Jump to content

Golf 6 - Problema actuator vacumatic

dann778
 Share

Postare recomandată

Eroare legata de vacum turbo am si eu, pe ce blocuri de masura trebuie sa intru ? Care furtun trebuie verificat ? Motorul este 2.0 cfhc

Screenshot_20240409-152115_Gallery.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Actuator defect, în cazul tau

Link către comentariu

Momentan trage bine, pentru ca eroarea este intermitenta , cand va cere MIL on si va fi permanenta  intra in limp

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare. 

Am o problema la un 1.6 cay.

Problema se manifesta in felul urmator, masina merge perfect si aleatoriu se aude un sunet ca si cum tot vacuumul se pierde si nu mai trage masina. Cand face asa si o accelerezi se aude un suierat. Uneori cand face asa da eroarea P0299. Pana acum am schimbat N75 cu unul din dezmembrari, nimic diferit, verificat vacuum (este suficient), verificat actuator (nu pierde vacuum), geometria misca usor, schimbat supapa de sens ca era defecta, turbo e recent reconditionat, pierderi de vacuum nu sunt, facut log in mers (nu sunt probleme cand merge bine), pierderi in tubulatura de admisie nu sunt. Ce ar mai fi de verificat? Nu imi pot da seama nici dupa ce schimb ceva daca am rezolvat problema deoarece face cand si cand asa. Ceva pareri?

Link către comentariu

Cablaj intrerupt sau contact imperfect , si eu am ceva de genul la un 1.4 tsi .

Modificat de SelesanD
Link către comentariu

La 1.6 caya cum se regleaza actuatorul? Pe elsa gasesc doar ca nu se poate regla. La mine valorile actuatorului sunt 1.6v si 4.1v cand rulez testul pentru charge air pressure din basic settings. Este normal?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!