Jump to content

Proceduri VAG COM la Golf IV si Bora

misulikkk
 Share

Postare recomandată

Nu am spalator faruri. Multumesc de raspuns.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nici eu nu am spalatoare de faruri, dar am senzor pt nivelul lichidului de parbriz.

Link către comentariu

Exista vre-un martor in bord care nu se aprinde atunci cand pui contactul?

Trebuie sa verific daca am sau nu martor pentru lichid.

Link către comentariu

Cel mai bine verifici daca il ai, fizic. Pe langa motorasul care sta la baza vasului cu lichid de parbriz, undeva pe la 1/4 din vas , inspre partea din fata ar fi senzorul de nivel. Daca ai mufa acolo si senzorul 'infipt' in vas atunci ai senzor pt nivel lichid de parbriz.

Eu il am dar cred ca proprietarul anterior l-a dezactivat. Ramane sa il activez si eu.

Link către comentariu

Ok, ms, o sa ma uit mai atent cand mai cobor la masina.

O zi placuta!

Link către comentariu

Salut, am un golf 4 fsi, si as vrea sa dezactivez sonda NOX deoarece cand am cumparat masina, fostul proprietar mi.a vandut.o fara calculatorul de la sonda respectiva, car costa undeva la 150 euro sh si mi.a legat martorul de la motor pe alt led ca sa se aprinda la contatct si apoi sa se stinga. Am inteles pe aici pe forum k se poate dezactiva modificand epromul de la motor, intrebarea mea este...ce anume sa modific acolo? Am vag commander cu care il pot citi/scrie. Multumesc anticipat pt interes!

Link către comentariu

Se face modificare in flash , nu in eeprom .

Flash=softul ecu motor .

Nu mai ai probleme dupa dezactivare si masina ruleaza corespunzator .

Ai ECu Med 7.5.11 pe al tau fsi.

Link către comentariu

Ok, ce tr sa modifc? Este bun vag commander? Asta am mai citit pe forum, ca dupa dezactivare masina va functiona normal fara ea si mi se va stinge si martorul de eroare din bord k nu o mai vede....

Link către comentariu

Ori te duci la un tuner, ori stai cuminte. Exista riscul sa strici ECU. Si oricum, n-ai sa gasesti informatia asta aici.

Link către comentariu

Salut se pot activa notificari in bc minidot ic immo 2 : usa deschisa haion deschis?; si martori de usa deschisa sau hayon? la masina din semnatura 99-00

Modificat de ovidiu94
Link către comentariu

Cu jantele pe 17, cum fac sa-mi indice corect in bord viteza/kilometrajul?

banuiesc ca sunt ceva procedure in sensul asta

indicatoarele imi sunt calibrate bine, dar in loc de vreo 1600km mi-a indicat cam 1300km la o anumita ruta

e vorba de clusterul de golf4, valorile le din cutie, abs-ul nu mai exista la mine

Modificat de corvin_tdi
Link către comentariu

E mai complicat la tine, trebuie modificat softul din ceasuri -> rescalat vitezometrul. Ia legatura cu Florin sau cu Terrabyt.

Link către comentariu

sincer nu ma deranjeaza ca nu imi arata corect viteza, ma intereseaza sa-mi afiseze cat de cat corect distanta, ca in functie de asta imi calculez consum, etc

Link către comentariu

• 1 month later...

ai cumva idee de ce atunci cand incerc sa intru pe modulul 09 cent elect primesc eroarea "no response from controller" ?
masina e un golf 4 din 1999 alh

Link către comentariu

Pentru ca nu ai asa ceva pe masina ta .

Link către comentariu

din cate imi aduc aminte parca am mai intrat pe acest modul, 09 cent elect .... e posibil sa am si sa nu functioneze ?

Link către comentariu

Daca ti-am zis ca nu il ai , de ce insisti ?

Cred ca tu confunzi 09 cu alt modul .

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Va salut, am un vw bora, am inteles ca se poate afisa din vcds mesajul welcome. Ma puteti ajuta?Asa in mare, unde sa intru etc.

Link către comentariu

Va salut, am un vw bora, am inteles ca se poate afisa din vcds mesajul welcome. Ma puteti ajuta?Asa in mare, unde sa intru etc.

- ai maxidot ?

- ai immo 3 ?

daca raspunsul la cele doua intrebari este DA, citeste eepromul ceasurilor si trimite-l pe mail - dupa care ti-l modific eu si il scrii pe masina.

Link către comentariu

Catalindesign

In galati este cineva care activeaza functii pe CCM ?

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!