Jump to content

Golf 6 - Led-uri numar inmatriculare

glockk
 Share

Postare recomandată

15 hours ago, Mistery said:

@TDR: am centrala highline (1K0 937 087 Q). Initial am avut una 084 pe care am schimbat-o.

Cand am trecut la lampile cu led OEM mi-a aparut eroarea de bec ars in bord. Eroarea a disparut dupa ce am bifat optiunea in VCDS.

Am si eu o nedumerire acum: dupa ce am activat acea optiune mai am supervizare in caz de led ars? Se mai aprinde ceva in bord?

Eu am 1K0 937 087 J   si nu merge functia, este in meniu, poate fi bifata, dar nu functioneaza. Nu cred ca mai monitorizeaza dar oricum astea de calitate oe nu am auzit sa se arda si chiar daca ar fi sa se arda tot nu se ard toate in acelasi timp sa nu se mai vada bine placuta.

Modificat de TDR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

incercat cu lampile OEM sau cu leduri AM ?

Link către comentariu

OE

1K8943021C 

Modificat de TDR
Link către comentariu

da, si ai centrala cu 087... mama lor cu centralele BCM-urile astea, ca le-au zapacit de tot.

Link către comentariu

Asta ziceam si eu, deci pana acum pe golf 6 doar la cele cu terminatie 87 Q si R am auzit sa mearga led-urile pt nr de inmatriculare, fara rezistente. 

Link către comentariu

• 1 year later...

Confirm ca merge si pe Golf VI cu centrala 87 AG . Am cumparat LEDuri (chinezarii ordinare, din Carrefour ~10 lei bucata), le-am montat si mi-au dat eroare. Bifat Byte 17 bit 7 din VCDS => eroarea a disparut. 

Modificat de chesadrian
Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare, stie cineva daca s-au pus de fabrica pe Golf 6 variant leduri la numar? Sau daca exista o compatibilitate cu alte masini din grup care au led original la numar? Am tot cautat si aici si pe net si nu gasesc un raspuns clar. Ideea e ca vreau sa pun leduri la numar, dar sa fie Hella. Multumesc.

Link către comentariu

2 hours ago, vlady_zch said:

Salutare, stie cineva daca s-au pus de fabrica pe Golf 6 variant leduri la numar? Sau daca exista o compatibilitate cu alte masini din grup care au led original la numar? Am tot cautat si aici si pe net si nu gasesc un raspuns clar. Ideea e ca vreau sa pun leduri la numar, dar sa fie Hella. Multumesc.

1K9 943 021 A - varianta halogen

3AF 943 021 A - varianta cu led

Posibil ca masinile pana in anul 2012 sa fie nevoie de adaugat si rezistori pentru anularea erorii. Mai multe info aici: 

https://forums.vwvortex.com/showthread.php?5911036-DIY-LED-License-Plate-Lights-using-OEM-parts

Modificat de george99xxx
Link către comentariu

5 minutes ago, george99xxx said:

1K9 943 021 A - varianta halogen

3AF 943 021 A - varianta cu led

Multumesc frumos.

@GabiB77 Nu am gasit nimic relevant in postarile respective si am citit inainte de a posta cap-coada topicul intreg.

Link către comentariu

Da, sunt cam scumpe. Incerc sa gasesc ceva din dezmembrari...incerc sa evit cele aftermarket din cauza ca am vazut tot felul de leduri din China care aveau nuante diferite in acelasi set si unele se defectau foarte repede. Eu vreau sa pun ceva ca sa nu mai imi bat capul.

Link către comentariu

On 11/13/2017 at 8:59 PM, chesadrian said:

Confirm ca merge si pe Golf VI cu centrala 87 AG . Am cumparat LEDuri (chinezarii ordinare, din Carrefour ~10 lei bucata), le-am montat si mi-au dat eroare. Bifat Byte 17 bit 7 din VCDS => eroarea a disparut. 

Intrebare scurta: a disparut eroarea numai pentru becurile de la nr de inmatriculare ?

Cu modificarea in VCDS facuta, daca se arde un bec de la far sau stop iti apare in bord ?

Dar daca inlocuiesti farurile si stopurile ( modulul complet ) cu varianta pe leduri ? vei avea eroare ?

Link către comentariu

Se face codare dedicata lămpilor de număr, nu are treaba cu restul luminilor exterioare. 

Se codeaza pt lămpi led sau xenon oem... Cu vcds ul. 

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am pus ledurile oem si din pacate nu am reusit sa rezolv cu eroarea prin metoda descrisa mai sus cu vcds. 

Aveti cumva alte variante?

Link către comentariu

Da,incearca cu citirea eepromului din BCM,modificarea acestuia si rescriere 

Link către comentariu

10 hours ago, vlady_zch said:

Am pus ledurile oem si din pacate nu am reusit sa rezolv cu eroarea prin metoda descrisa mai sus cu vcds. 

Aveti cumva alte variante?

DA, se modifica niste adrese din BCM cu alte interfete si programe. de ex, vechiul vas-pc sau cu ODIS.

Link către comentariu

Numai ca, din pacate nu toate suporta. Am gasit un 084 care nu suporta.

Link către comentariu

Multumesc, dar ma depasesc toate chestiile pe care le-ati spus...nu stiu ce o sa fac, in Timisoara nu stiu daca gasesc pe cineva sa ma ajute.

Link către comentariu

La fostul Golf VI, la care am pus lămpile led OEM, nu a mers codarea asa ca am folosit anulatoare luate de aici (click)

Dacă nu vrei sa dai atâția bani se pot și face, folosind niște rezistente și mufele necesare. 

Link către comentariu

Parca nu as mai da atatia bani, am zis ca ma apuc sa imi pun eu rezistentele, dar vreau sa vad daca gasesc cumva mufe tata-mama si sa fie ceva in genul celor din link. Nu vreau sa dezizolez instalatia originala a masinii si sa adaug pe acolo rezistente.

Link către comentariu

Da...ieftin si bun...leduri slabe si rezistente. Dupa care ne miram ca nu merge una...alta. nu recomand solutia aleasa de tine. Nu sunt o avere lampile led oem.

2 hours ago, Rave said:

La fostul Golf VI, la care am pus lămpile led OEM, nu a mers codarea asa ca am folosit anulatoare luate de aici (click)

Dacă nu vrei sa dai atâția bani se pot și face, folosind niște rezistente și mufele necesare. 

Corect. Exact cum am spus ,nu toate bcm suporta....nici varianta cu modificare eeprom. Altele,merg direct cu vcds

Link către comentariu

Eu am cumparat si montat lampi Led Oem (Hella), dar sa mai dau 25 euro + transport pe anulatoarele respective mi se pare mult, avand o amarata de rezistenta si niste mufe.

Link către comentariu

20 hours ago, Rave said:

LA fostul G6 nu a mers din codare nar nu cred ca am incercat din eeprom.

Link către comentariu

Cu Odis ar trebuii sa se rezolve in majoritatea cazurilor ....si nu trebuie lampi OEM

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• Radu65
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!