Jump to content

New Skoda Superb

ARDEI_IUTE
 Share

Postare recomandată

Eram doar curios de pret dar este irelevant in conditiile de fata.

Comanda o mai poti schimba in primele saptamani fara sa afecteze data de livrare. HHC chiar e ok si face banii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hhc se activeaza dupa, nu are sens sa dai banii

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Link către comentariu

HHC la manuala nu are un buton dedicat langa frana de mana. Il simti doar la plecare de pe loc in panta

Link către comentariu

De vreo cateva saptamani si-a cumparat si tatal meu un Superb 2.0 TDI 170 cp DSG. Voiam doar sa spun cat de mult imi place masina, acum ca am condus-o si eu putin. Eu nu sunt fanul cutiilor automate dar DSG-ul asta m-a convins ca urmatoarea masina sa fie tot cu DSG (sau Tiptronic sau ce o fi :P).

Felicitari tuturor pentru alegere, Superb-ul asta cu facelift chiar isi merita numele. Iar ledurile de la semnalizare si cele de pozitie sunt bestiale. Ah si masina este foaaaarte mare. In sfarsit o masina in care imi incap si mie picioarele in spate. Ce-i drept, in spate ating plafonul cu capul dar sa zicem ca mai putin conteaza, am stat in multe masini in spate si pot spune ca in asta stau cel mai bine dpdv al spatiului la picioare.

SkowQlO.jpg

Link către comentariu

frumoasa...

dar DSG nu prea se potriveste stilului meu de condus dpdv al consumului. daca sar de 100-110kmh (si eu ma duc binisor in sus) consuma mult, desi am trecut de 10 mii km cand teoretic ar trebui "sa se lase motorul".

Link către comentariu

Asa am zis si eu cand am luat masina mea... Dar totusi DSG-ul e foarte comfortabil, mai ales in Bucuresti.

Link către comentariu

@A l e x Doar ca Superbul nu e masina de Bucuresti; e un long distance cruiser. E chinuitor sa cauti loc de parcare in centru pentru el. Personal folosesc un Polo cand am treaba in oras. Superbul il folosesc cand am de transportat obiecte multe sau voluminoase (gen biciclete).

Aseara am cumparat un dormitor complet din Ikea (pat 160x200, saltea, dulap de 154xx205, noptiera) si au incaput tote lejer spre surprinderea tutror din parcare. Daca faci pat obtii o supraf de 100x230 cm ...

Link către comentariu

dupa deive-test m-am razgandit si am luat O3 Elegance DSG 1.4benzina cu toate optiunile din configurator

Link către comentariu

Si cu cat a iesit mai scump decat un Superb la dotari echivalente?

Link către comentariu

rifflections

Daca ai vrut RS si ai renuntat, de ce nu ai luat 1.8 benzina? E cel mai apropiat ca si performante.

Link către comentariu

macar avea suspensie independenta sa se mai apropie de Superb un pic dpdv al  tinutei de drum...

Link către comentariu

Recomand noul 1.8TSI daca exista buget. Am mers cu el pe O3 cu DSG si este un deliciu. Performantele sunt peste RS-ul diesel de 184CP si consumul este decent.

Link către comentariu

claudiaalban

Am problene cu cutia!!!

P1652 - Error codes in the transmission control module.

17160 Pressure Regulating Valve 2nd Interruption / short circuit to gnd. Intermittent.

Este mechatronicul sau nu?mersi!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pune tot logul de la scanare. La prima vedere, asa pare.

Link către comentariu

claudiaalban

Doar ce am scriis am. Alceva nu. Am trimis mechatronicul la reparat. Cika computerul e in scurt

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Daniel Florici

Astazi am decis sa merg la Skoda si sa fac un simulator pt un Superb. Va arat si voua ce a iesit, sper sa demarez treaba in continuare pt a ma afla si eu printre posesorii de Superbe!

Scan_Doc0096.pdf

Link către comentariu

Excelenta configuratie Daniel. Foarte bine dotata si echipata masina. Combinatia DSG + TDI 170CP este cea mai buna posibila pe Superb.

Asteptare usoara!

Link către comentariu

tare mi-e teama ca DSG este un pic suprasolicitata de cuplul motorului de 170CP. mie mi se pare ca aud niste zgomote suspecte in anumite conditii. sunt curios ce-or sa-mi spuna cei de la service daca o sa reusesc sa reproduc.

in plus si acum plang dupa carligul ala nenorocit si/sau ca n-am ales varianta combi...

Modificat de cipo
Link către comentariu

Daniel Florici

Curios ce spui cu DSG-ul, esti primul pe care-l aud ca se plange de el. Ma pui pe ganduri. Cat despre carlig, de ce il regreti?

Link către comentariu

Sper sa fie doar paranoia mea cu DSG-ul. Cat despre carlig, intrebuintarea principala ar fi fost pentru un portbagaj de biciclete. M-am zgarcit la vreo 500E si acum m-ar costa cel putin la fel, plus bataia de cap. Partea electrica intuiesc a fi cea mai dificil de realizat.

Link către comentariu

@cipo si eu imi dau pumni in cap ca nu mi-am luat carligul ala. :banghead: Acum ma costa 900 E sa il pun.  :banghead:

Singura modalitate sa transporti biciclete fara sa afectezi masina (zgarieturi, garnituri) + comoditatea accesului , + consum mai mic, + zgomot aerodinamic mai mic, este suportul pe carlig

Link către comentariu

in Danemarca jumatate dintre masini au carligul montat permanent si cam un sfert dintre ele au si portbagajul de biciclete montat. mor de ciuda cand le vad si ma gandesc cat de fraier am fost ca n-am ales si eu...

oricum in Bucuresti n-ar fi deloc comod sa tii portbagajul montat o perioada mai lunga si ca sa-l demontez de 2 ori pe saptamana e cam peste mana.

ce ma ingrijoreaza pe mine este instalatia electrica. ai idee cat costa, inclusiv montajul? carlig poti gasi si nonOEM la preturi relativ OK.

Link către comentariu

Uite aici pret http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/hitch-kit-tow-bar/oem-1k0907383f-hitch-kit-tow-bar/#prettyPhoto .

Gasesti acolo si schema de conectare.

Montajul poate fi 100 Euro sau chiar mai mult.

Fierul il gasesti pe la 150 Euro. http://carligederemorcare.ro/carlige-remorcare/1619-carlig-remorcare-skoda-superb-1619.html

Modificat de crisss7
Link către comentariu

multumesc. total ar iesi undeva la 450-500E cu tot cu transport si montaj, adica f aproape de pretul ca optiune, insa acum tb sa alerg pe la service-uri.

intrebarea este: mufa de conectare si sistemul de prindere vor ramane la vedere  chiar si dupa demontarea carligului, nu? in cazul asta arata cam urat...

nu stiu cel din fabrica cum este dar vazusem la vw un tip de carlig care se ascundea cu totul sub bara dupa demontaj.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!