Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

Eu le-am facut gun metal. Antracitul tau e mai inchis decat gunmetal. A mea e mai inchisa decat a ta, la culoare ma refer si nu stiu daca o sa cada chiar foarte bine. Cel mai bine cauta pe gugle imagini cu una ca a ta cu jantele ca ale tale si apoi eventual  te joci cu photoshop sau paint si iti dai seama cat de cat cam cum vin pe masina. Eu le-as face culoarea aluminiului cu lac sa iasa in evidenta. Dar asta e parerea mea. In poza doi sunt jante deRS6 iar culoarea lor e apropiata de ce vrei tu. Mi se pare prea mare diferenta.

post-22674-0-20926700-1363069602_thumb.j

post-22674-0-04996100-1363069800_thumb.j

Modificat de grp
Link către comentariu
  • Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu am mai rezistat tentatiei .. le-am pus sus .. cred ca le voi vopsi mai tarziu .. deocamdata .. ne bucuram de ele :)

post-5830-0-34302600-1363099698_thumb.jp

Link către comentariu

Hahaha. Bravo. Eu zic ca vin foarte bine cu culoarea de acum. Le scoate in evidenta. Am vrut sa fac si eu poze cu ale mele, dar la Galati (am spalat sambata masinile) a plouat duminica torential, luni nu, azi da :D. N-avem soare ca la Arad :D

Link către comentariu
nicusor_pintilie

Lasa jantele asa nu le mai vopsi is foarte frumoase asa cum sunt

Link către comentariu
lambda_dryver

Ii sta foarte bine cu jantele astea! Sa le poarte sanatoasa si tu sa te bucuri cat mai mult de ele :)).

P.S: Ce culoare este aceea de pe jantele de RS6 de mai sus?

@grp -> Multumesc!

Modificat de lambda_dryver
Link către comentariu

Ii sta foarte bine cu jantele astea! Sa le poarte sanatoasa si tu sa te bucuri cat mai mult de ele :)).

P.S: Ce culoare este aceea de pe jantele de RS6 de mai sus?

grafit inchis

Link către comentariu

omul nu are toate tiglele pe casa, asa ca jantele vor fi revopsite din cauza ca sint zgiriate de la impactul cu insectele de pe sosea.

cind o va duce la piata, toti or sa vada ca sint revopsite, deci clar au fost sparte, sudate, indreptate si cosmetizate.

Link către comentariu

Dupa ce le faceti pe ale voastre prima oara,ROZ,dc ies ok,promit ca le fac si eu :D

Serios acu eu am o dilema cu culoarea..

Roz bombon? Albastru de voronetz? :))

omul nu are toate tiglele pe casa, asa ca jantele vor fi revopsite din cauza ca sint zgiriate de la impactul cu insectele de pe sosea.

cind o va duce la piata, toti or sa vada ca sint revopsite, deci clar au fost sparte, sudate, indreptate si cosmetizate.

Aici ai dreptate... dar eu zic ca nu are intreg acoperisul.... mai putin si presimt ca se vor face oferte pentru masina.... eu nu-i dau mai mult de 3 luni.... deja are masina de cel putin 5 luni... la maxim 8 luni deja trebuie vanduta :)

Link către comentariu

Mai ... de vopsit o sa le vopsesc sigur .. sunt zgariate si ciupite .. nu grav dar sunt .. o sa pun azi poze sa vedeti ca lipsesc numai niste tigle .. nu tot acopreisul ..:)) iar culoarea .. probabil ca o sa ramana asta ..

Ma batea gandul la niste distantiere .. din cauza ET-ului , au ET 48 .. in mod normal la B8 pe 19 ar trebuii sa fie ET 43 .. , eu am luat jantele de pe un B6

Azi trebuie sa comand capacele de prezoane :D

Link către comentariu

Nu vrei sa-ti dau masina mea imprumut vreo 2-3 luni? :)) Poti sa revopsesti jantele, sa-i faci ce upgrade vrei apoi cand te plictisesti o returnezi

On: Foarte frumoasa masina...si intretinuta cum rar vezi

Link către comentariu

Nu vrei sa-ti dau masina mea imprumut vreo 2-3 luni? :)) Poti sa revopsesti jantele, sa-i faci ce upgrade vrei apoi cand te plictisesti o returnezi

On: Foarte frumoasa masina...si intretinuta cum rar vezi

Vezi ca atunci cand se plictiseste Red le si vinde... :))

Baga tot asa Red, tie sa-ti placa... :icon_thumright:

Link către comentariu

mda .. stiu ca sunt un pic .. exagerat cate o data .. dar asta e ..

o poza cu flota de masini a familiei  :)

post-5830-0-04847900-1363195333_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Ma pregatesc asa incet incet sa pun folie pe Audi .. ma gandesc la 35 % pe toate geamurile .

Link către comentariu

Eu mi-am pus Llumar At35GR pe geamurile spate si 70GR pe fata.... vezi poze in topicul masinii mele.

P.S.... avatarul, nu-l actualizezi ? :icon_thumleft:

Link către comentariu

Vreau sa pun uniform peste tot.. am avut pe a6 35% pe toate geamurile si mi - a placut mult, oricum pun folie atermica ...

Link către comentariu

uniform - uniform, daca te descurci cu caschetele albe.... altfel, nu mere......

Link către comentariu

Frumoasa masina si intradevar esti un om foarte hotarat. Lucru care de altfel il apreciez!

Jantele imi plac foarte mult. Apropos, poti incerca niste distantiere pentru o imagine desavarsita :P

Bineinteles o garda la sol ceva mi joasa. Eibach e o alegere buna zic eu, avand in vedere cat de cat confortul dar va cobori masina mai mult fata de suspesia S_line. Ar mai fi de cercetat arcurile de la suspensia adaptiva care sunt mai moi si mai inalte cu 1 cm fata de S_line. sau cu 2 cm mai jos decat ce ai acum.

Un scurt clasament: Suspensie stock -  Adaptiva < cu 2cm fata de stock - S_line < 1cm fata de Adaptva

Legat de folie, am folosit pe fosta masina folie Llumar ATR 50 pe toata masina. Aceeasi reteta am sa o aplic, cred si pe actuala. Spun cred intrucat ATR-ul este o gama superioara, cu o garantie superioara dar si cost superior. Daca tii masina 10 ani atunci ATR. Cazul asta din ce am citit nu se va atinge... :))

Asadar o treapta mai jos este ATC-ul care este si mai OEM (adica bate in verde) si are si garantie de vreo 5 ani, zic eu dejuns.

In rest mult spor la modificari si upgrade-uri!

PS: Cu politia nu am avut probleme legat de transparenta de 50%. Oricum daca mergi la un centru de infoliere autorizat RAR se pot elibera cerificate pe fata si respectiv spate.

Modificat de rotitza
Link către comentariu

Multumesc de aprecieri .. distantiere .. m-am gandit ( chiar si am materialul in garaj , trebuie doar prelucrat ) la ele , caci in momentul de fgata am ET-ul -5 fata de cat ar fi normal pe dimeniunea asta ..

ET normal ar fi 43 si eu am 48 .. insa nu ma deranjaza .. daca as pune distantiere de 10 mm .. as solicita cred prea mult suspensia si trenul de rulare .. si fac destui km .. zilnic ..

supensia e s-line, cel putin asa reiese din VIN-ul masinii .. sunt multmit de ea ..

Folie .. lumat ATR35 o sa pun pe toate geamurile ..

ca si modificari urmeaza .. folie, interiorul de piele ( era deja facut doar ca imi lipsesc vreo 1,5 m de alcantara si trebuie sa astept urmatorul transport ), stopuri 2012 si fusta spate cu evacuare si gata proiectul . eventual poate pragurile de S4

Link către comentariu

Si apoi vanzarea, ca tot rad astia de tine :)).

BTW: ai pus gumele de iarna la loc? Ca se anunta ninsori la voi, la noi doar ploi si eventual lapovita. Eu pot sa anunt cu mandrie, ca avem cam 800m de asfalt nou in Galati pe care pot sa ma dau fara sa ma zdruncin, dar din pacate este turnat in zona cea mai aglomerata, de banci. E adevarat inainte era aria de testare a bucselor, bratelor, etc...

Si eu zic, ca daca o sa schimbi suspensia asta cu ceva mai ferm sigur nu o sa mai ai pietre la rinichi. Cred ca asta de Sline e un compromis bun, intre estetic, confort si sportivitate.

Link către comentariu

Imi cer scuze pentru neatentie. Vazusem scris de catre un coleg ca ar merge susepensia mai lasata si am considerat ca se vorbeste despre cea stock.

Intradevar daca ai S_line pe ea e ceea ce ii trebuie.

Legat de distantiere, este doar un sfat. Am folosit si pe alte maisini si nu a fost :evil:  asa negru... Ce zici atunci atunci de cum sta A5-ul, care are aceeasi mecanica la roti cu et 29 la o latime a jantei de 8,5?

In rest, spor la proiectele bune pe care le faci!

Modificat de rotitza
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!