Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

toppollino21, merci de info. Un sfat: nu mai da quote la mesaj, nu este permis. Citind acel "do it yourself", sincer ma simt depasit de operatiune. Pe de alta parte, pe acel link de mai sus postat de mine, am vazut un nefericit la care i-au smuls antena shark fin. Se pare ca sunt foarte appealing pentru "nevertebrati". Am sa intreb la quark motors cat ma costa toata treaba. Daca-i pana 100E, m-as baga.

Modificat de Co5ma
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• lucianwwl

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Are careva idee de unde pot lua si eu o husa de protectie pentru fata masinii ? Ma refer la acele huse de obicei din piele. Ma intereseaza pt un golf v normal.

Link către comentariu

mersi, tocmai i-am trimis pm. sper sa facem afacerea.

Link către comentariu

Salutare! Am si eu o problema.Am un gofl V si nu stiu sa pronesc instalatia de incalzire suplimentara(sirocou)

Va rog ajutati-ma.

Va multumesc!

Link către comentariu

• Administrator

Ukume

foloseste search-ul! Poti gasi destul de multe discutii despre acest subiect si, chiar daca vin din alte arii, te pot ajuta

Una dintre ele Webasto pe B6

LE: sau citesti manualul masinii :D

post-3944-1223302753_thumb.jpg

post-3944-1223302765_thumb.jpg

Link către comentariu

Fratilor, am si eu o mica problema.

Se pare ca masina mi-a fost indragita atat de mult de un mare amator de GTI incat a decis ca nu mai poate trai fara badge-ul GTI de pe grila mea fata.

Stie cineva de unde se poate procura? Sunt cam retincent in a recurge la dealer pentru ca stiu cum incarca la pret.

Multumiri anticipate.

Link către comentariu

e 65 ron parca ... si cred ca cel mai repede o aduce un dealer, daca nu incearca la augsburg.

Link către comentariu

Stie cineva daca exista aparatori de noroi pentru Golf Variant pe spate?

Am intrebat la un dealer ( nu dau nume) si mi-au spus ca nu exista pentru variant.

Daca stie cinava codul, il rog sa mi-l dea si mie sa ma duc cu el la dealer sa le dau in cap cu el.

Multumesc,

Modificat de golfulet v
Link către comentariu

Salut.Am si eu o intrebare cu privire la niste pleoape de G5.De care sa cumpar?Din plastic, din fibra de sticla?Puteti sa-mi dati o idee, si eventual de unde sa le achizitionez?Multumesc.

Modificat de Zer0
Link către comentariu

unde pot gasi asa ceva si cam in ce bani?

multumesc

post-23135-1224097751_thumb.jpg

Link către comentariu

Codul piesei este:1K0 819 728 E (central air vent) si costa 160 ron. Eu am schimba-to de curand, piesa am comandat-o de la quark motors Timisoara.

Link către comentariu

Am "vorbit" cu Damian de la TMTunning si mi-a spus ca bavetele sunt aceleasi pentru Golf v Variant si hatchback.

DAr parca tot nu-mi vine sa cred. LA golf IV erau complet diferite.

Si-a montat cineva la variant bavete pe spate?

Link către comentariu

Comandat badge GTI pentru grila fata la PBV. Pret: 66 Ron. Livrare: max. 4 zile lucratoare

Link către comentariu

Poate cineva sa ma ajute va rog cu o aparatoare vant la geam sofer? Am sinuzita si daca ma trage putin curentul chiar cand deschid geamul putin ma doare capul toata ziua :lol:

Am tot cautat pe google dar nu am gasit nimic pt G5

Link către comentariu

salut. golf-ul meu nu are computer plus( din ala care iti arata cosumul instant, mediu etc) pe bord imi arata total km, km parcurci de la ultima resetare si ceasul. cineva mi-a zis ca pot sa-l schimb sa imi bag computer de bord plus, iar altcineva mi-a zis ca nu se poate ca trebuie sa schimb tot bordul acela cu turometru si vitezometru si ca in zona aia se afla si chip-u cu care comunica chip-u din telecomanda masinii sau ceva de genu.... cine ma lamureste si pe mine?

va multumesc anticipat

Link către comentariu

• Administrator

talageorge

Foloseste te rog functia Search si evita postarile aiurea !

Aici gasesti mai multe detalii

Se poate pune, e destul de costisitor si dificil... colegul cilianutop a facut "manevra" asta si i-a reusit

Bafta si mai multa atentie pe viitor!

Link către comentariu

Am gasit aparatori noroi spate pentru Golf Variant

are codul 1K9 075 101.

poate mai are cineva nevoie.

Numai bine

Link către comentariu

Mi-am cumparat un volan de piele si as vrea sa-l instalez pe masina. Cat de greu se schimba ? Se poate face operatiunea doar la service ? Merci frumos.

Link către comentariu

stie cineva un pret sau un cod pentru carlige ancorare bagaje jetta sau passat

Link către comentariu

Am primit azi badge-ul GTI pentru grila fata. Trimis prin Fan Curier. Transport: 100 mii.

Mare belea: din cele 3 picioruse de prindere, doar unul e intreg. Unul e rupt complet, l-am gasit pe fundul ambalajului, iar cel de-al treilea d-abia se mai tine.

Am facut reclamatie. Sa speram ca se va rezolva problema cumva. Daca nu - mai trecem pe lista inca un motiv pentru care nu merita sa iti faci mari sperante cand apelezi la serviciile Porsche Romania.

Link către comentariu

Mi-am cumparat un volan de piele si as vrea sa-l instalez pe masina. Cat de greu se schimba ? Se poate face operatiunea doar la service ? Merci frumos.

Salut,

Trebuie o chieie speciala.Eu l-am schimbat la un prieten care lucreaza in bransa.Airbagul se scoate usor dar pentru indepartatrea volanului trebuie folosita aceea cheie.

Bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!