Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mda .. nu am ce sa fac .. oricum se pare ca am  in sange boala asta, sa schimb masinile :).. in viitorul nu ff indepartat imi doresc o integrala .. 4motionul de dinainte a fost senzational..

Acu din pacate am alte prioritati, de aceea scot masina la vanzare.. desi daca nu primesc pretul corect pe ea nu o dau ..

Link către comentariu
  • 1 month later...

pozele care sunt si pe autovit.. masina e la vanzare acum la 12900 euro Neg.

O dau si la schimb cu masina diesel combi sau suficient de mare care sa valoreze maxim 3500 si 9000 de euro diferenta..

post-5830-0-39669400-1389106323_thumb.jp post-5830-0-80491800-1389106330_thumb.jp post-5830-0-18151300-1389106337_thumb.jp post-5830-0-40747000-1389106343_thumb.jp post-5830-0-03032800-1389106350_thumb.jp post-5830-0-73570000-1389106355_thumb.jp post-5830-0-53266200-1389106368_thumb.jp post-5830-0-56915100-1389106379_thumb.jp

Link către comentariu

sa-i pui la loc carcasele originale de la butoane ca daca-ti mai iei Audi si are volan din asta nu mai am cum sa-ti fac rost de ele :)

PS: Golful meu si 9000? Merge? :))

Link către comentariu

Da dar macar e suficient de mare :))

Ma acum as veni sa o iau dar mai tre sa astept putin pana incepe sotia lucrul ca nu-mi da banca banii astia altfel (n-am multi ani lucrati aici, sunt singur cu venit. Am luat deja credit cand mi-au golit hackerii contul si stiu ce cerinte au bancile pentru credit). Dar daca in 2 luni nu o vinzi numa bine ti-o duc de pasti acasa :)

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

@Aerofan: :10[1]: :10[1]: :10[1]:

@Red: reconditionat? Adica?

Naspa ca trebuie sa o vinzi si nu vrei sa o vinzi... dar cine stie, poate ai noroc de un cumparator bun. Oricum bafta la vanzare si de la mine.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Au fost date la vopsit profesional, vopsea in multistrat, aplicat gradual pentru rezistenta, la fel si lacul, au stat si in cuptor dupa..

Link către comentariu

am citit tot topicul..sunt foarte amuzante discutiile...sincer ? esti cam nebun..dar nu cred ca esti singurul..felicitari pentru proiectele de pana acum..cred ca e prima data cand regret ca g4 meu este hatch si nu combi..ca poate faceam schimb  :rolleyes:

Modificat de waf
Link către comentariu

ai abandonat proiectul cu interiorul de alcantara? ma bate si pe mine gandul sa pun pe masina, crezi ca ma poti ajuta cu tot ce implica acest proiect? de unde pot procura materialul, pret pt material, manopera...etc. putem vb pe pm ca sa nu poluam tipicul sau sa facem reclama..

Link către comentariu

Nu am renuntat la proiect, doar l-am amanat.. caci sunt cu masina la vanzare, daca nu o dau, o sa pun scaunele .. te pot ajuta cu detalii, imi dai PM si discutam.

Link către comentariu

Ca un forumist dedicat ce e s-a decis sa astepte sa ajunga masina la un pasionat 

Link către comentariu

Am fost destul de hotarat sa o dau, am promovat-o destul de intens pe autovit, drept e ca la un pret destul de ridicat, am avut destul de putine masini care se apropiau ca si dotari si aspect de masina mea, insa mai ieftine si mai tinere ..

Dupa ce am avut vreo 2 tentative esuate de combinatii.. cu Astra H si vreo 2-3 clienti care efectiv m-au facut sa ma simt umilit am decis ca nu are rost sa pierd 3000-3500 de euro in mai putin de 1,5 ani, calcul care reiese din pretul si data achizitie.

Pot sa spun ca am marele noroc ca inca dinainte sa o scot la vanzare un prieten apropiat  imi tot spunea sa nu o dau ca nu are rost caci voi pierde ca si la celelalte masini, spun noroc caci pe langa sfaturi omul m-a ajutat si financiar... so proiectul A4 va merge inainte :)

Azi dupa ce am spalat masina am observat o lovitura de 1 cm pe buza,pe una dintre jantele de 17 " nu imi explic cum am putut sa fac semnul ala, cauciucul e cu protectie de janta si nici nu pare deteriorat..

As vrea pe cand se incalzeste vremea sa schimb becurile din lumina ambientala din manerele usilor cu LED-uri, operatiune care a facut-o si colegul Rotitza, combinat cu aceasta miscare mi-as pune si butoanele cromate pt. ceamuri, insa  nu stiu ce sa iau, cele "china made" de pe Ebay sau OEM-uri.. cele OEM sunt dublu ca si pret..

Link către comentariu

mergi pe OEM 100%..crede-ma ca stiu ce vorbesc..am avut blocul de lumini cu nichel, made in CHINA...ambele cumparate de la un coleg de pe forum..si m-au tinut 2 saptamani respectiv 3 saptamani..apoi m-am enervat, si am cumparat unul OEM cu aluminiu brushed, pe care a fost de 3 ori mai scump decat cel de CHINA..dar si differenta e de la cer la pamant...sa nu ma uiti si pe mine te rog cu "pelea" :D

Link către comentariu

:beer:  :icon_bounce:  :beer:

ieeeeeeeeee...... ma super bucur sa aud ca ti-au venit mintile inapoi :D

bravo man !

e o masina prea faina sa o dai !

Link către comentariu

Ma bucur ca te bucuri si sper sa iti rezolvi problemele indiferent daca vei vinde sau nu masina. Banii oricum ii pierdem toti la vanzarea masinii si asta dupa cum zicea si Red, luand in considerera numai pretul de achizitie si lasand la o parte investitiile ulterioare :). Sa o folosesti fara probleme in continuare. Sa stii ca si eu am reusit, cu tot cu anvelopele cu protectie janta sa zgarai o janta cam 3-5 cm la o bordura... Nu stiu cata protectie ofera acea protectie.

Link către comentariu

Trebuie sa caut pe undeva PN de la butpanele OEM, as vrea sa fac acest mod.

Cat despre vanzare, la un moment dat tot o sa o vand, dar macar atunci sa o vand dupa ce am rulat-o suficient cat sa fiu impacat cu devalorizarea ei.

Acum a fost super aiurea ca mi-se spunea ca e fff scumpa pt. anul de fabricatie, altceva nu conta in final doar banu..intr-un final am avut un client serios, un forumist, insa nu lua masina pt. el ci pt. cineva din famile care nu era curios cat e masina de ok dpdv tehnic, era curios si nu a putut trece peste faptul ca masina e fabricata in 2008...si in CIV e 2009..combinat si cu pretul mic pt. mine 11500 ( care da , cam asta e media pe piata pt o masina inmatriculata din2008/9) am decis sa o scot de la vanzare.

Am mai avut un client serios la schimb cu un opel care avea ceva probleme tehnice si diferenta de bani, acestia de altfel au fost si singurii care s-au plimbat cu masina, dupa tura au spua ca o iau si chiar au fost surprinsi de starwa masinii insa nu am fost eu multumit de starea opelului lor si nu s-a concretizat.

Pana una alta am venit in excursie cu familia in Praga, masina s-a comportat exemplar pe drum insa am ajuns la o concluzie..nu mai iau cauciucuri de iarna runflat, sunt fff grele si in combinatie cu suspensia sport a fost dezastru,scutura excesiv, mai tare ca si rotile pe 19, fiul meu a vomat de 3 ori :(

Dar vine ea primavara acusi si le schimb:)

Multumesc pt. incurajari!

Sent from my HTC One S using Tapatalk

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!