Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

Si dupa ce termini o pui la vanzare.... clasic :) ma mir ca are aproape un an la tine.... oare cat timp o mai tii? :P

PS: ma intreb ce avarii cauti... sta in garaj si pe drumul spre lucru mergi cel putin 200 m in spate la careva si daca se apropie careva de tine o calci :P... urmele de pietre din pacate nu le poti evita.

Modificat de Aerofan
Link către comentariu
  • Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

gata :) le-am montat .....4 ore de munca si rezultatul il spune Red :)

ma enerveaza acum ca nu mai sunt unic in TM cu stopuri din astea :P

Link către comentariu

:) eu acum m-am intors de la ture cu masinuta....las pozele sa spuna totul :D

eu sunt speachless

post-5830-0-16166400-1379274439_thumb.jp post-5830-0-76326600-1379274445_thumb.jp post-5830-0-31510900-1379274454_thumb.jp

Multumesc lui Roby pt. rabdarea si sarguinta care a depus-o pt. montaj si codare..

@Roby..si acum esti unic,eu sunt in Arad :D

Modificat de Red
Link către comentariu

:) eu acum m-am intors de la ture cu masinuta....las pozele sa spuna totul :D

ai mers cam tare de ai putut sa iti faci poze la stopuri; bine ca nu te-a prins Bo©u cu radarul :lol:

Link către comentariu

@Aerofan  multumit de stopuri!? :PPP .... asta sa intru si eu in hora ironiei cand ai sa o vinzi! :) ...

frumoasa rau @red .. chiar te-or ajuns la 500 euro perechea!? parca totusi sunt scumpe...

Modificat de davides
Link către comentariu

500 au fost .. ideea e ca sunt si mai scumpe, dar am avut noroc cu un prieten care m-a ajutat cu sursa ..

Acum ma concentrez pe evacuare .. nu stiu cum sa fac cu difuzorul spate .. si nu stiu daca merita sa tai tipsurile originale jos si sa pun altele duble pe fiecare parte ..

Link către comentariu

Aerofan, nu vezi cu ce viteze merge..asta-i masina forjata, nu merita cumparata :))

P.S.: Pentru poza de mai sus ar trebui sa mai scada 3-4000 euro din pretul pietei :))

Modificat de qwk
Link către comentariu

Sunt ff indecis in privinta difuzorului spate pt. evacuare .. de aceea si intarzaie sa apara pe masina ..

imi place ff mult difuzorul de S-line .. cu Tipsuri simple pe ambele parti, ceea ce m-ar si avantaja caci eu am luat finalele direct cu tipsuri OEM pe ele care arata bine si sunt taiate dupa forma difuzorului din bara ..

post-5830-0-10129600-1379488712_thumb.jp

dar pt asta am nevoie de bara spate s-line si de difuzor .. daca as renunta la bara s-line si la difuzor as putea sa le montez instantaneu.. la fel cum a facut colegul Robytza..

As pune tipsuri duble caci arata mult mai agresiv ( desi masina nu are decat 143 CP posibil in viitor 180 CP  )

dar ar trebuii sa caut tipsuri si nu s-ar alinia la fel de frumos plus nu prea imi place difuzorul de S4 ( chiar daca il am, multumuita lui Yce ) plus bara de s-line ..

Ar mai ramane varianta sa caut un difuzor dragut cu dipsuri simple care sa mearga pe bara normala...

Grea decizie .. :)

Link către comentariu

Ar mai ramane varianta sa caut un difuzor dragut cu dipsuri simple care sa mearga pe bara normala...

Mai bine o vinzi si iei gata facuta :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Asta e unul dintre cele mai triste posturi .. :(

Din pacate intr-un concurs de conjuncturi sunt nevoit sa scot masina la VANZARE, azi am sa o postez si pe autovit si aici pe forum..

13900 negociabil, o dau si la schimb + diferenta cu Astra H combi sau golf/bora combi in anumite conditii..

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!