Jump to content

Proceduri VAG COM la Golf IV si Bora

misulikkk
 Share

Postare recomandată

Ultima este 12.12.3 

marius2000 Ce ai tu este de-ajuns pt motorul pe care il ai doar de vrei sa lucrezi cu ia pt motoare(masini) mai recente adica dupa 2010 cred.De vrei sa fie la zi este destul sa-ti ie file cu terminatia lbl si le pui la tine in progam.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ultima este 12.12.3 marius2000 Ce ai tu este de-ajuns pt motorul pe care il ai doar de vrei sa lucrezi cu ia pt motoare(masini) mai recente adica dupa 2010 cred.De vrei sa fie la zi este destul sa-ti ie file cu terminatia lbl si le pui la tine in progam.

Ultima versiune la clone sau la originale?
Link către comentariu

PArca nu vb ce clone pe aici:

12.12.3 release si 14.xx beta

Link către comentariu

felicitari foarte folositoare multumim frumos

asa se ofera informatiile ,nu  doar cateva resturi si noi incepatorii sa nu ne descurcam.

exemplu de urmat

multumesc frumos

Link către comentariu

Salut.Am incercat astazi sa intru in Comfort System (#46) si nu am reusit adica nu putea sa comunice.De ce?

Link către comentariu

ai geamuri electrice la masina ?

Link către comentariu

Da.Pana acum intram dar nu inteleg de ce nu mai comunica.Pe alte canale pot dar pe 46 nu.

Comunica cu 1C0-959-799.lbl nu stiu ce are.

Link către comentariu

Incearca sa iei borna plus de la baterie lasal vreo cateva si apoi incearca din nou

Link către comentariu

scoate sigurantele 6 si 14 (vezi daca le ai pe amandoua), baga la loc si incearca iar... sau borna

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

borna, alimentarea, etc...

Link către comentariu

plus, minus, sigurantele, mufele de la confort... nu are importanta - ... trebuie doar sa resetezi modulul confort, asta e ideea.

Link către comentariu

Salut.Am rezolvat.Am scos sigurantele 6 si 14 le-am pus inapoi si am putut intra pe Comfort System (#46).Va multumesc!

Curios este faptul ca aveam si problema cu lambda care dupa ce am mers un pic s-a stins.Am scos si rezistenta de la lambda si am pus-o la loc poate nu facea contact bine.Am vazut ca rezistentele pe piciorusele care intra in soclu sunt un pic ruginite sau mai bine zis oxidate.Maine le scot pe toate si le curat.Eroare pe care o aveam pt sonda lambda era

17604 - Oxygen (Lambda) Sensor Heater Circuit: B1 S1 

P1196 - 35-00 - Electrical Malfunction
Link către comentariu

Salut.Am rezolvat.Am scos sigurantele 6 si 14 le-am pus inapoi si am putut intra pe Comfort System (#46).Va multumesc!

Curios este faptul ca aveam si problema cu lambda care dupa ce am mers un pic s-a stins.Am scos si rezistenta de la lambda si am pus-o la loc poate nu facea contact bine.Am vazut ca rezistentele pe piciorusele care intra in soclu sunt un pic ruginite sau mai bine zis oxidate.Maine le scot pe toate si le curat.Eroare pe care o aveam pt sonda lambda era

17604 - Oxygen (Lambda) Sensor Heater Circuit: B1 S1 

P1196 - 35-00 - Electrical Malfunction

e ok, se mai intampla sa se blocheze. 

acum, legat de lambda, vezi in timp... oricum,problema e pe circuitul de incalzire.... deci, mai merge. Verifica-i cablajul, conectica....

Link către comentariu

Salutare!

Cum se poate activa mesajul "Welcome" la un b5.5 maxidot? Am activat iluminatul scalei cu VCDS!

Link către comentariu

S-a scris pe forum cum se activeaza .

Cauta folosind functia search si gasesti adresa de modificare

Link către comentariu

Sal 89emi. Cum ai reusit cu vcds sa activezi iluminatul scalei?

Link către comentariu

Sal 89emi. Cum ai reusit cu vcds sa activezi iluminatul scalei?

imi aduc aminte ca am mai vb despre asta.....?

citeste soft-ul ceasurilor, dupa care modificam adresa corespondenta. Eepromul il poti citii cu vageep.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut  poti sa mi zici si mie daca pot activa functia care imi arata consumul instant la relanti respectiv l/h...menyionez ca am CB imi afiseaza consumul instant si mediu in l/100 km, citi km mai am de parcurs si alte chesti.....daca intru cu vagcom pe la grupurile de acolo imi afiseaza pe undeva pe acolo consumul in litri/h

Link către comentariu

Ce immo ai? 2 sau 3? Ce ceasuri?

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!