Jump to content

Tractorul Maro - Passat B7

Akaiu07

Postare recomandată

salut frumoase ceasurile cu dispay color :icon_thumleft:

Link către comentariu
Geisterfahrer

Pai da, o masina grea ca Passatul consuma putin la vale, e normal;)

Link către comentariu

Acum sunt in plin proces de masurare. Am facut plin si o sa intoduc datele intr-o aplicatie sa vedem ce iese.

Link către comentariu

Eu am facut asta in prima luna de cand am masina si am si modificat consumul din VCDS la 110% - acum e real...

Link către comentariu
Geisterfahrer

Eu fac statistica pe spritmonitor.de de cand am masina. Consumul real este cel din semnatura.

Oricum, n-am modificat nimic din VCDS, pentru ca diferenta intre consumul real si cel afisat in BC difera mult in functie de rotile iarna/vara folosite., si n-am chef sa ma joc cu VCDS de fiecare data cand schimb rotile.

Modificat de dinu_s
Link către comentariu
  • 3 months later...

Face foarte bine, chiar merge perfect! Am ajuns la 38K si nu m-a suparat cu nimic pana acum. Sa dea Dzeu sa o tina tot asa.

Nu prea i-am mai facut nimic pt ca fiind vara am fost mai mult plecat. Doar un upgrade la ANS610 v2.0. Au rezolvat ceva buguri si doleante si au schimbat modulul canbus + adaugat port 3G pt internet. Acum am ceva mai multe functii pe navigatie  (car informations OBD)si mai multe informatii trimise catre maxidot. Dintre informatiile afisate pe navi singura uitila este cea care afiseaza cati litri de combustibil mai sunt in rezervor. Fata de maxidotul masinii aici rezolutia este de 1l.

post-64001-0-46340500-1378072706_thumb.j

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

Hahaha..."Car Inforn"..."Rem Oil"..."Volatage" ??? E clar, chinezii mai au de lucru, trei greseli intr-un singur ecran. Daca astea nu-s in stare sa le scrie corect, nu prea am incredere nici in valorile afisate ;)

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

Atunci inseamna ca n-ai incredere nici in vw.....informatiile sunt citite din canbus si doar afisate. :dry:

Caracterle sunt doar niste ASCII si se inlocuiesc oricand la urmatorul update. Ma bucur tare mult ca am dat de lucru carcotasilor :winter:

Link către comentariu

Evident ca n-am incredere nici in VW. E o mare diferenta intre valorile comunicate pe CAN si folosite de diferitele controllere si ce afiseaza BC-ul. Vezi de pilda diferenta dintre consumul real si cel afisat sau viteza reala si cea afisata, si exemplele pot continua.

Eu zic ca n-am incredere in chinezariile astea si ca m-ar enerva groaznic sa vad greseli de ortografie.Si mai zic ca greselile de ortografie indica grija cu care au lucrat la produsele respective ;)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masina a implinit un an de cand este la mine.Am facut 14200km cu ea In afara de  lamela de cauciuc rupta la unul dintre stergatoare nu am schimbat nimic la ea. Deci suprinzator pt mine, masina nu m-a suparat cu nimic.

De vreo luna chiar am impresia ca se infige mai bine ca intainte,,,poate fi doar o impresie falsa dar oricum este una pozitiva :icon_thumleft:

Urmeaza ca luna viitoare s-o duc la revizia de an.Nemtii mi-au trecut in cartea de service  oct 2014 dar nu ma risc si merg  ca sa nu ma trezec cu probleme vis a vis de garantie (inca 2 ani)

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

Daca tot vrei Audiosources mai bine mai astepti putin si iei modelul nou.

Doar ca nota informativa, un ANS nou e la acelasi pret ca un RNS second in stare buna :)

OnTopic: Cum se pastreaza folia de pe masina? Vreo decolorare, colt desprins la spalatorii, agatata/zgaraiata pe undeva?

Link către comentariu

Haha...RNS second-hand? Probabil ca 99% din RNS-urile SH sunt de furat...deci cine cumpara asa ceva incurajeaza furtul, imbogateste hotii si devine in acelasi timp tinta potentiala a unei spargeri.

Mai bine o chinezarie din aia cu bubele ei cu tot, desi seamana destul de mult cu RNS-ul. Prin urmare, poate fura unul chinezaria confundand-o la lanterna cu RNS :))

LE: In Germania politia sta pe ebay si urmareste RNS-urile "second-hand", multi s-au trezit cu ele confiscate dupa ce le-au cumparat...

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

OnTopic: Cum se pastreaza folia de pe masina? Vreo decolorare, colt desprins la spalatorii, agatata/zgaraiata pe undeva?

Folia este la locul ei, nicio desprindere pana acum.De decolorat nu are cum ca-i transparenta.

cel nou parca e 610? am vazut ca deja e disponibil...

da, este . 610 la 7" sau 810 la 8" (v2 este cel mai nou). Dar am rugamintea sa folosesti topicul dedicat acestui subiect si sa pastram acest topic  curat.

Link către comentariu

Chiar este surprinzator de rezistenta. Masina sta nespalata de mai bine de o luna. Locul de parcare are deasupra un corcodus care mi-a "plantat cateva  harti" pe capota Am dat ieri cu apa sa le mai curat si au iesit complet.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Saptamana asta trebuie sa duc tractorul la revizia de 1an si nu stiu catre ce reprezentanta sa ma indrept. PBA a fost inghitit de catre PBN si cum despre ei se zic lucruri nu prea  bune, ma gandesc sa ma indrept spre altii. Aveti ceva recomadari?

Este o revizie cu schimb de ulei/filtre. Masina are 39500. inca 2 ani de garantie.

Link către comentariu

Incearca midocar vitan. Cel mai bine dai si niste telefoane sa vezi diferentele de preturi.

Link către comentariu

doar daca stai sa vezi cu ochii tai ce ulei toarna. eu nu recomand pt ca un mecanic de acolo imi este prieten si stiu ce se intampla, mai ales cu schimbul de lichide.

Link către comentariu

Parca cei de la Avia Motors  permit sa asisti?

Pe de alta parte, daca masina este in garantie si pateste ceva nu tot ei au de pierdut daca fac fel de fel de smecherii?

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!