Jump to content

service a4


mikye
 Share

Postare recomandată

salut,stie cineva un service(sau persoana)care are posibilitatea sa imi compare informatiile din calculatorul masinii cu cele standard(din fabrica).am fost la un service si nu au facut altceva decat sa imi stearga erorile,si au spus ca trebuie diagnosticat cu un program cu comparare!?... help!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Depinde ce anume te intereseaza sa afli.

Ceea ce ti-au spus ei ma duce cu gandul ori la incompetenta ori la compararea valorilor actual si specified ce se pot masura cu VAG-COM.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cum spune si Alex, cred ca este vorba de..."nestiinta"(sa nu zicem incompetenta :lol:...

Cu ajutorul Vag-Com-ului se pot compara majoritatea parametrilor "furnizati" in timp real de catre masina(motor) cu valori prestabilite(sau de fabrica).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai cam asa ma gandeam si eu ,la incompetenta,as compara functionare motor consum,etc(mi s-a spus a doua oara ca motorul are exces de combustibil) ,deci vreau sa verific daca valorile citite cu acest program sunt la fel cu cele din fabrica(daca se pot corecta ) ,respectiv unde gasesc acest service?

Modificat de mikye
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

gata ,problema s-a rezolvat,am fost la un meserias in domeniu si am comparat cu ajutorul Vag-Com-ului parametri "furnizati" in timp real de catre masina(motor) cu valorile din fabrica.Se pare ca totusi problema legata de consum in exces (data la ultima citire a motorului)a fost rezolvata fara sa imi dau seama pin inlocuirea bujiilor care cred ca erau cam vechi(afumate,negre).Oricum m-am linistit ,motorul este OK,tipul cu programul specific este bun si il recomand celor care au nevoie.

contact pentru cei interesati:

Telefon : 0722 640 313

Adresa : str. Spineni nr.18, Sector 4, Bucuresti.

E-mail: test@auto-test.ro

va multumesc!

Modificat de mikye
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!