Jump to content

Codare calculator confort

wixu
 Share

Postare recomandată

Am un polo 9n din 2003 cu oglinzi electrice si incalzite,de ceva timp nu imi mai functioneaza incalzirea in oglinzi ,inainte se auzea releul cum cupleaza,am intrat cu vagul si vede calculatorul butonul stg dreapta incalzire dar la functia de incalzire spune ca nu este instalat.Ma poate ajuta cineva cu o cadare sa vad dc este la fel ca al meu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi unde ai exterior heating mirror.

+00128 = Heated Mirrors installed

Channel 03: Mirror Heating Activation Time

Range: 1...253 (0.66...173 min)

Standard (through 04/2002): 29 (20 min)

Standard (from 05/2002): 254 (infinite)

Modificat de pronet
Link către comentariu

Acum am incercat cu un autocom si am facut codare cu 26030 controllul este 6Q1937049C,acum imi merge incalzirea in oglinzi,se incalzesc dar tot in label imi spune ca sunt oprite o las asa ptr ca vad ca merg amandoua.Inainte nu ma lasa nici sa codez in canalul 3 ptr timpul de functionare acum vad ca imi merge.Sincer nu stiu ce sa intamplat am gasit o codare 00003 cea ce este foarte anormala.Tin sa precizez ca inainte nu imi pleca automat stergatorul spate cand bagam marsarier acum merge.

Modificat de wixu
Link către comentariu

+00001 = Trailer Hitch installed

+00002 = Trunk Lid Remote Unlocking installed

Uite aici ce inseama toate. Spor la treaba.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!