva din romania si cam la cati bani este.ms

post-24349-1226664605_thumb.jpg

Modificat de zezeroll
Link către comentariu

mai mult ca sigur gasesti la orice reprezenta VW. ca pret ..sincer nu stiu ... cred ca pana in 100 ron:)

Link către comentariu

• Administrator

Poate ajuta asa ceva... nu stiu inca daca este varianta data de tine (all chrome) sau cea cu plastic pe ea :icon_thumright:...

post-3944-1226668927_thumb.jpg

Link către comentariu

am si eu nevoie e ce a pomenit zezeroll, deoarece masinile lo noi vin fara alea din motive...diverse. dar bineinteles se gasesc de vanzare la dealer ;) mmmm ce bine! :icon_thumright:

Link către comentariu

eu primul lucru care a fost cand m-am urcat in masina, am deschis compartimentul ala sa ma uit dupa desfacator:)

Link către comentariu

Si l-ai gasit? :)

Modificat de iLL One
Link către comentariu

da, era cuminte, la locul lui. varianta cu plastic.

Link către comentariu

Lucky guy :) mie nu mi-a trecut prin cap sa ma uit, chiar nu ma asteptam sa existe ceva lipsa :|

Link către comentariu

salut.as mai avea si eu o intrebare.unde pot face si eu o copie dupa cheie briceag cu tot cu chip(in afara de reprezentanta) ca at cand am cumparat masina a venit doar cu o cheie.ms

Link către comentariu

• 2 weeks later...
mai mult ca sigur gasesti la orice reprezenta VW. ca pret ..sincer nu stiu ... cred ca pana in 100 ron:)

Tocmai am cumparat respectivul desfacator si am dat pe el 100 de ron (crom) . Adevarul e ca dupa acel cod au gasit mai gasit un model cu 120 ron, dar mi-au spus ca diferenta e doar de producator.

Link către comentariu

Am cumparat maneta semnalizare cu pilot automat, stiu cum se monteaza dar mai am o problema masina este din 2004 si trebuie sa mai adaug un fir de la ea la calculatorul motor cred. Stie cineva cum? Tot ca acesorii as avea nevoie de un partener sa cumparam impreuna un set de capace de roti pe 15" pt ca unu mi-a sarit pe drum.(1-2 capace)

Modificat de DR florinel
Link către comentariu

nu mai bine cumperi tot setul si incerci sa le vinzi pe cele vechi? ca sigur o sa se vada diferenta intre cel nou si restul.

Link către comentariu

• Administrator

DR florinel

ai aici topic special referitor la tempomat aftermarket pe G5

Foloseste cu incredere Search-ul!

Mersi!

Link către comentariu

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu codul pentru plafoniera tip W8 ca am fost azi la Porche nord si mi-a spus ca nu-i complet codul asta care il am eu 1k0947105...(cica mai trebuie ceva in continuare, niste cifre)

Eventual si o serie de sasiu de la o masina care are asa ceva

post-11369-1228745884_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut,

1 K0 947105T WRC-plafoniera cu lumina ambientala

am cumparat eu acum 2 saptamani.

Bafta

Link către comentariu

Salutare!

Credeti ca ma puteti ajuta si pe mine cu un cod pentru un bandou stanga-fata (conform pozei)?

Am avut 'placerea' de a o gasi lovita in parcare si s-a cam indoit bandoul.

Daca aveti idee cam si cat costa (vopsit sau nevopsit) ar fi foarte tare. Am cerut ceva info pe la service-uri, dar nici un raspuns...

Multam!

post-23981-1228760525_thumb.jpg

Link către comentariu

vezi ca sunt 2 tipuri de bandouri:unele slefuite(primerizate)gata de vopsit si unele care au o textura pe ele.cele primerizate sunt mai scumpe(parca 50ron pe fata si 70 pt usa).daca gasesti un vopsitor bun,care sa vrea sa ti-l faca,ii poti duce unul cu textura,si iti iese impecabil.eu le-am avut texturate pe masina,si ma batea gandul sa cumpar unele primerizate dar cand am facut calculul per total am renuntat.Din pacate codul nu il stiu

Link către comentariu

@URI -- Codul este 1k0807655A GRU. Costa pana in 45 LEI la porsche. L-am cumparat eu saptamana trecuta. Vopsitul costa cam 150 lei, eu la vopsea metalizata atat am platit. Bandoul 45 LEI + 150 LEI vopsit.

Cam asta ar fi.

Bafta

Link către comentariu

buna

stie cineva de unde se poate achizitiona o husa pt bara fata de golf 5 ? am pus atasat o poza care exemplifica mai mult sau mai putin ce caut (in poza e o husa de bmw pe un golf 4 dar nu am gasit altceva pt exemplu ;) )

post-34129-1228987367_thumb.jpg

Modificat de GTD
Link către comentariu

• Administrator

Colegul TSI 122 ciupi stiu ca isi luase una si parca a si vandut-o... contacteaza-l sa-ti spuna de unde si-a luat

Link către comentariu

@URI -- Codul este 1k0807655A GRU. Costa pana in 45 LEI la porsche. L-am cumparat eu saptamana trecuta. Vopsitul costa cam 150 lei, eu la vopsea metalizata atat am platit. Bandoul 45 LEI + 150 LEI vopsit.

Cam asta ar fi.

Bafta

Mersi mult!

Am sa sun la Porsche sa fac comanda...

Link către comentariu

buna

stie cineva de unde se poate achizitiona o husa pt bara fata de golf 5 ? am pus atasat o poza care exemplifica mai mult sau mai putin ce caut (in poza e o husa de bmw pe un golf 4 dar nu am gasit altceva pt exemplu :icon_thumright: )

ce urat poate arata o masina cu treinigul ala in fata .. tiganeala (parerea mea)

Rog tine-ti parerile complet subiective pentru tine... poate ce nu-ti place tie, place altora iar cuvintele tale jignesc sau poate utilitatea depaseste esteticul

Mersi!

Modificat de dudu
Link către comentariu

Salut,

1 K0 947105T WRC-plafoniera cu lumina ambientala

am cumparat eu acum 2 saptamani.

Bafta

Revin cu informatii legate de plafoniera cu ledurile de ambianta. Azi am fost la Scorpion Galati sa ridic plafoniera respectiva comandata dupa codul de mai sus si mi-a cazut fata cand am vazut ca este doar cu luminile laterale pentru citit, in loc de 3 becuri , are doar 2 :) , lipseste cel de pe mijloc, sau mai bine zis el are soclu, este perfect functional, se aprinde dar gemuletul ala din mijloc prin care ar trebui sa bata lumina este vopsit gri sau cel putin asa arata. Intrebarea este acum se mai poate da jos sau curata vopseaua respectiva sau ce trebuie facut ca sa am din nou 3 becuri care lumineaza in fata, in afara de a comanda alta plafoniera dupa alt cod. O fi vreun plastic aditional care se poate da jos?

In rest plafoniera are cele 2 leduri de ambianta si butoanele iluminate, dar cine stie de ce nu or fi lasat gemuletul ala transparent Dumenzeu stie ca sa se vada si cel de tip sofit :)

O sa pun si poze sa cedeti despre ce vorbesc in caz ca nu intelegeti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!