Jump to content

Ce sa aleg intre: Seat Cordoba sau Seat Leon

panteraroz
 Share

Postare recomandată

2. bucsele de la brat (pe fata) nu se pot schimba decat cu tot cu sistemul de prindere din aluminiu (spre deosebire de Fabia mea unde am schimbat doar elementele de cauciuc)...rezolvare : la el - 2 bucati a 500 lei; la mine 2 bucati a 80 lei

Daca s-a dus la dealer evident ca i s-a spus ca vin doar in carcasa.Asta e textul lor din dorinta de a vinde ceva mai scump.Unii sunt prea comozi,iar noi ii mai si incurajam .

Eu iti spun ca pana acum am pus numai cauciucul.E simplu daca ai o presa.Cu ajutorul ei o scoti pe cea veche si tot cu ea o vei pune pe cea noua.

Tot ~80lei au fost si ale mele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A fost intamplare sau ghinion ca omul ala a avut atatea probleme cu Leon-ul respectiv. Eu am 90.000km si nu am schimbat absolut nimic la el pe parte de articulatii sau electrica.

Singurele probleme pregnante ale motorului 1.9TDI 105CP de pe Leon (in special BXE) sunt volant/ambreiaj si turbina (mai des intalnita fiind prima) si zgomotoul destul de deranjant al motorului mai ales in accelerare. Desi sunt posesor de BXE, daca as avea de ales acum n-as mai alege BXE-ul sub nici o forma. Am mai spus-o si o repet este un motor lenes si galagios care neresoftat este o putoare ordinara. A trebuit sa trec cu el prin diverse etape de resoftari + schimb cu o turbina mai mare ca sa-l aduc la un nivel acceptabil. Si tot il consider un motor invechit si fara pic de rafinament. 2.0TDI e altceva..E diferenta enorma intre 2.0 si 1.9 de pe Leon.

Link către comentariu

apropo ca ai zis de distributie .. se face la 120 mii dar si dupa cati ani se mai face? daca o ti 20 de ani in garaj ..sau in soare cred ca o schimbi mai devreme

Link către comentariu

Ai dreptate. Se schimba la 120.000km sau la 5 ani. Masina in cauza fiind din 2007...clar trebuie schimbata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!