Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am depasit o groaza .. insa in Austria cred ca m-au pozat :) am observat un blit rosu extrem de scurt si extrem de puternic... sa fi fost oare radar ?

eram peste limita din pcate cu vreo 60-70 km..

Oare sa ma astept la felicitare trimisa acasa? nu sunt 100% ca eu am fost cel vizat sau daca a fost pe sensul meu de mers, a fost ff rapid si aglomerat ..

Link către comentariu

Sper sa nu-ti trimita acasa amenda ca o sa fie mare. Nu stiu de cand a intrat in vigoare legea aia cu schimbul de date in Europa. Daca aveai viteza mai mica poate scapai ca nu se renta agitatia si costurile pentru amenda, la viteza asta nu stiu ce sa zic.... daca e sa fie... in Germania cam la 600 de euro poti sa te astepti plus costurile prelucrarii amenzii: http://bussgeldkatalog.kfz-auskunft.de/geschwindigkeit.html

In Austria poti sa vezi aici: http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.geschwindigkeitsueberschreitung.net%2Fausland%2F ma ia cu friguri ce citesc. In Austria te blitzuie si din spate.

Bafta iti urez si data viitoare mergi regulamentar, peste tot ca s-au cam pus astia cu amenzile pe soferi.

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

:winter:  Nu crezi ca era cam mult? 60-70 peste 130= 200?  Sigur o primesti acasa daca intradevar era a "ta", intrucat s-a semnat acordul de care zice Aerofan mai sus din cate stiu.

Link către comentariu

Din pacate, BA DA, a fost exagerat, mai ales ca era noapte si ploua tare.. insa se mergea fff tare in general si am ramas in urma fata de masina cu care eram impreuna, trebuia musai sa oprim, de aceea am calcat-o .. in general am mers cu tempomatul pe 139..

Daca vine ceva bucurie .. mi-o asum..

Link către comentariu

Salut. Ai o masina superba, am vazut-o si in piata auto intr-o duminica, am un astra H, am vazut pe autovit ca ai scris de Astra H... m-a batut tare gandul sa propun un schimb dar eu vreau cam 5.000 pe ea si nu am vrut sa ne pierdem amandoi timpul :D Ti-am trimis un PM, doresc sa vorbesc cu tine legat de jante si tapiserie piele. Multumesc! 

Link către comentariu

Multumesc,

Acu sunt un pic necajit ca dau jantele si avand in vedere ca nu am mai dat masina o sa folosesc banii de jante in alta parte .. o sa raman pe 17" vara asta ...

Link către comentariu

Poate m-am grabit un pic . tocmai am fost anuntat ca jantele nu mai pleaca, colegul care trebuia sa le ia s-a razgandit... :ceuameni: ... dar asta e :)

Link către comentariu

Poate m-am grabit un pic . tocmai am fost anuntat ca jantele nu mai pleaca, colegul care trebuia sa le ia s-a razgandit... :ceuameni: ... dar asta e :)

aici e mana lui Aerofan ...ca sa-ti ia masina cu tot cu jantele de 19''...baga strambe :D

Link către comentariu

Pai si asta a fost pe gustul meu .. dar .. asta-i viata, inveti sa prioritizezi .. pe vreme ce timpul trece :)

Link către comentariu

Da nu ai zis pretul de vanzare... macar a fost OK? Totusi cum de l-ai vandut? parca ziceai ca nu mai e de vanzare :))

O chestie totusi buna incep sa stea mai mult masinile la el. Asta a stat un an jumate. Broasca inca rezista :)) Inainte stateau jumate de an la el...

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

s-a vandut la 12000 de euro fix..

Jantele pe 19" le-am dat separat cu 600

Nu e stralucit, dar nici dezastruos ..

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!