Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

D-soara de la PoRo trebuia sa stie ca daca nu sint in sistem livrabile nu poate da un termen.NICIODATA nu primesti un termen de livrarte in 24h.Si poate trece biine de o luna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• sol1

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

cat au fost? eu am vazut un golfv prin buc cu stopurile OEM cu leduri si arata beton, eu zic sa astepti

Link către comentariu

aveti o poza cu stopurile despre care vorbiti? si eventual un pret... eu mi-am luat deja niste triple hella cu leduri dar nu arata exact ca in poza de pe siteu lor si m-ar bate gandu sa le schimb daca as gasi un model mai interesant

Link către comentariu

Pretul a fost 1420 RON si mi-au dat in sfarsit termen. Saptamana 39. Poze cu ele le puteti vedea in postul meu de aici

Link către comentariu

are careva folie pe geamuri? de care? cat a costat?

scuze, am sarit niste pagini! daca s-a scris undeva...

Link către comentariu

• Administrator

eu am la Golf PLUS . Lumar 49% . Saptamana asta sa scot Rul de la garaj si sa-i pun si lui. La PLUS a fost 650RON acum un an si jumatate. Tot lumar voi pune si acum. Sa nu te sperii de cum se scot geamurile la Golf :screwy: Poate fac 2-3 poze cand pune la al meu si le pun pe topicul meu de la aria "masina mea"

Link către comentariu

se scoate geam cu tot ca sa puna folie?? cam doare mai ales ca masina e noua!!

Link către comentariu

voinea, tie ti-au dat geamurile jos cand au aplicat folia?

asta nu prea imi place, eu am montat personal folie (d-aia de magazin) pe un golf 4 si a iesit perfect fara a demonta geamurile...

am inteles ca la MK5 e cam greu cu luneta, aveti idee? ce bun era un pachet privacy glass...

Link către comentariu

Salut,

Eu am montat acum 2 luni la Expert Detailing fara sa-mi dea geamurile jos si a iesit foarte bine(dureaza destul de mult 3-4 h)

Am fost la sediul din Crangasi unde este un baiat foarte priceput care mi-a montat pe luneta folia dintr-o singura bucata la celelalte locati am inteles ca puteau s o monteze doar din doua bucati.

Bafta,

Eugen

Link către comentariu

cat te-a costat?

ieri mi-am pus ornamente cromate de manere, de inox, pica superbine!

Link către comentariu

Nu mai tin minte dar oricum nu mai mult de 6 mil geamuri laterale si luneta luminozitate medie nu cea mai inchisa(nu stiu cat la suta)

Oricum intra pe topicul lor de la prestari servicici si poti afla mai multe informatii.

eugen

Link către comentariu

merci eugenus!

ieri am pus manere laterale cromate (le avem negre), arata super acum, sunt de inox.

de la magazin mi s-a spus ca imi pot aduce si badouri, cum credeti ca o sa arate?

merita?

Link către comentariu

• Administrator

o sa-i sugerez lui ExecuCrom sa infiinteze un club: ChromeAddict :icon_thumright:

glumesc, gusturile fiecaruia nu se discuta... personal nu sunt fan crom si as da si emblema VW jos :lol:

Link către comentariu

@Lucianwwl: unde ti-ai luat manere cromate?? Ma intereseaza pe mine bandouri lateral, si bare cromate pentru radiator!!! Merita sa pui crom! Io nam stiut de pachetul Crom cand am comandat masina :beerchug:

Link către comentariu

dukuletz, le-am luat din pitesti de la un magazin cu accesorii, manerele au costat 50 ron.

mi-au spus ca aduc si badouri si capace de oglinzi, nu stiu inca preturile, dar te anunt.

mie imi este frica sa nu para masina kitch-oasa apoi, dar am plecat de la premisa ca atat manerele cat si bandourile sunt negre...

voi ce parere aveti?

Link către comentariu

• Administrator

lucian, personal as incerca sa le fac in culoarea masinii... eu zic ca dau mai bine, mai ales daca ai masina mai inchisa (chiar asa, ce culoare ai?)

Link către comentariu

dudu, am Shadow Blue Metalic, mie sincer mi se parea cam anosta nu sunt tipul de gen blink-blink dar nu avea nimic... deosebit, decat farurile negre in interior ceea ce imi place tare mult, vreau sa-i pun pleoape!

am vazut la un pusti in pitesti unele frumoase, o sa-l opresc sa il intreb cum, unde si cat?!

mie imi mai place foarte mult dunga aia cromata de pe hayon. la bandouri ma mai gandesc, astea aftermarket vin cu totul, adica acopera tot bandoul, nu tocmai subtil, deci ma mai gandesc!

am vazut la unele V-uri 2 dungi cromate pe grila fata! ce e cu ele, de serie sau after?

Link către comentariu

alea de pe grila fata sunt din fabrica, trebuie sa pui optional pachetul Crom!!

Dar cum le pui pe masina? cu lipici?? Daca e cu lipici nu prea as pune!!

Link către comentariu

in general astfel de ornamente sunt cu banda dublu-adeziva, cred ca asa sunt cele de pe grila, eu vreau sa stiu daca sunt ca optiune la achizitie masina noua sau sunt numai aftermarket?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!