Jump to content

A4 B6 1.8T

ionut_mdln1

Postare recomandată

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ionut_mdln1

42

• Rujjuman

7

• gaby1773

6

• raekwon1

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut. Scuze de raspunsul intarziat. Am gasit un B7 care ma intereseaza asa ca am zis sa incerc sa o vand, dar deocamdata nimic, m-am lovit de oferte de gen 5000e. Daca se va vinde se va trece la un B7, daca nu la vara o sa treaca la un K04 :D. Masinuta merge impecabil, am bagat ceva banuti sa o pun la punct dar merita, merge fara repros. Am sa ii trag o spalare si revin cu mai multe poze si detalii despre ce sa mai facut la masina.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am si eu nevoie de un raspuns urgent, asa ca ma scuzati si postez si aici.

Am gasit bara fata(partea de jos) de S-line la cineva si inainte sa o cumpar as vrea sa stiu daca se potriveste pe masina mea. Mai trebuie ceva modificat? Schimbat proiectoare?

Link către comentariu
hangyouridols

Se potriveste,cu modificari la prindere,dar iti tebuiesc toate grilele  inferioare;searc net si vei gasi DYS ;)

Si eu am facut aceasta modificare ;)

Modificat de mcornel
Link către comentariu
  • 3 months later...

Salutare. A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe topic.

@mcornel - partea inferioara o am dar nu gasesc partea de sus la dezmembrari la un pret rezonabil, caci nu vreau sa o stric pe a mea si sa nu iasa si apoi sa mai ma coste si vopsitul la alta, asa mai bine incerc pe una luata din dezmembrari si daca iese bine o vopsesc apoi.

@flaviusmaff - multumesc frumos. deocamdata volanul nu l-am vopsit caci nu am mai primit coletul cu vopel, s-a facut un pic cam uratel volanul dar am auzit de o firma din craiova care le reconditioneaza si am zis ca mai bine astept putin sa termin cu alte prioritati si il fac la ei.

Cum nu am mai scris de mult, sa incepem intr-o ordine de idei cu ce sa mai facut pe la masina.

Prin aprilie cred ca am reusit sa pun schimbatorul de S-line cu piele perforata (il tineam de cateva luni in casa dar tot ziceam ca maine ca maine)

Apoi a mai urmat un brat fata-sus-spre spate(sper sa fie pe inteles explicatie)

Am schimbat toate bobinele cu unele OEM deoarece se arsese una, odata cu bobinele am schimbat si bujiile cu unele NGK Iridium.

Dupa 6 luni de stat cu ele pe mobila m-am hotarat sa montez capacele la oglinzi, eu zic ca arata destul de bine, rezultatul se poate vedea si in poze.

Saptamana trecuta am schimbat placutele pe fata deoarece se aprinsese martorul in bord, am montat TRW GDB 1307.

Urmeaza zilele astea la schimbat bieletele antiruliu si bucsiile de la bratul de jos spre fata.

Ca planuri de viitor ar fi cam asa:

-eliminat catalizator

-un RNS-E

-bara fata de S-line

-faruri bi-xenon etc...

Pana sa ma apuc de ce am zis mai sus vreau sa imi cumpar un Vag-com original de la cei de la Ross tech + un leptop mic special pentru masina, fara alta folosinta.

Oricum urmatoarele 2-3 luni stagneaza tot ce inseamna masina deoarece am 5 nunti la care trebuie sa merg + ca vreau si o motocicleta de 600cm la 100-120cp, asa ca toate la timpul lor.

post-68724-0-85948900-1371902813_thumb.j

post-68724-0-88595400-1371902848_thumb.j

post-68724-0-89462900-1371902852_thumb.j

post-68724-0-03487900-1371902874_thumb.j

post-68724-0-01043500-1371902989_thumb.j

post-68724-0-96422900-1371903028_thumb.j

post-68724-0-92958500-1371903236_thumb.j

post-68724-0-40880100-1371903247_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!