Jump to content

FEBI BILSTEIN


n4spd
 Share

Postare recomandată

Va salut.Peste 2 saptamani urmeaza sa schimb uleiul si filtrele la masina din semnatura si cum ma uitam eu asa pe o lista pe net ce sa cumpar, am observat ca cele de la FEBI BILSTEIN sunt cele mai scumpe.Personal oscilez intre MANN si KNECHT. A utilizat cineva de la FEBI ??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mergi pe Knecht . MANN nu mai e ce era odata, cel putin aici in zona unde stau, la toate magazinele filtrele MANN sunt made in China, de unde deduc un pret mare pentru o chinezarie.

Knecht.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Piesele le comand de pe internet, nu stiu daca pot sa zic adresa sa nu se considere reclama. Nici la alea KNECHT nu am siguranta ca is made in Germany.Astea de la FEBI mi-au atras atentia datorita pretuluisi am observat ca majoritatea colegilor aleg MANN.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

MANN , BOSCH,,poate voi incerca la urmatorul schimb un KNECHT,,aud numai vb bune despre el.. :argue:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Knecht Mahle este producator de prim montaj (piese de origine) pentru majoritatea marcilor nemtesti la capitolul filtrare, deci calitativ sunt foarte ok. Mann este cam la fel numai ca are fabrici de productie in intreaga lume, de la Europa ( germania, franta, spania, etc.) pana la africa de sud, china, argentina, samd. La fel cum si Continental face curele si anvelope la noi, si Bilstein, si mai sunt cateva fabrici pe la Timisoara parca ce produce pentru BMW si Mercedes. Mi se intampla foarte des cand comand 10-15 filtre cu acelasi cod Mann, sa fie cate 3-4-5 tari de provenienta. Eu gandesc ca in acest caz nu tara de provenienta ar fi un factor in calitatea produsului pentru ca trebuie sa mentina un standard de calitate general impus. Am destule cazuri in care clientul imi spune comand kitul de distributie Contitech pentru ca e facut in Germania. Si deschide cutia si vede pe curea made in romania. Ce faci dom`le ma iei cu piese contrafacute? La fel am stat sa desfac vreo 12 cutii de filtre pana am gasit unui client filtru de ulei pe care sa scrie made in germany. Din punctul meu de vedere este doar o preconceptie aiurea si multi inca privesc chestiile astea cu ochelari de cal.

Modificat de Buss
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Subscriu la ceea ce a spus Buss mai sus, nu cred ca Mann isi strica renumele, este vorba doar de costul de productie mai mic, de aceea se mai produce si in China, Brazilia etc. insa din punct de vedere calitativ nu difera, iar in ceea ce priveste Febi in materie de filtre nu sunt mai scumpe pentru ca ar fi mai bune, sunt mai scumpe probabil din alte considerente, cum ar fi costul transportului sau mai stiu eu ce.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cand am schimbat distributia si bujiile nu scria pe cutie made in Germany si nu am avut probleme pana acum.Piesele se produc cam prin toata lumea asa cum a spus si Buss,asa ca e relativa treaba cu minunata Germania. De data asta voi merge pe mana celor de la Knecht cu toate filtrele. Ati comandat piese de la Unix vreodata ? Sunt de incredere ca distibuitori ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Knecht = mahle....am luat luna trecuta filtru ulei si aer Knecht si numai erau MADE IN AUSTRIA ci MADE IN CHINA, deci cam toti producatorii s-au mutat in minunata China.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am incercat pana acum Mann si Bosch. Eu am prins tura asta asa: f benzina Knecht-Mahle KL 79 - Made in Mexico, f aer Mann - C37 153 - Made in Germany si f ulei OC 264 - Made in Austria. Inca nu au fost puse pe masina. E prima data cand iau Knecht-Mahle. Pe viitor cred ca voi incerca Valeo (polen) si Hengst.

PS: Ar putea cineva sa deschida un poll sa vedem ce marci de filtre foloseste lumea de pe forum.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!