Jump to content

 Funcționarea acestui site este susținută de cele 3-4 firme ce afișează bannere între posturi. Ar fi o plăcere pentru noi dacă ar fi adăugat site-ul nostru în lista de excepții ad-block. Ne-ar ajuta foarte mult susținerea acestei comunități. Promitem și veți vedea că nu avem reclame intruzive și nici deranjante. Mulțumim! :) 

Bolo Andrei

Audi V8 245 cai nu porneste la cald

3 postări în acest subiect de discuţie

Bolo Andrei

Am la reparat un audi d11 v8 quattro, motor 3600. Nu porneste decat cateodata. Daca porneste acum, vreo 2 zile nu mai am sanse. Cateodata se opreste si din mers.

M-am gandit sa incep de la senzorul de turatie...

Alte idei? Poate a mai patit cineva?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Aurelian 6n2

Gresit, intai se incepe cu o scanare cu vcds-ul, astfel nu o sa umbli aiurea la masina, scutind o gramada de timp si bani.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
lupo_bv

Daca are adaptor ca este cam veche.

Poate fi si senzorul de turatie, dar nu ai zis ce ai verificat pana acum, asa este cam vag. In rest motorul se comporta normal?

Eu zic sa verifici mai intai tot ce tine de alimentare si aprindere si daca esti sigur ca benzineste si scanteieste cum trebuie te ocupi de altele.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×