Jump to content

adaptor ax coloana directie

alyn_xwt
 Share

Postare recomandată

salutare tuturor.

intrebarea mea este in felul urmator:

adaptorul de pe axul volanului, cel care se prinde volanul si are in spate un arc, are vre-un alt rol ceva?

stiu ca arcul tine acest adaptor sub tensiune si ca fara arc se misca volanul.

eu vreau sa montez un volan de audi 100 c3 de piele pe care il am deja si e impecabil in locul celui original de passat 35i care e cam terminat + cleme de plastic rupte.

proba volanului am facut-o pe un ax de golf 2 la care dadusem acest adaptor jos, dar doar proba ca si dinti pe ax daca sunt la fel cu dinti de pe volan si virat stanga dreapta pe loc, deci stiu ca se potriveste.

as vrea sa stiu daca mai are si alt rol acel adaptor + arc.

stiu ca golful 1 nu are acel adaptor si nici primele golfuri 2.

este vorba despre piesa incercuita :

post-79137-0-39228500-1354466971_thumb.j

Modificat de alyn_xwt
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este doar adaptor intre standardul nou si cel vechi.In loc de adaptor poti pune piesa de la G2 CE1, sau in loc de adaptor+arc piesa de plastic de la Golf 1.

Link către comentariu

imi poti arata despre ce piesa este vorba? eu cand aveam golful 2 am dat volanul jos si nu mai avea nimic acolo.

Link către comentariu

Pai piesa incercuita de tine intre pe ax in canelurile "mici".O depresezi si obtii dimensiunea veche de fixare volan.Dupa care faci ce ti-am spus mai sus.

Link către comentariu

pai la aia a refeream, un cod ceva pentru acea piesa. fiind de plastic cred ca este si casanta dupa atatia ani

Link către comentariu

piesa este din fier si are codul 191 419 514, nu cred ca mai este livrabila , dar daca pui un anunt in aria vanzari/cumparari sigur o gasesti la cineva ;)

Link către comentariu

191419514 Element coloana directie 44mm,piesa este livrabila dar este destul de scumpa,in jur de 90 lei.

Cauta pe net si codul 377419514 (40 lei pe original,inca livrabil),si vezi daca este piesa care iti trebuie.

3 din schema.

post-64586-0-37729800-1354695056_thumb.j

Link către comentariu

daca iti da pret si termen de livrare nu inseamna neaparat ca este livrabila, am patit asa cu multe piese de mk1/mk2 care apareau livrabile si dupa 2 zile de la data comenzii venea mail cu piesa indisponibila de la furnizor...

Link către comentariu

eu intelesesem k este de plastic. Mie nu imi trebuie acel adaptort mare cu caneluri. Imi trebuie piesa kre se pune in locul arcului dupa ce scot adaptorul. Dar daca scot adaptorul si pun volanul dar las arcul in spate? Sau nu mai pun nimic acolo e vreo problema? Eu la audi nu aveam nici o piesa in spatele volanului

Modificat de alyn_xwt
Link către comentariu

Caddy 1983 to 2003

Scirocco & Corrado made from 1984 - 1995

Golf 1988 - 1998

Golf Cabriolet 1984 - 2002

Jetta and Vento 1988 - 1998

Passat 1988 - 1997

Polo 1982 - 2000

+alte modele inclusiv Lupo 2003

Sunt masinile compatibile pt 191419514.

Piesa este livrabila ;) ,stiu ce vorbesc pt ca lucrez in domeniu...

Cod Articol: 191419514

Producator: VW Group

Stoc: Indisponibil in prezent

Termen livrare: Termen livrare: 4-5 Zile

Unitate ambalare Buc.

Greutate bruta(kg) 0,085

Lungime in cm 4,50

Grosime in cm 30,00

Inaltime in cm 30,00

Volum in cmc 0,0041

Link către comentariu

nu am spus ca piesa asta nu e livrabila, doar ca am intalnit situatii la piese pentru masini mai vechi care apareau livrabile si de fapt erau indisponibile, tinand cond ca s-a pus si pe modele mai noi sunt toate sansele sa fie livrabila si daca stii despre ce cvorbesti asta inseamna ca si tu te-ai intalnit cu situatii asemanatoare; ca fapt divers si eu tot in domeniu lucrez ;)

Link către comentariu

imi raspunde si mie cineva sau discutam de livrarea pieselor?

Link către comentariu

daca nu ai nevoie de adaptor atunci piesele care iti trebuie tie sunt cele din poza de mai jos

poz 13 - 811 419 548 a

poz 24 - 823419667

poz 25 - n90182401

post-51305-0-44266500-1354700474_thumb.j

Link către comentariu

am gasit poza asta. este buna acea bucsa? daca gasesc codul pt el?

post-79137-0-41654700-1354729465_thumb.j

Link către comentariu

ca sa nu mai fac topic nou, ca tot suntem in zona unde se monteaza volanul pe coloana, am si eu o intrebare: butucul contactului se poate scoate? intreb pt ca am reusit sa rup una dintre acele 3 urechi de prindere a manetelor (cea de jos) si acum e foarte funny: de fiecare data cand actionez sprituitoarea de pambriz, claxonez :icon_cheesygrin: . mai am inca un corp cu contact si as scoate contactul sa-l mut in corpul bun pt ca am acceasi cheie la usi, contact si haion.

Link către comentariu

@sergiup-se scoate butucul la Mk1.Trebuie data o gaura in corpul contactului pentru a putea apasa siguranta.

Link către comentariu

@xanu: merci. ma voi documenta mai exact sa vad ce si cum sa nu dau gauri aiurea.

@gabivvx: cum se numeste soft/carte/site/ ce o fi ala din care ai facut screenshot-ul? multumesc.

Link către comentariu

Eu un program pt care platesc anual o suma destul de frumusica,are la baza - baza de date VAG dupa care se ghideaza si ETKA-SOTE.

Link către comentariu

eu am etka 7 pentru care nu platesc nimic.

Link către comentariu

Ca sa nu mai fac alt topic, cu acordul lui Alin, as dorii sa intreb si eu:

-La un Passat B2 din 1987, as vrea sa ii schimb volanul, am cumparat unul de golf 2, cel cu 4 spite, insa are gaura mai mare decat ce am eu pe masina, exista sau se gaseste vreo piesa adaptoare, sau terbuie neaparat cumparat volan cu gaura mica, cum am pe cel original?

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

o sa gasesti in primul post piesa de care ai nevoie, la ea mai trebuie un arc; piesele le gasesti la aproape oricine dezmembreaza mk2

Modificat de sita
Link către comentariu

@passatu mosule-situatie exact inversa cu a lui Alin.Tie iti trebuie ce a scos el.Adica arcul(daca nu il ai) si adaptorul.

@sergiu-cel mai util E T O S pt uz casnic.Il gasesti pe Torente moca.Daca ai Business in domeniu iti trebuie licenta.Pt contact cauta un manual,gen Haynes, si iti arata exact unde sa ''penetrezi''.

Modificat de XANu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!