Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

Ove mersi pentru info. ;)

Si eu as fi interesat chiar de mai multe poze :P .Eu le vreau doar pentru iarna sa le montez odata cu rotile si sa le dau jos la fel :lol: .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• sol1

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

@4abc

Ideea e.. ca nu dureaza mult montatul lor ci trebuie rabdare si sa fii pretentios cu tine ca sa iasa totul la semn... in pachet erau si niste instructiuni de montaj, dar au niste cleme timp gheara - spate 4buc/pe fiecare parte si fata 1buc/pe fiecare parte si is cam nasol de dat jos odata ce le ai montat.

Dupa ce am sa fac pozele cu pricina (numa sa ma lase vremea sa le fac) am sa te (va) intreb o parere legata de o chestie, dar fara poza cu pricina.. intrebarea e de prisos.

Link către comentariu

Tot ploua.. :)

Dupa cum am promis, am revenit cu poze cu aparatorile de noroi montate... ..

DSC05257_1.jpg, DSC05246_1.jpg

Modificat de ove
Link către comentariu

multumim. cred ca pt gti sunt alte coduri pt ca ar lovi pragurile, nu?

Link către comentariu

• Administrator

Aparatori pe GTI??!! :) :)

LE: ca sa nu existe confuzii:D : personal nu as pune pur si simplu din cauza look-ului, a suspensiilor, a look-ului...

Am mentionat look-ul?! asa-s io :) mi s-ar parea blasfemie

Link către comentariu

@Valentin M.... Pe http://www.tmtuning.com arata ca codul de comanda produs este diferit pentru GTI fata de restul MK5.

Cred ca da...

@dudu... fiecare face ce vrea si cum vrea.. dar eu am patit-o ne mi am murdarit-o cu smoala de la astia cu drumurile lor.. si chiar am grija de masina... si m-am chinuit de am curatat-o... asa ca .. hmm.. blasfemie.. nasol termen.. iar daca tie nu ti place... din cauza "look-ului"..

Eu le-am montat ca le gasesc utile...

Modificat de ove
Link către comentariu

dudu, ma crezi ca fix la masina ta ma gandeam cand am zis ca e posibil sa fie alte coduri pt gti din cauza pragurilor :)

Link către comentariu

• Administrator

Oameni buni,

e clar ca sorturile/aparatorile sunt f utile... nimeni nu poate nega asta

Insa pur si simplu nu le "vad" pe un GTI, R32, samd... mi se pare ca strica tot ansamblul masinii

my 2 cents... :rolleyes:

Link către comentariu

cum arata plasa de portbagaj pt modelul hatchback? unde anume se prinde?

Link către comentariu

Salut! Am si eu o intrebare...Mi-am luat de curand un Golf 5 2.0 TDI, DSG fara computer de bord....stie cineva DACA se poate pune computer de bord in situatia mea? Si la cat ar ajunge...Multumesc mult !

Modificat de toppollino21
Link către comentariu

Da se poate.Trebuie sa schimbi Cluster-ul (adica bordul cu ceasurile) si investitia cred ca te ajunge undeva la 300-400 eur sau poate chiar mai putin daca nu vrei BC+!

Link către comentariu

toppollino21 citeste topicul indicat de dudu si mai ales citeste evolutia proiectului meu ciudat si al dracu de greu de realizat. Pe mine m-a costat 600 de euro cu piese luate de la dezmembrari. Daca stiam ca ma duce atat de mult renuntam.

Link către comentariu

Thx ! Am fost si azi la un service golf din Tm la Quark.Si am intrebat daca e posibil si respectivul a fost f mirat, dandu-mi din cap ca nu se poate .Iar cand i-am zis ca e posibil mi-a zis ca e foarte scump si nu merita ...Nu stiu ce sa fac....

Link către comentariu

O intrebare am: si-a schimbat cineva antena radio de pe plafon, cu una mai mica, mai shick ? Eu parca as schimba-o. Am vazut acele antene shark, dar nu stiu ce implica schimbarea. Thanks.

Modificat de Co5ma
Link către comentariu

@Co5ma- antenele alea mai mici despre care vorbesti tu sunt antene de Gps si vin la masinile echipate cu Gps, dar poti sa-ti cumperi si tu una-costa in jur de 100 lei, mai rau cu montajul dar vezi ca sunt colegi pe forum care au efectuat aceasta operatiune si pot sa iti dea mai multe detalii

Link către comentariu

Despre antena shark fin din poza vorbesc. Spune de receptie radio foarte buna, deci nu este special dedicata receptiei GPS.

post-19691-1222845723_thumb.jpg

Link către comentariu

Co5ma Si eu vreau sa o schimb!

Codul piesei este 1K0035507J (pt antena fara GPS; pt ca este si cu GPS, dar are alt cod). Pretul este de 120 RON + montatul la reprez 180 RON (aprox).

Eu unul zic ca merita schimbarea!

Modificat de rex
Link către comentariu

Co5ma, poti sa-ti montezi si singur antena. Trebuie sa dai tapiteria de pe plafon jos. Parca am vazut pe vwvortex un DIY despre montajul unei antene shark. Daca nu ma insel, aceasta trebuie si vopsita la culoarea masinii inainte sa o montezi.

Cat despre montarea un BC la masina fara, mi se pare prea costisitoare operatiunea si prea scumpa. Baietii de la Quark Tm, daca nu stiu ei cum sa faca modificarea spun ca nu se poate.

Link către comentariu

Co5ma daca gasesti DIY-ul sa dai link-ul :)

Sau daca nu il gasesti si faci operatiunea te rog sa faci un DIY.

Link către comentariu

Thx ! Am fost si azi la un service golf din Tm la Quark.Si am intrebat daca e posibil si respectivul a fost f mirat, dandu-mi din cap ca nu se poate .Iar cand i-am zis ca e posibil mi-a zis ca e foarte scump si nu merita ...Nu stiu ce sa fac....

Sa nu-i mai intrebi niciodata pe aia din Quark service de sanatate....Nimeni din TM care le stie istoria nu te sfatuieste sa mergi acolo.

Eu mi-am facut revizia la Quark Arad iar despre problema ta... ai putea vorbi cu Cristi(homeboy) cel care se ocupa cu accesoriile in Quark Arad.

Modificat de Plictisitul
Link către comentariu

O intrebare am: si-a schimbat cineva antena radio de pe plafon, cu una mai mica, mai shick ? Eu parca as schimba-o. Am vazut acele antene shark, dar nu stiu ce implica schimbarea. Thanks.

Eu am pe masina antena Shark dar asa am cumparat-o si nu are GPS.Cat despre receptie iti zic ca merita!!! Foarte buna receptie oriunde ai fi! In Ungaria mai aveam 20-30km pana la granita si deja prindeam 3-4 posturi romanesti. Sfatul meu: daca poti sa ti-o montezi singur cumpar-o.Merita chiar si montata in service daca nu te pricepi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!