Jump to content

Golf 7 - Pareri, impresii

nsm
 Share

Postare recomandată

S-a fabricat masina cu doua saptamani mai devreme. E in drum spre curtici si vineri sau luni o am :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma bucur ptr tine. Sa ne pui si niste poze cand o primesti.

Sa inteleg ca nu au cerere suficienta si livreaza mai devreme? :)

Link către comentariu

Eu unu sunt dezamagit, am fost sambata sa il vad si eu sa il simt si am plecat mai departe linistit sa vad i40 - stiu ca suna ciudat da nu ma incanta deloc. Fata de GOLF V spatiu interior mi se pare foarte mic la 1.88 cat am eu. Daca in Golf V stau comod si mai are si cineva loc in spate in VII nu e posibil cu scaunu lasat jos maxim mai am maxim 5 cm si dau cu capu in plafon sper ca nu exagerez da oricum mi se pare foarte mic, bordu parca vine peste tine facut foarte ciudat sau poate nu sunt obisnuit, gemuletu din laterale usi fata pt ce e folosit, nu putea sa fie acolo geam intreg ? Calitatea materialelor buna(nimic deosebit) scaunele facute din un burete foarte moale avea suport lateral da cand am dat sa ma dau jos din masina am intrat cu mana in el ... Masina din showroom era un 1.2TSI probabil varianta entry si inca ceva -  balamalele de la usi pareau firave fata de ce e la GOLF V.

Acuma nu stiu daca au incercat sa o faca mai usoara si sa scoata sute de grame chiar din orice.

Am configurat un 2.0 TDI highline + faruri bixenon si astept sa fac un test drive cu ceva asemanator.

Link către comentariu

Golf 7 e mai mare ca 5 ... nu stiu de ce ti s-a parut mai mic. Si portbagajul e vizibil mai mare...

Gemuletul acela e decupat ca sa se poata deschide geamul pana jos probabil... La alte masini, acolo e un unghi mort/un loc de unde se prinde oglinda... Dar La Golf 7 oglinda se prinde de usa nu pe geam... S-a imbunatatit vizibilitatea

La inaltimea ta, mai bine mergi pe Passat/Superb sau Octavia 3.

Masinile se iau si dupa marime :)

Daca ai 2 metri e pacat sa te incghesui intr-un Polo de exemplu :)

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere mare pacat ca s-a renuntat la 1.4 tsi 160 cp

Link către comentariu

Gemuletul ala de langa stalpul A (oops), unde e prinsa oglinda, a fost unul dintre putinele motive pentru care nu am luat Leon si am luat Golf. Personal, imi pare tare neatractiv.

Felicitari Bogdan VW, abia astept sa iti prezinti masina pentru ca e configurata bueno :)

Modificat de mike.
Link către comentariu

@tfv82: ai 1.4 150CP din Iunie 2014

Modificat de C Z R
Link către comentariu

Golf 7 e mai mare ca 5 ... nu stiu de ce ti s-a parut mai mic. Si portbagajul e vizibil mai mare... Gemuletul acela e decupat ca sa se poata deschide geamul pana jos probabil... La alte masini, acolo e un unghi mort/un loc de unde se prinde oglinda... Dar La Golf 7 oglinda se prinde de usa nu pe geam... S-a imbunatatit vizibilitatea La inaltimea ta, mai bine mergi pe Passat/Superb sau Octavia 3. Masinile se iau si dupa marime :) Daca ai 2 metri e pacat sa te incghesui intr-un Polo de exemplu :)

Cu prima ocazie fac poze le pun una langa alta ...

Astept sa apara configuratorul pentru O3, superbu e prea mare 90% din timp sunt singur in masina.

Link către comentariu

Multumesc. S-a fabricat mai repede pentru ca au marit productia . Masina a plecat vineri de la fabrica si probabil astazi sau maine ajunge la curtici si o trimite spre constanta. Poate am noroc si vine tot vineri(toate masinile mi-au venit vineri :) ). Dealerul mi-a spus ca in 3-4 zile ajunge in momentul in care e la curtici.

Imi pare rau ca mi-au blocat  dynamicul light assist  mai ales ca are si bi-xenon cu leduri. 

LE:Stie cineva daca dealerii livreaza si sambata?

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

Livreaza sambata. Eu am luat-o sambata dimineata de la Midocar Vitan.

Link către comentariu

Daca nu ma suna pana vineri ma duc sambata sau duminica sa vad daca o fi prin curte.

Link către comentariu

exact asa am facut eu cand mi a venit masina, o cautam disperat prin curte chiar daca era duminica :lol: :lol:

Link către comentariu

Acel 1.2 TSI de la PBN l-am vazut si eu. Aiurea ca pun in showroom configuratii d-astea basic. Si mie mi-a lasat o impresie foarte proasta.

Destul de inghesuit, portbagaj mai mic decat la A3-ul meu, plastice ieftine, scaune moi...

Link către comentariu

Eu stiam ca trailerele pleaca lunea si miercurea din curtici. E adevarat?

Link către comentariu

Imi pare rau ca mi-au blocat  dynamicul light assist  mai ales ca are si bi-xenon cu leduri. 

Adica ? Nu se poate cumpara cu dynamic light assist ? Pana cand si de ce ?

Link către comentariu

Cred ca cele mai multe masini vandute sunt d-astea basic, e absolut normal sa pui in showroom si una basic. Plus ca exista la PBV parca un 2.0 TDI cu aproape tot pe el, cine e interesat il poate vedea acolo...

Link către comentariu

+1.

E bine sa vezi ce primesti de 16.000euro dar si de 30.000. Daca pun in showroom doar Golf 7 la peste 25.000 nu cred sa ii ajute prea mult. Grosul vanzarilor il reprezinta TL si CL.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cand am comandat masina i-am pus pachetul dynamic light assist cu lane assist iar dupa 3 saptamani ma suna dealerul ca fabrica mi-a blocat comanda din cauza acestui pachet. A trebuit sa renunt la el si sa se reia din nou comanda . Acum o luna cand am intrebat , se putea pune dynamic light assist cu lane assist dar nu as mai fi avut rabdare sa stau 3 luni dupa ea.  E bine ca are ACC.

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

S-a fabricat masina cu doua saptamani mai devreme. E in drum spre curtici si vineri sau luni o am :)

A mea a sosit in curtea dealer-ului deja. Azi s-a platit diferenta de bani si dupa confirmarea platii o ridic, ta-na-na-nam...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos . Probabil si a mea tot luni va ajunge. Ti-a spus cand a plecat de la curtici?

LE: Piele de pe scaunele ergoactive este aceeasi ca pe passat b7 hl

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!