Jump to content

despre PNEURI

KRAKEN
 Share

Postare recomandată

intrucat nu am gasit nici un topic care sa trateze problema, fac unul.

intreb, ca nu stiu,

-ce semnifica datele de pe talonul pneului..??

este pentru greutate si viteza medie??? la o remorca???

2afceb220583556.jpg dec3f2220583567.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alea par mai mult anvelope pt agricultura ;sunt intarite pe calea de rulare cu 4 straturi (4P.R.) si pe laterale cu 2 straturi ,se folosesc numai cu camera de aer ,si masura 3.00 nu este pe nici o anvelopa stradala(nu se mai folosesc) .

acu ceva ani in urma ,tatal meu , a luat nush de un 2 cauciucuri de motostivuitor ,care sunt mai intarite ca astea ,si le-a montat pe remorcuta de la masina (stateau cauciucurile "in picioare" cu 600 kg incarcatura ,fara a le umfla :D ) .la primul drum mai lung (cam 200 km si ceva incarcatura) s-au distrus amandoua . s-au taiat pe lateral .un motostivuitor are cam 3000kg pe puntea spate ,greutate pe care acele cauciucuri o suporta usor la 10km/h ,dar la noi cu ,nush ,500kg si 100km/h au tinut cam 200km

parerea mea e ca daca tre sa le pui pe remorca de la masina ,mai bine cauta niste anvelope in "C"

Link către comentariu

..pai scrie pe ele ,,TUBE TYPE''... deci, este tubeless... :icon_thumleft:

ORICE cauciuc MIC de remorca are marcata o viteza MAXIMA, in spetza, 60 -70 km / ora... peste... cedeaza.

..totusi, ce inseamna ala, 62 F.. e ceva gen cum e la masini, 75 T..???? :dry:

cum alea de remorca NU merg la stivuitor (au rezistenta mica sau deloc la greutate, dar pot functiona la viteza) nici alea de stivuitor NU merg la remo, cu viteze peste 10km/h... fiecare are avantajele ei...

Eu am mai gasit si LA FEL cu ce am eu pe remorca, numa' ca erau un pic mai vechi.. de 22 de ani, minim... ce baza pot pune in alea... erau tari- os...

Am mai gasit pe net, cu janta cu tot, pentru remorci, da' la pretzuri exorbitante.

ce e in poze are un pretz bun.

Link către comentariu

deci :

tube type = cu camera de aer

tubeless = fara camera de aer

si da ,62 F e ceva de genul 75 T

62 = 265 kg (indice de greutate)

F = 80km/h (indice de viteza)

masura "std.rim 3.00" cred ca zice "a se monta pe janta cu latime 3 inch"

i-mi cer scuze ca mai inainte nu am studiat mai bine pozele si ca mi-a fugit gandul la "remorcuta" mea ,pe care am avut aceleasi probleme ,dar noi "ocazional" mai incarcam si peste 1000 kg

Link către comentariu

aha.. asta vroiam sa stiu.. nu stiu ce sa zic, dar..merge pusa pe remorca, da??? la 30 lei cat costa...macar ca rezerva..

DAR uite ce am mai gasit, dar la un pretz... mooooaaaammmmaaa... :sly:

asta e pentru remorca precis, nu? :icon_confused:

23f717220845102.jpg df4ad9220845116.jpg 97858a220845130.jpg 0f0933220845136.jpg

Link către comentariu

astea sunt "C"-uri si sunt pt transport marfa .deja ma "inspira" mai mult .eu unu le-as alege pe astea :icon_thumleft:

PS : vezi dincolo link-ul

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!