Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

Ma poate ajuta cineva cu suportul de ochelari cu capac de sus de la plafoniera pt Golf 5 ?

Codul ma intereseaza ...culoarea GRI .

Multumesc ! :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• sol1

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi poate zice si mie cineva cam cat ar costa o cheie tip briceag si in cat timp ar fi ea livrata?

Link către comentariu

• Administrator

xtraterestrul

cea mai buna varianta este sa te duci la dealerul tau... atat pt cheia briceag, cat si pentru butoanele climatronicului sau desfacator/separator (btw, asta tb sa fie de la mama lui...)

Colegii care au acces la aceste date pot fi plecati iar informatia iti poate parveni destul de greu... asa ca cea mai buna solutie e sa te duci la dealer

Link către comentariu

Imi poate zice si mie cineva cam cat ar costa o cheie tip briceag si in cat timp ar fi ea livrata?

194ron telecomanda

227ron cheia propriu zisa cu caneluri

------

Total aprox. 500 ron cheia la care se mai adauga manopera de initializat 60-80 ron

Piesa fiind de siguranta ajunge undeva intre 7-10 zile la orice dealer.

Pentru comanda trebuie buletin, certificat si toti banii in avans.

Link către comentariu

daca stati sa faceti un calcul cu tot cu transport pe tmttuning.com eu le gasesc mai ieftine in romania pe oemplus.ro

am facut comparatii la cel putin trei produse ...

nu vreau sa fac reclama dar faceti o comparatie strict pe produsul pe car eil doriti ....

Link către comentariu

o plasa pt portbagaj 190 lei, un tempomat 250 lei. ce preturi haotice. pe langa faptul ca sunt nesimtit de mari.

Link către comentariu

Asta unde?

Pretul la tempomat mi se pare mai mult decat oki :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

• Administrator

In lista de accesorii postata in pagina anterioara...

Preturile nu includ TVA :offtopic: ... e 250 ron + tva deci vreo 300

Link către comentariu

si la 300 e ok, dar plasa aia nenorocita cum sa fie 250 cu tva?

Link către comentariu

un sfat referitor la plasa de portbagaj.. am un amic care si-a luat de la dacia o plasa de portbagaj pt logan care e 60lei si arata 100% ca aia de VW... poate nu este de neglijat acest mic detaliu :(

Link către comentariu

• Administrator

te contrazic. Am si pe cea de la VW si pe cea de la Peugeot/Citroen. E mare diferenta intre ele. Nu ma crezi ti le dau pe amandoua la studiat si te pun sa le pui in portbagaj. DA sunt plase amandoua dar si Loganul cu Golful sunt masini amandoua.

Link către comentariu

Eu am oprit plasa de la Logan si acum o am pe Jetta. Nu arata la fel cu cea originala, insa s-a potrivit perfect si are aceeasi functionalitate.

Nu inteleg de ce la Vw o simpla plasa costa atat de mult. Cred ca din cauza fermoarului. A mea nu are.

Link către comentariu

da chiar si aia de logan cu 600.000 ce are asa special? Poate am vazut eu numai plase aiurea, dar in esenta nu sunt niste ate impletite?

Link către comentariu

As vrea sa mi achizitionez "Lampa plafoniera cu lumina ambientala - W8_Innenleuchte_1K0947105". Intrebarea este daca se poate inlocui pur si simplu lampa veche cu cea noua sau necesita modificari aduse instalatiei electrice?

Multumesc..

post-15021-1221247576_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu necesita nici un fel de modificare...cel putin la mine efectiv am bagat mufa in ea! :) :D

Link către comentariu

De pe un Golf nou facut dauna totala. :somnmare:

Pretul a fost 100 lei :lol:

Link către comentariu

da stiu...a trecut mult de cand nu sa mai scris aici dar in topicul asta am vazut ceva ce ma intereseaza direct ca tot veni vorba de lumina de plafoniera...

am si eu o rugaminte...stie cineva de unde pot comanda si eu tot blocul de lumini...am o problema cu butonul de lumini interiore...nu imi sta pe pozitie...adica dk il dau la mijloc pe pozitia in care normal ar fi sa se aprinda luminile interioare la deschiderea usilor...ei bine la mine nu functioneaza...:D( am desfacut blocul...si mam uitat la buton...este f tocit si tocmai dasta vreau un nou panou ..

daca stie cineva de unde pot achizitiona si la ce bani as ramane indatorat...

eu am vazut aici ceva dar ramane de vazut ce decizie o sa iau...a mai cumparat cineva de aici?>?

http://www.need4street.de/product_info.php...8f17b36e53082d9

sau aici mai bine

http://www.need4street.de/product_info.php...8f17b36e53082d9

va multumesc

Modificat de Andu2k8
Link către comentariu

Si eu as vrea sa cumpar o macheta cu golf v gti dar vad ca nu livreaza in Romania.

Link către comentariu

Au la PBN machete de GTI, albe parca. Nu stiu daca au si alte culori.

Iar machete simple MKV am gasit prin toate benzinariile Mol si una imensa la Diverta sau in Gima :salut: (pacat ca e argintie :icon_thumright: )

Link către comentariu

@Andu2k8

Al II-lea link este valabil pentru MKV, am incercat sa mi fac cont.. dar nasol... Romania nu e printre lista de tari acceptate ca sa ti faci vreun cont la ei... :(

Link către comentariu

A cumparat cineva pana acum ''aparatori de noroi'' pentru Golf?...aveti idee unde as putea gasi pretul lor? ;)

Ma bate gandul sa imi iau odata cu venirea iernii.. :D

LE:Am gasit in lista de accesorii:

Apărători noroi

- fată, pentru auto fără ornamente 1K0075111 -----133,79 ron

- fată, pentru auto cu ornamente 5M0075112------- 134,95 ron

- spate 1K0075101 -------------------------------------133,79 ron

A montat cineva?Cred ca o sa imi iau chiar daca nu va arata bine....nu mai uit la ea 3 luni dar macar stiu ca nu sablez pragurile.. :P

Ce parere aveti?

Link către comentariu

@4abc

Sal, am montat eu aparatori de noroi .. fata - spate (in ce sens cu ornamente?) si m-a costat 318,42RON. Adevarul ca nu am mai vazut G5 cu aparatori montate.. oi fi unicat..:icon_thumright:, Unii mi-au spus ca ar arata rau cu ele montate, dar mie imi place cum ii sta. Adevarul e ca acum usile nu s mai asa de murdare ca inainte , in afara de stropi de apa murdara ... nisip sau noroi=zero. Eu am avut o mica problema in sensul ca .. pe la noi.. ca traim in Romania si ... se lucra la drum , chiar daca am trecut foarte incet pe sectorul rsp. de drum mi-am facut-o cu smoala de la jumatatea usii in jos pe partea stinga din fata pana in spate si haion si mai chinuit cu curatau.. si am zis ca alta experienta de genul asta nu mai vreau sa am.. asa ca m-am hotarat si mi-am luat aparatori...

Eu zic ca merita.

Bafta,

Modificat de ove
Link către comentariu

pune si tu o poza cu masina sa vedem cum arata cu aparatorile ... ma bate si pe mine un gand ... parca am facut offroad cu ea azi:| asa arata de la drumurile noastre"|:||

Modificat de dudu
Nu mai da ''Quote'' la mesajul anterior.Foloseste butoanele ''Add reply sau ''Fast reply''.Multumesc !
Link către comentariu

Incerc sa revin cu niste poze.. poate chiar maine... dar cum si pe aici in vest ploua ca-n toata tara.. masina nu e scoasa din cutie :icon_thumright:...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!