Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

Dar cand le face cum le face? Trebuie sa demonteze scaunele si bancheta sau le face direct? Sau tu le demontezi pentru el?

Link către comentariu
  • Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai .. la brotac.. operatiunea a fost .. ca am scos eu scaunele si bancheta .. caci nu am incredre in nimeni sa-mi lucreze pe masina .. ( doar ce nu pot sa fac eu sau nu am scule )

apoi am demontat sacunele bucati ..

La audi dupa ce demontam scaunele bucati .. o sa trebuiasaca sa desfaca toata tapiseria in bucati ca sa poata sa o croiasca si sa ia de pe ea tijele de otel si ghidajele de plastig care sunt cusute de ea pentru a-i da forma pe care o are acum .. toata treaba se estimeaza undeva la o saptamana de lucru .. pt ca imi doresc cusaturi duble :) ..

Cred ca saptamana viitoare ii dam drumu la proiect .. pana una alta astept gura casca jantele pe 19 " .. azi le-am luat de la cineva din Iasi

Link către comentariu

Poate iti ofer un pont interesant pentru tine referitor la tapitare.

La Faurecia in Sibiu se produce/ se producea interiorul tau din piele.Poate ai cunostinte sau prieteni si te pot  ajuta cumva.

Link către comentariu

da stiu.. dar din pacate nu se pot scoate absolut nici un cm patrat de piele .. stiu .. caci Faurecia e clientul fabricii unde lucrez eu ..

eu am cumparat materialul efectiv //

Link către comentariu

Nu ii vorba sa scoti ceva din fabrica...ideea ii ca poti sa te ajuti cu cineva sa le croiasca cat mai bine.Adica daca ala care lucreaza in linie are experienta si masina buna poate sa iti faca cusatura cat de cat asemanatoare cu originalul.

Sunt curios de rezultatul final.Spor la mesterit!

Link către comentariu

Cred ca spre sf sapt viitoare o sa incep proiectul .. sunt necajit ca luasem niste jante pe 19 // dar nu le-a mai trimis omul ca adescoperit o fisura intr-una ..

Asa ca .. deocamdata n-am jante pe 19 "..mai cautam

Link către comentariu

Nu fi necajit ca nu le-a mai trimis, mai bine asa decat sa fi fost foarte necajit cand le primeai si vedeai fisura :) 

Link către comentariu

mda.... azi am fost in fabrica la Audi in Ingolstadt.... mda... inca ma chinui sa-mi inchid gura :))).... frumos frumos..... dar scumpa masina..... e ceva monstruozitate fabrica aia, imensa.... te plimbi cu masina ca prin oras..... din pacate n-am ajuns la shop sa-mi iau un suvenir..... data viitoare sigur ma duc.

Link către comentariu

pam-pam ..a sosit butonul de ADS

attachicon.gifADS.jpg

Te rog mult sa`mi spui si mie de unde ai achizitionat acest buton , si ce pret are ... Se poate activa ADS pe toate AVANT`urile sau nu ??? Am 2.0 TDI 143 cp b8.

P.S. : Da`mi un pm 

Link către comentariu

Salut , butonul de ADS l-am achizitionat de la un magazin de piese , m-a costat 220 de ron .. am luat varianta pt ANGLIA ! ca sa nu mai mut butonul de ESP , o sa caut codul sa ti-l dau si da se poate pe toate B8-urile .. din cate stiu eu .. cel putin pe al tau se poate ;)

si..... tam - tam .. n-am mai rezistat .. caci se apropie vara :)     post-5830-0-57162200-1361742316_thumb.jp

la inceput de martie ajung ...OEM-uri pe  19 ..

Modificat de Red
Link către comentariu

Wow...foarte frumos. Sunt innebunit dupa jantele astea si de abia astept sa le vad pe masina! Tot ce pot sa-ti mai spun e ca sper sa nu te vad "plangand" pe aici ca le-ai spart/indoit ca totusi, 19"...drumurile noastre...

Link către comentariu

ieee, abia astept sa le punem sus:) eu cred ca sambata fac operatiunea ca asa e cald afara :D

Link către comentariu

Hai pune jantele de vara :D ca vine caldura. Eu am pus de azi si s-a "schimbat" masina.

Modificat de grp
Link către comentariu
micuzzu_marius

foarte frumoase jantele, cum se simt pe 19" la drumurile noastre, nu s cam rigide?

Link către comentariu

Si de la 18" s-a rigidizat masina. De la 19" o sa se ridigizeze si mai mult. Dar poate la Arad au drumuri mai bune decat avem noi in Galati si Iasi...

Link către comentariu

hmm, nu prea cred. arterele principale sunt indradevar bunicele, dar avem o gramada de stradute praf.

Dar eu unul m-am obisnuit, si un lucru bun zic eu ca ai mai multa grija cum mergi, esit mai atent :d

Link către comentariu

Sper ca sambata sa le pun sus si eu, intr-adevar e mai rigid masina dar si mai spectaculoasa :d

Link către comentariu

deci .. jantele au ajuns . dar nu le-am montat sambata sus .. ma bate  gandul sa le vopsesc gri antracit...sa fie in contrast cu masina , sunt destul de " obosite " si nu se incadreaza in standarde nici macar pt sezonul asta .. de vopsit sigur le vopsesc inca nu stiu ce culoare :question:

Link către comentariu

Am vrut sa scriu eu roz... dar nu parea tare serios. :)) M-am razgandit si n-am mai scris nimic.

Acuma ca ai scris tu... tot nu pare...

Link către comentariu

Dupa ce le faceti pe ale voastre prima oara,ROZ,dc ies ok,promit ca le fac si eu :d

Serios acu eu am o dilema cu culoarea..

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!