Jump to content

New Skoda Superb

ARDEI_IUTE
 Share

Postare recomandată

Intradevar,masina este mare,insa cand ajungi sa o conduci dispar aceste probleme.Este mai mult decat agila pentru dimensiunile ei,iar senzorii de parcare iti fac zilele mult mai usoare prin mediul urban.

@m-nus Ai cam dat-o in bara cu aceste afirmatii.Cum spune si xxnelu,ar fi bine sa te mai documentezi putin in legatura cu DSG'ul.Este o cutie de viteze simpla ca principiu de functionare,insa complexa ca si componente.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
octavia 4ever

Deja s-au adunat cativa posesori de superb 2 . De ce nu le prezentati in aria masina mea ?

Link către comentariu

O sa ii fac eu o prezentare insa mai astept putin pentru a ii face ceva poze pentru ca am avut parte de ceva "ghinioane" in zilele cand am cumparat-o.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Super Skoda superb super. Masina care mi-as dorio

Link către comentariu

Imi permit sa postez aici sa va arat (asta in cazul in care nu stiati cu toate ca nu cred) si versiunea de Superb 4x4 :D

Sursa : www.netcarshow.com

Link către comentariu

Am gasit urmatoarea oferta de Superb 4x4 pe net :

Skoda Noul Superb 1.8-TSI 118KW (160CP)-M6, 4X4, Ambition / Elegance

Pret CIP* 20.390

Modificat de razvand
Link către comentariu

Mai e varful motoarelor :angry:

ŠkodaSuperb Ambition 4x4(3T42SX09) Pret fara FTVA 26.550€

Motorizare:3.6-FSI 191KW(260CP)-DSG6 cu TVA 31.595€

ŠkodaSuperb Elegance 4x4(3T43SX09) Pret fara FTVA 28.750€

Motorizare:3.6-FSI 191KW(260CP)-DSG6 cu TVA 34.213€

Cum o merge cu motorul asta :D ?

Cred ca e excelent, dar avand in vedere ca taxa de inmatriculare este 8000e... (cel putin asta mi-au spus cei de la Skoda cand a fost lansata, eu fiind ferm convins ca motorul era Euro5 :angry: )

Link către comentariu

Motorul este EURO 5 numai ca la noi nu este recunoscut ca atare.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

spuneti-mi si mie va rog cum sunt montate motoarele:transversal sau longitudinal( are Haldex sau Quattro cu alte cuvinte), ma refer la 1.8-TSI 118KW (160CP)-M6, 4X4 si 2.0-TDI CR DPF 125KW (170CP)-M6, 4X4

ma gandesc ca mostenind platforme de la Audi poate are Quattro si atunci e un plus mare(intretinere mai ieftina) fata de Passat

Link către comentariu

Intri pe orice configurator Skoda (de ex. AICI ) si gasesti raspunsurile.

Motoarele sunt transversale si cuplajul este Haldex.

Link către comentariu

scuze , chiar nu cautasem

Link către comentariu

Un grafic de cuplu si putere pentru 2.0 CR TDI 170 CP are cineva?Am cautat,insa nu am reusit sa gasesc ceva concret.

Link către comentariu

cumva motorul de 3.6 este o versiune "imblanzita" a motorului de pe passat r36?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Da are doar 260 de cai. Oricum nu cred ca este foarte cautata, acum motoarele turbo sunt pe primul loc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut.

alaltaieri, 9.06.2009, am fost la opelgtt sa vad opel insignia, frumoasa mai ales versiunea sports tourer, nu mi-a placut foarte mult calitatea materialelor/plasticelor din interior....nu imi placea cum aratau, masina ok, frumoasa, motor 2.0 cdti 160CP, dar nu stiu nimic despre motoarele opel mai ales despre acest motor. eram aproape decis sa o iau, versiunea destul de dotata care era pe stoc, livrabila in 3 sapt. era 24500 euro cu tot cu tVA.

Apoi....m-am gandit si la Skoda Superb II. o stiam, o vazusem, o placusem, dar aveam o retinere. Am fost la avia motors, era in aceasi parte a Buc. nu stiu mai nimic de dealer.

Am vazut masinuta, am facut o configuratie: Ambition, 2.0TDI CR 170 CP, cu 2-3 optionale (Bolero, si alte chestii nesemnificative) l-am intrebat pe domnul de acolo ce discount imi poate face...si discount-ul a fost de 600 de euro, la acel pret ....nu a fost semnificativ, macar daca dadea 1000 de euro, era ceva.oricum am ajuns la un pret de 24730 euro DDP, ceea ce mi s-a ok...e totusi din punctul meu de vedere mai ok decat OPEL. probabil pentru ca toate masinile din familie fac parte din grupul VAG. :) Audi, VW, si SKoda :P.

Asa ca..................................azi am platit avansul pentru masinuta.....si o astept cu nerabdare. Uimitor este ca pentru o comanda noua nu astept decat 6-7 saptamani, asta imi spune ca bate vantul prin fabricile de la Bratislava. masina am luat-o in leasing, deoarece cu banii jos, nu imi pot deconta TVA-ul, sa le stea in gat actualilor guvernanti.... oricum, sper sa nu lungeasca dobitocenia asta de lege mai mult ....pentru ca peste 1 an si jumate, cand iese aceasta lege din discutie......as dori sa o platesc integral. Poate asa totusi raman cu ceva TVA plus fata de Dobanda.

Important este ca la sfarsitul lunii iulie o sa fiu fericitul posesor al unei Superbe masinute si anume SUPERB :). aaaaa...am uitat sa va spun culoarea, care vad totusi ca este in voga...Rosu brunello.

mi s-a parut ca ii sta cel mai bine cu aceasta culoare. La marimea ei...nu ii sta bine cu culori gen argintiu, aurie..etc (asta e pararea mea)...nu stiu cum arata pe brown...si nu m-am riscat.

Salutare.

Link către comentariu

Felicitari!

Te asteptam cu impresii despre noua achizitie!

Link către comentariu

multumesc. Abia astept sa revin cu impresii. :icon_thumright:

Link către comentariu

Welcome in the club. Se pare ca nu suntem foarte multi asa ca ne bucuram pt oricine ni se alatura. Banuiesc ca un Elegance nu a intrat in vizorul tau pe considerent de pret... Si cine te-a finantat? Chiar sunt curios ce firma de leasing mai acorda finantari pe vremurile astea. In rest, felicitari (mai ales pt motor) si asteptare usoara...

Link către comentariu

Da, multumesc de urari......interesant e ca intr-un fel am fost silit sa iau masina in leasing.

Mai nou....daca vrei sa iei masina pe firma, cu banii jos, nu se mai deduce TVA-ul. Daca o iei in leasing, practic....nu se mai deduce TVA-ul la ultima rata....pana atunci nu e in patrimoniul firmei masina...si de-aia.

Ca idee.... am platiti 40% avans. nu era o problema nici 50. dar...daca tot o iau in leasing....urmand ca dupa 1 an si 6 luni sa o platesc integral, am zis ca nu ar fi rau sa ramana cu mai multi bani pt. ai rula.

In ceea ce priveste varianta elegance....ceea ce ofereea in plus nu imi folosea. mie si familiei, adica....am considerat ca nu merita banii in plus.

Ca raspuns la intrebarea ta...probabil orice firma de leasing m-ar fi finantat.

Oricum...am ales Porsche Leasing, nu trebuia sa mai stau 1-2 sapt. la analizat dosar. Daca nu comandam masina sapt. trecuta, se prelungea asteptarea cu inca 2 sapt. (vacanta la fabrica).....

Sper....totusi ca vremurile sa fie mai bune :icon_thumright:, La inceput am inregistrat niste venituri mai mici, dar incet incet isi revine piata.

sau macar a inceput sa scartaie, in primele 2 luni, nu am avut decat 0 comanda. :D

Bafta.

Modificat de Milky
Link către comentariu

Salut.

La versiunea Ambition e trecut la dotari standard : umbrela.

Voi ati primit umbrela?

Am inteles de la dealer ca doar elegance ar avea...eu i-am arat ca daca configurez masina apare in standar...la care omul mi-a zis ca poate s-au mai schimbat...

oricum daca nu vine cu umbrela...cred ca fac mare scandal. :251:

Ce e scris, aia sa-mi dea.

Link către comentariu

Are umbrela. Cum naiba sa se schimbe si mai ales in minus pe timp de criza? Asta ar insemna un pret mai mare pt. dotari mai putine :) .

Link către comentariu

nu ai inteles.

el zicea ca inainte nu ar fi fost pentru ambition in standard ( adevarul e ca pentru comfort nu e in standard) si ca acum poate ca ar fi si asta din standard.

asta zicea si ...ca atunci cand se mai schimba dotarile..si mai ales acum se mai adauga dotari nu se scot.

Oricum...daca si inainte era in standard pentru ambition umbrela, inseamna ca baietilor de la avia motors le place umbrele si vor sa le pastreze ei.

:).

Cand am cumparat vw. golf + nesimtiti de la PBN, sau mai bine zis alcoolici, nu mi-au dat sampania.

Mi s-a parut un act de.......kk.o

Sper sa nu fiu nemultumit de aceasta data de dealer. Nu am avut tangente pana acum cu avia...dar vedem ce urmeaza...

De la un amic am inteles totusi, ulterior., ca cel mai bun sevice skoda ar fi brady...hhmmm , eu nu stiu ce sa zic, intamplari nefericite am avut peste tot (in familie avem mai multe masini din vag)...chiar si la brady.

Dar....daca as fi avut rabdarea sa ma duc pana la ei...poate as fi avut un avantaj mai mare ...discount...

Eee....oricum nu mai conteaza. Singurul lucru care acum.,...parca imi pare rau ca nu l-am pus a fost faruru adaptive.

Dar sunt sigur ca pot supravietui fara ele....ca si pana acum :blah_:.

Bafta multa.

Link către comentariu

Eu am luat masina de la Avia Motors si am fost multumit, inclusiv de service (inainte am avut Octavia si la ei mi-am facut reviziile). Si am primit si sampania :angry:

Fara BiXenon se poate trai evident, dar sistemul este excelent.

Link către comentariu

bogdan,

cum se comporta motorul?

consum?

si inca o chestie, pachetul drumuri gele, este ok? adica masina are stabilitate in curbe cu el?

Ceva revizii pana acum? Sunt curios ce costuri sunt la revizie. Din cate am inteles nu conteaza ce masina ai, ca e octavia ca e superb...e acelasi tarif.

Acum motorul..am inteles ca to 4 l de ulei intra, nu ar trebui sa fie mai scump.

Pe mine acum la vw Golf plus, motor 1.9 , nu m-a dus mai mult de 870 ron o revizie, insemnand schim ulei, filtru ulei, flitru motorina, filtru aer, etc...adica toate filtrele.

Acum trebuie sa schimb si placute frana, sunt curios cat ma duce.

am facut un drive test cu masina care o aveau ei, cu dsg, si e o inunatie, motor 2.0 tdi 170cp, cu toate ca acel dsg iti ia placerea condusului...parerea mea.

abia astept sa o scot la plimbare, sa=i fac un rodaj intr-o mica excursie.

Bafta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!