Jump to content

Proceduri VAG COM la Golf IV si Bora

misulikkk
 Share

Postare recomandată

Am inteles

Am vb acum cu un prieten la tel si are interfata originala. Vreau sa intreb cu cea originala functiile speciale se activeaza lafel sau e mai simplu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Defapt tipu a zis ca are interfata originala dar a zis ca nu mai stie cum se activeaza functiile speciale pt ca a facut acum cativa ani operatiile.

Link către comentariu

Atunci , cand vrei ceva - pune mana si foloseste functia search... Gasesti absolut tot ce te intereseaza , ti s-a mai spus

Link către comentariu

Am inteles

Am vb acum cu un prieten la tel si are interfata originala. Vreau sa intreb cu cea originala functiile speciale se activeaza lafel sau e mai simplu?

identic.....

Link către comentariu

• 2 weeks later...

buna ziua sunt nou pe forum si as avea o intrebare? am un golf 4 din 2004 cu cod motor bcb! intrebarea este ca ce tip de bord am si daca pot sa-mi activezi optiunea cu iluminatul in bor la punerea contactului? am uitat sa zik ca detin o interfata vcds si daca pot sa activez cu aceasta interfata?

Link către comentariu

Daca martorul de la imobilizator, la punerea contactului, apare pe vitezometru, ai ceasuri IMMO3. Cu VCDS nu merge sa activezi acea functie. Se poate cu alte interfete. Daca dai o pagina in urma, o sa gasesti raspunsul la intrebarea ta. Gasesti toate informatiile pe forum. Tipul de bord poti sa-l afli cu interfata VCDS sau demontezi IC-ul si pe el o sa gasesti o eticheta pe care scrie seria, tipul etc. Pune interfata pe masina si dute la adresa 17 - Instruments.

Link către comentariu

daca matorul de la imobilizator este pe partea de turometru se poate cu VCDS-ul? apropo roll up down windows pot activa cu vcds? ms

Link către comentariu

Nu si nu.

Toate informatiile astea le gasesti cu un simplu search, spor la cautat.

Link către comentariu

Marius nu mai insista ca si eu am cerut ajutoru la aceste persoane si au fost lafel de nepoliticoase

Nu te ajuta nimeni cu activarea functiilor respective

E destul de complicat sa le activezi u

Mergi la cineva care a mai facut si contra cost te va rezolva

Link către comentariu

NU, ca acum chiar sunteti culmea.

NU se pot activa cele 2 optiuni cu VCDS, trebuie komander sau alta interfata care sa stie sa faca acest lucru.

'Cititi despre RANGE si Roll UP/Down.

Link către comentariu

eu intreb dece nu se poate face cu vcds-ul? mam uitat pe o gramada de filmulete pe net si se putea! la uni le este greu sa ne dea o mana de ajutor fiinca nici ei nu sor nascut sa le stie

Link către comentariu

Sunt de acor cu u dar asa e lumea in Iua de azi "rea"

Se face cu 409.1 cu serial nu cu usb si e destul de complicat

Lasa te la mana ta si nu mai cauta ca singur nu ai sa poti face nimic si mai bine sa nu incerci sa nu faci cine stie ce prostie. Ma repet mergi la cineva care activeaza functiile contra cost.

Link către comentariu

marius2000, consulta aceste topic-uri:

http://vwforum.ro/topic/76901-diy-activarea-functiei-ridicare-geamuri-si-inchidere-trapa-din-telecomanda-cheii/

http://vwforum.ro/topic/22321-roll-updown-windows-din-cheie-inchideredeschidere-automata-a-geamurilor-din-cheietelecomanda/

http://vwforum.ro/topic/79361-schimbare-ceasuri-bord/

Posteaza tipul, seria IC-ului. Pentru BOO mi se pare ca nu merge sa activezi iluminatul acelor/cadranelor la punerea contactului.

Modificat de Cristi16
Link către comentariu

Marius si Roby - nu merge activat cu VCDS-ul.... trebuie citit eeprom-ul, modificat, rescris.

se poate utiliza o interfata vag com - dar nu ce ai tu, cea veche, impreuna cu softul vageep - ca sa citesti eepromul, modificat si rescrie.

iluminat limbi/afisaje, merge la ceasurile immo3, VDO - modifici adresa 1ED din 30 in 3B, pentru Range - adresa 416 din C1 in E1

roll up - aici trebuie interfata seriala si laptop cu mufa seriala nativa.... si in functie de PN-ul modulului confort, vedem ce adrese trebuie modificate.

Cristi 16 - a cautat in locul vostru, sa va posteze link-urile in care s-a discutat de multe ori, despre aceste proceduri. 

Link către comentariu

ok multumesc pentru sfaturi! atunci eu cu vcds-ul ce pot sa fac?inafara de scan? daca ma puteti ajuta

Link către comentariu

Eu din cate stiu cu vcds-ul pot face urmatoarele!

Funcţii interfata diagnoza VCDS:

1. Citeste si sterge toate erorile aparute si stocate in calculatorul masinii.

2. Regleaza clapeta de acceleratie.

3. Retrage pistoanele pentru frana electrica de parcare in vederea schimbarii placutelor

4. Codeaza modulele noi instalate pe masina

5. Regleaza turatia motorului la relanti

6. Citeste numarul de kilometrii reali stocati in calculatorul masinii

7. Set de avertizare lampa.

8. Setarea anumite comenzi de confort.

9. Citeste si sterge erorile aparute .

10. Reseteaza intervalele de service.

11. Permite vizualizarea anumitor parametrii (turbo, injectoare, debitmetru, airbag, abs, etc) se pot face diferite setari si adaptari (ex: schimbarea limbii computerului de bord, adaptarea clapetei de acceleratie, setari la inchiderea centralizata si geamuri electrice, inchiderea usilor dupa 15km la ora, schimbare mod iluminare bord, cornering pe proiectoare,setari lumini de zi) , se pot face diferite teste ( EGR, turbo, etc)

12. Codari si adaptari

13. Multe alte functii

14. Multe altele

Link către comentariu

Aceste lucruri au mai fost postate. Ce ai enumerat, merge sa faci cu VCDS.

Link către comentariu

DA, cu un aoriginala. O clona s-ar puta sa nu stie decat sa stearga erori.

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!