Jump to content

Iepurașul furios - R20

c6t9

Postare recomandată

Jantele OEM sunt undeva pe la 500 de euro bucata. Cred! S-ar putea sa fie mai scumpe. Si sunt si foarte grele.

Mai degraba astea:

6228621178_11802f7745_b.jpg6228102671_d797e0a065_b.jpg

Arata demential, se gasesc pe dimensiunile/specificatiile potrivite, ceva mai usoare decat cele OEM dar si destul de rezistente cat sa faca fata Bucurestiului de zi cu zi...

Mă "bate" un gând să iau niște jante ca astea pe 17.

N-am găsit ce doream pe 18 și m-am cam plictisit căutând. În plus pentru mine cred că sunt suficiente și 17, mai ales în București.

Link către comentariu

vezi ca daca pui 17" vei fi limitat in ceea ce priveste dimensiunea franelor pe viitor ;)

Link către comentariu

Varianta de mai sus e printre cele mai bune. In plus, Boissigny e importator direct in Romania al OZ si BBS. Pana acum preturile au fost printre cele mai bune pe care le-am intalnit si sunt si foarte seriosi.

In ceea ce priveste varianta cu 17", eu spun ca ar fi esec total, mai ales daca ai mai vazut/ vei avea ocazia sa vezi un R cu jante de 18", ca sa nu mai spun de 19". Eu cand puneam jantele de iarna aveam impresia ca masina e "cocosata" si ca arata ca un elefant incaltat cu patine.

Dimensiunea anvelopelor iarasi va fi oarecum atipica, 235/45/17 am impresia ca sunt destul de scumpe si nici varietatea nu e grozav de mare. Noroc ca se pun pe Passat, dar din gama supersport nu stiu daca vei gasi prea multe modele.

Link către comentariu

Astea pe 17 erau pe stoc și le puteam lua. Anvelopele sunt clasicele 225/45/17 și se găsesc. De altfel doar voi schimba GY Eagle F1 Asymm 2 din 18 în 17, nu e nici o problemă.

Prețurile alea au TVA?

Am acum jante pe 19, nu mă interesează așa de mult. Dacă aș păstra dimensiunea de 19", deja am de unde să iau jante BBS CH-R la preț destul de bun. Dar mi se par prea mari.

Am la BMW și 19 și 18, există diferențe între ele, dar până la urmă m-am obișnuit cu roțile mai mici. Am avut și 17, dar nu le-au omologat cei de la BMW, deși se potriveau fără probleme, fiind jante originale BMW.

Link către comentariu

Pt iarna un set pe 17" si pt vara un set pe 18" ar fi o solutie buna.

Nu intotdeauna ce e mai mare (si mai mare) e si bun; iar daca mai tinem cont si de infrastructura rutiera din RO, ca aici vei circula cu ea (cel putin preponderent) .....

Link către comentariu

Nu cred ca au TVA preturile.

In fine, daca iti plac dpdv vizual, aia e.

Eu unul am remarcat ca atunci cand merg cu 225/45/17 ruliul e amplificat foarte mult, masina face balans si aderenta e cam redusa.

Link către comentariu

Daca nu iti pasa de masina si nu te uiti la gropi ca "deh, e masina nemteasca si trebuie sa reziste" iti recomand 17". Daca totusi esti mai grijuliu cu masina poti lua 18" fara probleme. Sa fim seriosi, nu stiu unde isi troznesc toti rotile, ca si eu am jante si de 18" si de 19" si de 20" si nu am indoit niciuna pana acum, si pot spune ca nu le ocolesc toate gropile. Si mai am si suspensie aftermarket.

Daca vrei sa stii sigur care e treaba cu preturile de pe site, le poti da un mail. Dureaza 1 minut si te lamuresc baietii mai bine decat o putem face noi

Modificat de xht20
Link către comentariu

Daca nu iti pasa de masina si nu te uiti la gropi ca "deh, e masina nemteasca si trebuie sa reziste" iti recomand 17". Daca totusi esti mai grijuliu cu masina poti lua 18" fara probleme. Sa fim seriosi, nu stiu unde isi troznesc toti rotile, ca si eu am jante si de 18" si de 19" si de 20" si nu am indoit niciuna pana acum, si pot spune ca nu le ocolesc toate gropile. Si mai am si suspensie aftermarket.

Daca vrei sa stii sigur care e treaba cu preturile de pe site, le poti da un mail. Dureaza 1 minut si te lamuresc baietii mai bine decat o putem face noi

Pleci de la o idee greșită cum că n-aș avea grijă de mașină. E taman invers. Uneori chiar mă miră când alții schimbă o grămadă de piese din cauza gropilor.

Dar nici nu știu pe nimeni care să nu se plângă de dimensiuni precum 235/35/19 de exemplu. Cel puțin 1-2 ori pe an au probleme. Chiar și eu am avut.

Chiar dacă am grijă de mașină (de exemplu la BMW în 68k km am 5 sau 6 revizii făcute de mine, deși în care trebuie numai două în perioada asta), ea totuși nu este obiect de cult, nu mă încântă ideea de a repara sau schimba jante+anvelope. Sunt șanse 50-50 să pot merge cu 19" până o vând fără probleme.

La 18" n-am găsit ce doream. Și dacă n-am găsit (pentru că nu se fabrică), mai departe mă interesează mai puțin. Oricum e în limita recomandărilor de pe forum.

Superturismo GT sunt OK?

Probabil jantele pe 17 vor lăsa destul de mult spațiu, e o chestie estetică care nu pot spune că mă interesează în mod deosebit.

Cam așa arată bordul și la mine:

vw-gol10.jpg

Interiorul e ca ăsta:

volksw10.jpg

Cu excepția culorii, e fix ca asta:

RDSC_0141.jpg

RDSC_0142.jpg

RDSC_0143.jpg

Culoarea (Blue Graphite Pearl) uneori e asta (pentru că am momente când jur că e gri sau verzulie):

RP1010439800x600.jpg

Link către comentariu

nu stiu unde isi troznesc toti rotile

+1. Eu am mers doi ani pe 18 prin Bucuresti, fara probleme.

Superturismo GT sunt OK?

Arata mult mai bine LM, GT-urile sunt urate, mai ales mici.

Link către comentariu

Eu zic sa lei argintii neaparat. Ia-le argintii, caci altfel o sa arate ca niste rotite amarate. Strica toata masina, zic eu.

Am vazut R cu jante anthracit de 17" si arata de 16".

Mai mult, daca nu te intereseaza prea mult cum arata, alege ceva de la Borbet, Ronal sau BBS VZ.

Sunt la preturi sensibil mai mici fata de OZ Superturismo.

Modificat de JUG
Link către comentariu

Sunt la preturi sensibil mai mici fata de OZ Superturismo.

Colegul Ego si-a luat VZ-uri pe 18 la un pret foarte, foarte bun de la colegul de mai jos...

Felicitari pentru auto !

Jantele ca jantele, dar cu evacuarea ce facem?

Un hibrid inox/ titanium ? :)

Link către comentariu

No asta mai lipsea amu, să-mi pun probleme existențiale legate și de evacuare :D

Aș vrea să primesc hârtia aia de la ANAF, dar văd că nu-i cu putință. La noi trebuie permanent să te duci cu cineva ca să rezolvi.

Link către comentariu

pai tocmai. suspensie&swaybars si frane sigur. asa ca lasa jantele si treci mai departe.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!