-
Similar Content
-
By ciacobet
Salutare forumisti!
-masina nu are erori la scanarea cu vag com.
-nu are zgomote ciudate din motor
-cam follower schimbat acum 200km odata cu distributia
-problema aparea si inainte de schimb si acum dupa
-cum se manifesta -> acceleratie mai brutala si nu conteaza treapta de viteza, cand ajunge la 4500 - 5000 de ture imi taie pedala.
-daca accelerez lin, nu are nici o problema
Intrebari :
daca e problema cu debitul de benzina, nu ar trebui sa apara vreo eroare?
de ce merge ok daca accelerez lin?
de unde sa incep sa sap pentru a gasi problema?
Merci !!!
PS: pentru moderatori: am cautat 2 ore inainte de a posta si nu am gasit nimic asemanator cu problema mea.
-
By RoC
Astazi am efectuat prima revizie la Vw Tiguan 2, 2016, 2.0 TDI, DSG, 4 Motion, 150 Cp - 30.000 km. Am programat-o la Porche Nord, pentru ca este cel mai aproape de mine si am ramas surprins de calitatea si amabilitatea lucratorilor din acest service. Durata lucrarii a fost de 90 min, am fost lasat sa urmaresc toate operatiunile, s-au verificat in detaliu toate partile si instalatiile masinii, presiune, masurare si strangere rotii. Pret decent: 875 lei(ulei+filtru, filtru aer, filtru polen, manopere). Recomand baietii de la Service Expres!
-
By Vlad F Buc
La cererea lui snakebyte deschid acest nou topic.
Cei deja patiti ne pot oferi ceva detalii legate de pret, piese, durata si alte patanii intampinate.
Poate la revizie "genialii" mecanici au descoperit "probleme" noi, poate au incarcat factura cu chestii inutile ...etc.
Pe scurt; cum a decurs prima revizie? Cam cat cost, timp si stres implica.....
Eu pot sa va zic pe scut cam cat a costat o reparatie cu tot cu manopera pt bara fata + scut fata aprox 1.200 lei la Midocar Vitan, a durat aprox 2 zile.
Revizie curand am aprox 11.000 km pana acum, iar problemele intampinate le gasiti la topicul de probleme.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts