Jump to content

Montare Computer de Bord

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

..................................................

Din cate stiu eu, nici pentru CC nu trebuie adaugat nici un cablu (spre deosebire de Golf IV/Octavia 1 de exemplu).

...........................................

Corect...m-am grabit un pic... :) Oricum vreau sa fac acest "transplant" la msina mea si atunci o sa verificam concret daca mai este nevoie de ceva in plus.

Modificat de driver_tdi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

Si eu as dori sa imi activez computerul de bord! ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu

5-6 posturi mai sus e un link catre un topic ce detaliaza cum se face treaba........

Link către comentariu

am vazut ca este detaliat insa eu nu le am cine stie cu ingineria si cu lucrurile astea si de aceea as fi dispus sa platesc ca sa imi activez functia asta

Link către comentariu

Cam cat e o

maneta stergatoarelor de parbriz:

8E0 953 503 B 4PK (limuzina, 12/00 - 3/03)

fir cu 2 pini:

000 979 009

Link către comentariu

Cam cat e o

maneta stergatoarelor de parbriz:

8E0 953 503 B 4PK (limuzina, 12/00 - 3/03)

.......................

Fix 353 Ron la PBN.

Link către comentariu

• 1 month later...

ptr masina mea sar putea monta asa ceva si cat ar costa si daca ma poate ajuta cineva ;) evident contra cost specific ca este mobelul b6 adica caroseria ceea noua

Link către comentariu

Ce bord are masina?

Bosch?

Daca da e destul de dificil

Detalii pe PM

ptr masina mea sar putea monta asa ceva si cat ar costa si daca ma poate ajuta cineva :) evident contra cost specific ca este mobelul b6 adica caroseria ceea noua
Link către comentariu

nu cred dar am vazut ca este la fel cu poza de la inceput ca l-am desfacut dar sincer nu m-am uitat,unde ar trebuie sa ma uit

Link către comentariu

Interogheaza cu vagcom si spune-mi codul de piesa

Se mai vede pe stickerul din spatele bordului

nu cred dar am vazut ca este la fel cu poza de la inceput ca l-am desfacut dar sincer nu m-am uitat,unde ar trebuie sa ma uit
Link către comentariu

• 3 years later...

Salut baieti . Am montat si eu maneta cu butoane BC . apoi am facut toate codarile, toate bune si frumoase, am scapat si de warningul de la lichid parbriz... insa odata cu eroare nivel scazut lichid parbriz, mi s-a aprins si martorul de nivel scazut presiune pneuri !

nu imi apare eroare pe ecran, ci este doar un martor ...

Mi`a spus colegul Alex Rosiu sa intru la instruments - adaptation - canalul 61 ... si sa scad 512 la valoare initiala .. eu aveam 3331 si mai jos de 3331 nu ma lasa sa ma duc .... am adaugat 512 in loc sa scad ( ca sa vad ce se intampla ) si mi`a aparut acelasi simbol care era in bord .. a aparut si pe ecran ... apoi am pus la loc valoarea lui 3331.

Ce sfaturi mai aveti pentru mine ?! Va rog .....

post-43416-1248112982_thumb.jpg

Link către comentariu

• Administrator
aveam 3331 si mai jos de 3331 nu ma lasa sa ma duc

Incearca sa introduci in locul valorii 3331 => 02819

Link către comentariu

pai am incercat .. daca scadeam 512 din 3331 imi da valoarea aia ... 2819 ... dar dupa ce ii dau test si apoi save nu ma intreaba esti sigur ca pe canalu 61 modifici in 2819 ? si dupa ce ii dau save si intru iar .. tot 3331 e valoarea .. daca ii adun ceva .. imediat ma intreaba " esti sigur ca vrei sa ..... " si dupa ce salvez si intru iar ... e noua valoare ....

Link către comentariu

Nu poate sa introduca 2819 deoarece nu e multiplu de 2 la puterea n, el are 3331 obtinut din 2048-clima + 1024-steering column electronics + 256-IC standard + 2-confort + 1-central electronics. In 3331 nu e introdus 512 - coding pentru tire pressure. Curios de ce apare acel semn.

Link către comentariu

Am uitat sa precizez ca martorul acela din bord nu e aprins constant ... palpaie neregulat ... sta 5 secunde stins .. iti da impresia ca a disparut .. dupa care iau palpaie ... deci e neregulat ... ;)

Oare daca anulez pinu din mufa din spatele IC`ului ?! asa cum am facut cu lichid parbriz ?! Sau ce sa fac ?! Am spus ca daca la 3331 adaug 512 .. aceasi eroare imi apare mare pe ecran !

Va rog

Link către comentariu

• 2 weeks later...

In speranta ca poate citeste cineva care ar putea sa ma ajute !

Imi fac draci in fiecare zi cand vad ca pulseaza martorul ala acolo .....

Link către comentariu

Ti-am sters deja un post saptamana trecuta, fara nicio penalizare, dar vad ca insisti. Ai un warning verbal. Citeste regulamentul, nu se accepta bump-uri in ariile tehnice.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am fost azi la un electrician cu problema mea si mi`a spus ca martorul se poate anula numai prin resoftare la reprezentanta ! Are cineva idee la ce pret ajunge ?! Sau numai Reprezentanta o poate face ?! Numai la AUDI ?! in cazul meu din Cta La CArdinal Motors ?

Va rog un raspuns ! :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Salut! Am un golf 4 si am comp de bord(modelul cu jumate).Vreau sa imi pun un bord cu comp de bord mare.Crezi ca se potrivesc mufele,trebuie facute modificari sar doar pun bordul si va merge afisajul?

Link către comentariu

• 8 months later...

Pentru un Passat B6 ( 09.2005, TDI 105cp, CC ) care are display mic, se poate activa BC? Ce mi-ar trebui?

Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

nu se poate, ar trebui alt IC

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!